Η επιλογή πρωτότυπων, όμορφων και ταυτόχρονα πρακτικών δώρων για την Ημέρα του Πατέρα δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Υπάρχουν μερικοί κύριοι που υπονοούν τα πράγματα που θέλουν μόλις πλησιάσει μια περίσταση που συνήθως σχετίζεται με δώρα, όπως γενέθλια, επέτειος γάμου, Χριστούγεννα, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και σε αυτή την περίπτωση, Ημέρα του Πατέρα. Υπάρχουν όμως και άλλοι που δεν φαίνεται να χρειάζονται τίποτα ή που αγοράζουν απλώς τα πράγματα που θέλουν απευθείας. Ο δεύτερος τύπος κάνει την αναζήτηση δώρων πραγματικό εφιάλτη. Αυτό απαιτεί γρήγορη σκέψη και λίγη ντετέκτιβ από την πλευρά σας. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα κατάλληλο δώρο για τον αγαπητό σας πατέρα, στο σημερινό άρθρο σας παρουσιάζουμε μερικές δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες δώρων για άνδρες που σίγουρα θα χαμογελάσουν στο πρόσωπό του.

Δημιουργικά, πρακτικά και πρωτότυπα δώρα για την Ημέρα του Πατέρα

Πρωτότυπες ιδέες δώρων για άντρες για κάθε περίσταση ιδέες δώρων για αυτόν

Nintendo Switch

Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι σχεδόν 3,1 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παίζουν τακτικά βιντεοπαιχνίδια. Αυτό είναι περίπου το 40% του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού! Υπάρχει λοιπόν μια πολύ καλή πιθανότητα ο άντρας στον οποίο αγοράζετε ένα δώρο να είναι παίκτης και στον ελεύθερο χρόνο του. Σε αυτήν την περίπτωση, δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν να λαμβάνουν δώρα που σχετίζονται με τα χόμπι τους, το να τους δώσουν ένα δώρο παιχνιδιού είναι μια καλή ιδέα.

Ωστόσο, πολλοί από εσάς μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τα είδη παιχνιδιού ή το απαιτούμενο υλικό. Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αγοράσετε μια κλασική και γνωστή κονσόλα όπως το Nintendo Switch και ένα καλό παιχνίδι για αυτό. Μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια της δεκαετίας φτιάχτηκαν αποκλειστικά για αυτή τη μικρή φορητή κονσόλα. Αυτά περιλαμβάνουν το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Animal Crossing, Hollow Knight και πολλά άλλα. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτούς τους τίτλους.

Πρωτότυπες ιδέες δώρων για άντρες για κάθε περίσταση παιχνίδια για αυτόν και αυτήν Πρωτότυπες ιδέες δώρων για άντρες για κάθε περίσταση Nintendo switch gamer

Αστείες κάλτσες

Όταν ήμασταν παιδιά ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης για εμάς να λαμβάνουμε κάλτσες ως δώρα. Θα μπορούσε σχεδόν να συγκριθεί με το να πάρεις ένα κομμάτι κάρβουνο για τα Χριστούγεννα επειδή ήσουν στη λίστα των άτακτων παιδιών. Ωστόσο, οι έφηβοι και οι ενήλικες δεν αντιλαμβάνονται πλέον τις κάλτσες ως κάτι αρνητικό ή ένα ταμπού δώρο. Αλλά αντίθετα!

Οι κάλτσες αυτές τις μέρες δεν είναι μόνο άνετες και ζεστές, αλλά και υπέροχες Ιδέα δώρου. Θεωρούνται ως αξεσουάρ ρούχων που επιτρέπουν στον χρήστη να εκφραστεί δημιουργικά. Είναι επίσης εκπληκτικά υπέροχοι αρχάριοι συνομιλιών! Ο Pac Man ή οι Super Mario Socks, για παράδειγμα, θα αποκαλύψουν αμέσως την αγάπη του για τα παλιά παιχνίδια arcade. Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας λατρεύουν να συλλέγουν χαριτωμένες και πρωτότυπες κάλτσες και με αυτόν τον τρόπο επιλέγουν ακριβώς το τέλειο ζευγάρι για κάθε περίσταση.

Πρωτότυπες ιδέες δώρων για άντρες για κάθε περίσταση αστείες χρωματιστές κάλτσες

Έξυπνο δαχτυλίδι

Εάν ο άντρας για τον οποίο επιλέγετε δώρο δεν είναι παίκτης, αλλά λατρεύει την τεχνολογία και του αρέσει να συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις υψηλής τεχνολογίας, ένα έξυπνο δαχτυλίδι είναι σίγουρα μια καλή επιλογή για αυτόν. Τα έξυπνα δαχτυλίδια είναι η τελευταία καινοτομία στην κατηγορία wearables. Σαν ένα έξυπνο ρολόι, αυτές οι μικροσκοπικές αλλά ισχυρές συσκευές μπορούν να παρακολουθούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πληρωμή σε συμβατές ταμειακές μηχανές ή για σύνδεση σε όλες τις συσκευές Bluetooth στο σπίτι. Οι άντρες έχουν αρχίσει ακόμη και να κάνουν προτάσεις γάμου με αυτά τα κομψά και πρακτικά έξυπνα δαχτυλίδια.

Πρωτότυπες ιδέες δώρων για άντρες για κάθε περίσταση δώρο έξυπνου δαχτυλιδιού

Συνδρομή MasterClass ή Skillshare

Μερικές φορές τα καλύτερα δώρα δεν είναι καθόλου υλιστικά. Μερικοί πατέρες προτιμούν να βιώνουν ή να μαθαίνουν νέα πράγματα κάθε μέρα. Με MasterClass ή Skillshare Premium Subscription, μπορεί πλέον να κάνει και τα δύο. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να φύγει από το σπίτι για να παρακολουθήσει τα μαθήματα. Αυτό είναι φυσικά ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ειδικά σε περιόδους Corona. Μπορεί να μάθει συναρπαστικές νέες δεξιότητες από ειδικούς σε όλο τον κόσμο από την άνεση του καναπέ του. Ανάλογα με τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά του, μπορεί να μάθει από τον Νταν Μπράουν πώς να γράψει ένα επιτυχημένο θρίλερ ή από τον Χανς Τσίμερ πώς να συνθέτει συναρπαστική μουσική ταινίας.

Πρωτότυπες ιδέες δώρων για άντρες για κάθε περίσταση.Μαθήματα masterclass Abbo

Υπάρχουν τόνοι πρωτότυπων δώρων για την Ημέρα του Πατέρα και για άνδρες με διαφορετικά ενδιαφέροντα και προτιμήσεις. Για να βρείτε ακριβώς το τέλειο δώρο, πρέπει απλώς να είστε καλός ακροατής, φίλος ή συνεργάτης. Συσκευάστε το προσεκτικά και δείξτε του πόσο τον αγαπάτε.

Πρωτότυπες ιδέες δώρων για άντρες για κάθε περίσταση αστείες κάλτσες δώρα