Advent, Advent, λίγο φως καίει! Υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτό όταν γίνεται άνετο και πάλι Χριστουγεννιάτικο. Το πρώτο Advent είναι προ των πυλών και πολλοί από εμάς μπορεί ήδη να σκεφτόμαστε καλύτερες ιδέες δώρων από πέρυσι. Μερικοί πιθανώς αναρωτιούνται τι να βάλουν στο ημερολόγιο της έλευσης. Το θέμα μας σήμερα θα πρέπει να αφορά ένα ημερολόγιο έλευσης για άνδρες. Θα θέλαμε επίσης να κάνουμε δώρα στους άντρες, να τους αιφνιδιάσουμε και επίσης να τους επαινέσουμε.

Οι φτωχοί συχνά μένουν στην ουρά. Είναι πάντα τόσο περιεκτικοί και λιτοί. Δεν χρειάζονται τίποτα και δεν θέλουν τίποτα εκτός από την «παγκόσμια ειρήνη». Αν γνωρίζετε τέτοιους άντρες, είναι σίγουρο ότι θα συγκλονιστείτε όταν πρόκειται να συλλέξετε ιδέες δώρων για τα Χριστούγεννα.

Advent ημερολόγια για άντρες – που είναι οι σωστές ιδέες δώρων?

ημερολόγιο έλευσης για άντρες λευκό

Η περίοδος Advent θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια μικρή εκπαίδευση για τα Χριστούγεννα, στην οποία μπορείτε να εξασκηθείτε στην επιλογή του σωστού δώρου 24 φορές.

Ημερολόγιο Advend 2020

Όχι, το ημερολόγιο έλευσης δεν είναι μόνο για τα παιδιά και δεν βάζετε μόνο γλυκά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπέροχα τον παράξενο χρόνο Corona για να ζήσετε ένα εντελώς διαφορετικό ημερολόγιο Advent.

Maybeσως τελικά έχετε χρόνο να μπερδέψετε μόνοι σας το ημερολόγιό σας; Και πάνω απ ‘όλα, μπορείτε τελικά να σκεφτείτε πραγματικά τι να βάλετε στο φακελάκι.

Χρησιμοποιήστε το κλείδωμα για να μπορέσετε τελικά να φτιάξετε μόνοι σας ένα ημερολόγιο εμφάνισης

ημερολόγιο έλευσης για ανδρικό μικρό κουτί

Ιδέες ημερολογίου Advend για άνδρες

Πώς πρέπει να είναι και τι πρέπει να περιέχει ένα ημερολόγιο εμφάνισης για τους άνδρες; Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα θα ήταν σημαντικό να διευκρινίσετε σε ποιον άντρα ή σε ποιους άνδρες πρέπει να δοθούν δώρα στο περιβάλλον σας. Είναι αυτός ο φίλος, ο σύζυγος, ο πατέρας, ο αδελφός, ο γιος, ο ξάδερφος, ο θείος κλπ; Δείτε επίσης, υπάρχουν τόσοι πολλοί μεγάλοι άντρες που μπορούν να σας εμπνεύσουν με κάτι στο ημερολόγιο της έλευσης.

Τα αγόρια και οι άνδρες αξίζουν απλή κομψότητα και πολύτιμα δώρα

ημερολόγιο έλευσης για άντρες μαύρο

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κάνετε με τα ημερολόγια ανδρικής έλευσης με τα οποία είναι καλό να εργαστείτε. Δύο λέξεις -κλειδιά είναι σίγουρα χρήσιμες στην αρχή: η πρώτη είναι πρακτική και η δεύτερη – (Μ) βρώσιμη.

Το ημερολόγιο έλευσης για άνδρες μπορεί να κάνει το κουτί εργαλείων να συμπληρωθεί ξανά

ημερολόγιο έλευσης για ιδέες δώρων ανδρών

Είτε νέοι είτε ώριμοι, πολλοί άντρες λατρεύουν να παίζουν, να εργάζονται και να τρώνε. Όλα τα μικρά δώρα για το ημερολόγιο έλευσης που σχετίζονται με αυτό είναι σωστά.

Υπάρχουν άντρες που πραγματικά έχουν όλα όσα χρειάζονται στη ζωή τους για να είναι ευτυχισμένοι. Αλλά μπορείτε ακόμα να επιλέξετε μια μικρή προσθήκη στα ρούχα σας, όπως ένα νέο ζευγάρι γάντια ή ένα ζευγάρι γάντια εργασίας. Ανάλογα με τον τύπο του άντρα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε καλλυντικά προϊόντα που είναι, για παράδειγμα, οικολογικά και βιώσιμα. Μια νέα ξύλινη οδοντόβουρτσα ή συμβουλές Q χωρίς πλαστικό θα ήταν κάτι που μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε. Αλλά η φύση σώζεται με τέτοια δώρα.

Κάθε άνθρωπος είναι πραγματικά χαρούμενος για φυσικά καλλυντικά από καταστήματα υγιεινής διατροφής 

ημερολόγιο έλευσης για ανδρικό κατάστημα υγιεινής διατροφής

Λέγεται ότι στους άντρες και στα αγόρια πάντα αρέσει να μετρούν κάτι. Ένα νέο κριτήριο, ένας πτυσσόμενος κανόνας ή ένα μικρό πνευματικό επίπεδο – αυτά είναι πράγματα που ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ θα ήθελε να έχει δύο. Δεν είναι πολύ Χριστουγεννιάτικο, αλλά ενώ είμαστε στο θέμα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα πακέτο superglue στις ιδέες του ημερολογίου εμφάνισης. Σίγουρα θα πάρετε ακόμα περισσότερες ιδέες για δώρα στο κατάστημα υλικού.

Μετρήσιμο, πρακτικό και συνδυαστικό – ο προσανατολισμός σας κατά την επιλογή του σωστού δώρου

ημερολόγιο έλευσης για άντρες μετρήσιμο

Υπάρχουν κάποια πράγματα που οι άντρες δεν χορταίνουν ποτέ και ένα από αυτά είναι οι κάλτσες. Πάντα χάνονται και όσο κι αν τα έχεις, φοράει πάντα δύο διαφορετικές κάλτσες. Υπάρχει αρκετή γκάμα ιδεών στο διαδίκτυο σχετικά με τις κάλτσες. Θα ήταν επίσης πολύ πρακτικό να χρησιμοποιήσετε 12 ζευγάρια κάλτσες για το αυτοσχέδιο ημερολόγιο έλευσης.

Κάλτσες, κάλτσες και περισσότερες κάλτσες – δεν μπορείτε ποτέ να τις χορτάσετε

ημερολόγιο έλευσης για αντρικά Χριστούγεννα

Οι κάλτσες με θεματικές εικόνες είναι οι επιτυχίες της σεζόν Advent 2020

ημερολόγιο έλευσης για τους άνδρες Star Wars

Όσο πιο πολύχρωμη είναι η κάλτσα, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να την χάσει 

ημερολόγιο έλευσης για ανδρικές χριστουγεννιάτικες κάλτσες

Θρυλικές σειρές και ταινίες θα είναι το θέμα του ημερολογίου Advent φέτος 

ημερολόγιο έλευσης για άντρες φίλους

ημερολόγιο έλευσης για ανδρικές κάλτσες γκολ

Εάν φτιάχνετε ένα ημερολόγιο έλευσης για το αγόρι σας, μπορείτε να ενσωματώσετε κάτι δικό σας που είναι καλό για τη σχέση σας. Κάτι που δεν έχει χρόνο. Δημιουργήστε ένα κουπόνι στο οποίο θα τον καλέσετε στον κινηματογράφο ή θα τον προκαλέσετε σε μια μάχη για παιχνίδια στον υπολογιστή. Μπορείτε να συναντηθείτε κάπου στη μέση και να μαγειρέψετε ή να παίξετε τάβλι μαζί.

Μια άλλη ιδέα θα ήταν να του κάνουμε εξομολόγηση. Ανεξάρτητα από τη σχέση που έχει ο άντρας μαζί σας, σίγουρα υπάρχει κάτι που πάντα θέλατε να του πείτε.

Ένα σημαντικό μήνυμα ή μια εξομολόγηση είναι επίσης καλές ιδέες δώρων στη σεζόν Advent 2020

ημερολόγιο έλευσης για ιδέες για άνδρες

Περάστε χρόνο μαζί: δημιουργήστε ένα κουπόνι ή σχεδιάστε μια πρόσκληση για μια εκδήλωση

Ημερολόγιο έλευσης για άνδρες που διασκεδάζουν

Δώστε μια εκτυπωμένη φωτογραφία! Κάντε το γιορτινό και κάντε ένα δώρο στον άντρα που αγαπάτε. Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες φωτογραφίες έχετε στο smartphone μαζί. Μια φωτογραφία σε χαρτί έχει πάντα προστιθέμενη αξία.

Κάτι που ψήνεται – φυσικά, λίγο χριστουγεννιάτικα μπισκότα πρέπει να τυλιχτούν ως δώρο και να τσιμπηθούν πριν από τα Χριστούγεννα. Οι σπιτικές τρούφες σοκολάτας με ρούμι και χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά είναι πάντα δημοφιλείς.

Σκεφτείτε βιώσιμα και προτιμήστε φυσικά υλικά για την περίοδο των Χριστουγέννων 

ημερολόγιο έλευσης για άνδρες

Μια ζεστή λέξη μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και το πιο ακριβό δώρο 

ημερολόγιο έλευσης για άνδρες

Κάντε μια μεγάλη συλλογή από το ντελικατέσεν, ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας.

Όλα φαίνονται ότι μπορείτε να κάνετε τον σύζυγό σας ή τους άντρες σας ευτυχισμένους.

Πρακτικό, πολύχρωμο και δροσερό – μπορείτε επίσης να κάνετε τους μικρούς άντρες ευχαριστημένους με θεματικά δώρα 

ημερολόγιο έλευσης για νέους άνδρες

Σχεδιάστε ημερολόγια έλευσης για άνδρες

Πολύ σύντομα για το σχεδιασμό του ημερολογίου έλευσης: Φυσικά μπορείτε να αγοράσετε ένα κομψό και κομψό ημερολόγιο έλευσης. Αλλά θα ήταν επίσης καλό να το φτιάξετε μόνοι σας. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είναι απλό. Θα ήταν υπέροχο να ενεργείτε σύμφωνα με την αίσθηση της βιωσιμότητας και να εργάζεστε με φυσικά υλικά.

Τα τενεκεδάκια είναι ένα πραγματικά υπέροχο υλικό για την κατασκευή ενός ημερολογίου εμφάνισης 

ημερολόγιο έλευσης για άνδρες ξαναχρησιμοποιούν τενεκέδες

Ένα ημερολόγιο έλευσης μπορεί να συναρμολογηθεί καλά από χαρτί, δοχεία από κασσίτερο ή μικρά κουτιά. Αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε τους τοίχους στο δωμάτιο, μπορείτε επίσης να κρεμάσετε τα δώρα στον τοίχο.

Να είστε δημιουργικοί και να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας από καρδιάς! 

ημερολόγιο έλευσης για ανδρική σκάλα

Μια παλιά (ή νέα) σκάλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέροχα για την κατασκευή του ημερολογίου εμφάνισης για άνδρες.

Είναι σημαντικό να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τη χειροτεχνία. Όλα τα δώρα που ξεπήδησαν από την καρδιά μπορούν να αναγνωριστούν αμέσως, ακόμη και αν είναι μικρά και σεμνά!

Καλή τύχη και μια ειρηνική πρώτη έλευση!

ημερολόγιο έλευσης για τους άνδρες που αγαπούν

ημερολόγιο έλευσης για ανδρικά μανταλάκια