Τι θα λέγατε για ένα βάζο λουλουδιών από χρωματιστό γυαλί?

Έχοντας ένα βάζο με λουλούδια μαζί σας μπορεί πάντα να σας φανεί χρήσιμο. Perhapsσως θα έχετε μια ξαφνική επίσκεψη ή το αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας δώσει αυθόρμητα όμορφα λουλούδια. Ποτέ δεν ξέρεις Και γιατί είναι απλά ένα βάζο; Γιατί όχι αρκετές; Το σκεφτήκαμε αμέσως όταν παρουσιάσαμε την κομψή, πολύχρωμη συλλογή χρωμάτων λουλουδιών από LSA International ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά. Εντυπωσιάζει με τον απλό σχεδιασμό και την ορατή πολυπλοκότητά του. Πολύχρωμο, χειροποίητο γυαλί σε απαλά χρώματα και λεία σχήματα – υπέροχο! Τρυφερά, διαφορετικά χρώματα καλοκαιρινών λουλουδιών ταιριάζουν σε αυτό, τα οποία με τη σειρά τους φέρνουν μια θετική διάθεση και πολλή φρέσκια ενέργεια. Μπορείτε να συνδυάσετε και να τακτοποιήσετε αυτές τις δημιουργίες αγγείων όπως εσείς επιθυμείτε. Θα δώσουν τις τελευταίες πινελιές στη διακόσμηση του τραπεζιού σας – είτε διοργανώνετε καλοκαιρινό πάρτι στον κήπο είτε σχεδιάζετε δείπνο για δύο στο μπαλκόνι.

Ένα βάζο λουλουδιών δεν είναι ποτέ αρκετό

βάζο λουλουδιών χρωματιστό γυαλί συλλογή χρώματος λουλουδιών lsa international

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η LSA International κατασκευάζει επιτραπέζια σκεύη υψηλής ποιότητας και άλλα αξεσουάρ σπιτιού που έγιναν γρήγορα δημοφιλή. Η εταιρεία ιδρύθηκε στο Λονδίνο, τη δεκαετία του 1960, από τον Janusz Lubkowski και τη σύζυγό του Ewa. Σήμερα η έμπνευση και η δημιουργικότητά τους αναπτύσσονται περαιτέρω από την κόρη τους Monika Lubkowska-Jonas.

Ως δημιουργική διευθύντρια και κύρια σχεδιάστρια, εξασφαλίζει συνεχώς μια τέλεια ισορροπία μεταξύ μοντέρνου σχεδιασμού, καινοτομίας και βέλτιστης λειτουργικότητας των προϊόντων. Το πανάρχαιο εμπόριο υαλουργίας αποκτά μια νέα εμφάνιση με κάθε νέα συλλογή της LSA International και κάνει την καρδιά κάθε φανατικού σχεδιασμού να χτυπά πιο γρήγορα. Τα πέντε κύρια υλικά που χρησιμοποιούνται είναι γυαλί, πορσελάνη, δέρμα, ξύλο και σμάλτο ατσάλι. Από αυτά, το χειροποίητο γυαλί έχει την αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα. Τα γυάλινα σκεύη της LSA International εκτιμώνται ιδιαίτερα όταν πρόκειται για στυλ, ποιότητα και παράδοση.

Βάζο λουλούδι Erika βιολέτα

βάζο λουλουδιών πολύχρωμο γυαλί χειροποίητο βιολετί ορτανσία lsa International

Βάζα με λουλούδια, ποτήρια, φαναράκια, μπολ – όλα είναι χαραγμένα σχεδόν σε κάθε στυλ επίπλωσης. Έχετε μια αρκετά μεγάλη γκάμα επιλογών. Εκτός από τη συλλογή Flower Color, θα βρείτε και άλλες όπως – Pearl, Polka, Gio, Coro, Asher και Umberto. Απλά ρίξτε μια ματιά σε όλα. Perhapsσως θα ερωτευτείτε ένα πολύ ιδιαίτερο βάζο λουλουδιών ή πολλά.

Συλλογή Umberto

βάζο λουλουδιών πολύχρωμο γυάλινο πράσινο τραπέζι διακόσμηση λουλούδια lsa International

Ανοιχτό χρώμα

βάζο λουλουδιών πολύχρωμα γυάλινα βάζα γυαλιά αιολικά φώτα διακόσμηση τραπεζιού καλοκαιρινό πάρτι

Πολύχρωμη κομψότητα από την LSA International

βάζο λουλουδιών, χειροποίητο γυαλί, lsa International

βάζο λουλουδιών χρωματιστό γυαλί τριαντάφυλλα πουά βάζα αιολικά φώτα lsa International

βάζο λουλουδιών πολύχρωμα γυάλινα καλοκαιρινά λουλούδια lsa international

βάζο λουλουδιών πολύχρωμα γυάλινα φώτα τσαγιού γυαλιά διακόσμηση τραπεζιού καλοκαιρινό πάρτι

βάζο λουλουδιών πολύχρωμα γυάλινα φανάρια βάζα καλοκαιρινά λουλούδια lsa international

χειροποίητο γυαλί ροζ τουλίπες lsa International

βάζο λουλουδιών πολύχρωμα γυάλινα βάζα στοιβάζονται lsa International

   βάζο λουλουδιών πολύχρωμο γυμνό βάζο πουά lsa διεθνές

βάζο λουλουδιών γυαλί μπλε μωβ φανάρια διακόσμησης τραπεζιού

βάζο λουλουδιών χρωματιστό γυαλί ροζ βάζο πουά μικρά τριαντάφυλλα

βάζο λουλουδιών χειροποίητα γυαλιά τριαντάφυλλα άνηθος άνθη lsa International

χειροποίητα γυάλινα βάζα ποτήρια γυαλιά φανάρια καλοκαιρινά λουλούδια τουλίπες