Η εύρεση ενός ωραίου δώρου για έναν φίλο, σημαντικό άλλο ή σύζυγο δεν είναι πάντα τόσο εύκολη. Οι περισσότεροι άντρες συνήθως αγοράζουν τα πράγματα που θέλουν οι ίδιοι. Εκφράζουν μόνο τις σποραδικά τις επιθυμίες τους και όταν το κάνουν, είναι συχνά πολύ υψηλές, όπως ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, μια μοτοσικλέτα υψηλής ιπποδύναμης ή ένα κλασικό αυτοκίνητο Porsche. Ποιες είναι λοιπόν οι καλές ιδέες δώρων για άντρες?

Χαρακτηριστικά δώρα για άντρες

Τα πρακτικά πράγματα είναι εξίσου δημοφιλή σε πολλούς άνδρες με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Εάν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάτι λειτουργικά ή με ενθουσιασμό, το δώρο έχει μεγάλη αξία για αυτούς. Για το λόγο αυτό, τα ακόλουθα πράγματα χαρίζονται συχνά σε φίλους:

  • Μπρελόκ
  • Ισχιακή φιάλη
  • ανοιχτήρι μπουκαλιών
  • Τσιμπίδες ή θήκη σχάρας
  • Ποτήρι μπύρας
  • συσκευή πλοήγησης
  • Κουπόνι για κατάστημα εφαρμογών

Αυτά τα δώρα χρησιμοποιούνται πολύ στους περισσότερους άντρες. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να τα επιλέξετε σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις ή τα χόμπι σας. Αν είναι λάτρης του ουίσκι, ένα καλό ποτήρι ουίσκι ταιριάζει πολύ. Για έναν παθιασμένο μάγειρα χόμπι, ένα ιαπωνικό σετ μαχαιριών από χάλυβα ή κεραμικό της Δαμασκού μπορεί να είναι η σωστή επιλογή.

δώρα για άνδρες αθλητικές ηλεκτρονικές συσκευές γκολφ

Η εξατομίκευση κάνει το δώρο ξεχωριστό

Βασικά, όπως και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης, ένας αναπτήρας είναι ξεχωριστός μόνο αν είναι κατασκευασμένος από υλικό υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο ατσάλι ή επιχρωμιωμένο ορείχαλκο και έχει ελκυστικό σχήμα. Διαφορετικά έχει πάρα πολύ καθημερινό χαρακτήρα. Αλλά μπορείτε να μετατρέψετε το γεγονός ότι οι αναπτήρες και τα παρόμοια είναι καθημερινά είδη προς όφελός σας, επειδή ο σύντροφός σας θα πάρει το δώρο αρκετές φορές την ημέρα. Εάν είναι ένας εξαιρετικά αναπτήρας, θα σας θυμίζεται με θετικό τρόπο κάθε φορά. Για παράδειγμα, τα Zippos και άλλοι αναπτήρες υψηλής ποιότητας μπορείτε να τα βρείτε σε ηλεκτρονικά καταστήματα gravio.de, μπορεί να χαραχτεί ξεχωριστά. Από το όνομά σας και το όνομά του έως τις δηλώσεις αγάπης και την ημερομηνία της επετείου σας μέχρι το σύνθημα της ζωής – σχεδόν δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα κατά την χάραξη. Μπορείτε επίσης να έχετε χαραγμένες εικόνες ή μοτίβα (π.χ. καρδιές, εθνόσημα, στέμμα κ.λπ.).

δώρα για άντρες ιδέες δώρων άντρας

Φτιάξτε μια ιστορία από το δώρο

Εάν θέλετε να δώσετε στο δώρο έναν ακόμα πιο ασυνήθιστο χαρακτήρα, μπορείτε, για παράδειγμα, να το χρησιμοποιήσετε ως αφορμή για το σχεδιασμό μιας ολόκληρης βραδιάς ή να πείτε μια ιστορία με αυτό.

Ιδέα 1:

Θα μπορούσατε να καλέσετε τον σύντροφό σας για ένα ρομαντικό γεύμα με ένα γεύμα πολλαπλών πιάτων. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε ένα digestif ή εσπρέσο στη βεράντα του εστιατορίου ή να κάνετε μια βόλτα για να θαυμάσετε τον έναστρο ουρανό. Ένα καλό πούρο που ήθελε να δοκιμάσει εδώ και πολύ καιρό, για παράδειγμα, θα μπορούσε τότε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να του δώσω τον χαραγμένο αναπτήρα. Το υπέροχο δείπνο και η ρομαντική ατμόσφαιρα θα διασφαλίσουν ότι ο σύντροφός σας θα θυμάται το δώρο και τη στιγμή που του δόθηκε για πολύ καιρό και ότι ο αναπτήρας θα εκτιμηθεί ακόμη περισσότερο.

δώρα για άντρες ιδέες δώρων ηλεκτρονικές συσκευές

Ιδέα 2:

Σε ένα ήπιο καλοκαιρινό βράδυ, θα μπορούσατε να πάτε στο αγαπημένο σας μέρος μαζί σε μια λίμνη, σε έναν λόφο ή σε ένα κάστρο για να κάνετε ένα πικνίκ. Στη συνέχεια, όταν ψάχνει για το ανοιχτήρι μπουκαλιών για να ανοίξει την μπύρα του, δώστε του το δώρο του, ένα χαραγμένο ανοιχτήρι μπουκαλιών.

Ιδέα 3:

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πολλά δώρα και να τα χρησιμοποιήσετε για να απεικονίσετε σημαντικά στάδια στη ζωή του, για παράδειγμα. Μπορείτε να συσκευάσετε τα παρακάτω πράγματα μαζί σε ένα καλάθι δώρων ή σε ένα ξύλινο κουτί:

  • Μια κορνιζαρισμένη εικόνα της εγγραφής του στο σχολείο.
  • Μια χαραγμένη φιάλη στην οποία γεμίζετε τα σνάπ που έπινε με τους φίλους του στο σχολείο του στο πάρτι αποφοίτησης.
  • Το πούρο που κάπνιζε όταν τελικά έπιασε τη δουλειά των ονείρων του ή προήχθη για πρώτη φορά. Στη συνέχεια, μπορεί να το ανάψει με έναν χαραγμένο αναπτήρα στα γενέθλιά του.

Ενώ ξετυλίγει τα δώρα, μπορείτε να του εξηγήσετε την έννοια των πραγμάτων και να του πείτε την ιστορία του. Είναι καλύτερο να αφιερώσετε χρόνο και να απολαύσετε τις υπέροχες αναμνήσεις μαζί.

   δώρα για άνδρες ιδέες δώρων σχεδιαστές πολυθρόνες παιχνίδια πικάπ

δώρα για άντρες ιδέες δώρων έκπληξη