Οι φωτογραφίες στο χαρτί ανήκουν στο παρελθόν; Τίποτα! Γιατί τώρα, από όλες τις εποχές, σε περιόδους πανταχού παρούσας ψηφιοποίησης και αστραπιαίας επικοινωνίας, λαχταρούμε όλο και περισσότερο περισσότερη προσοχή και επιβράδυνση. Οι φωτεινές οθόνες και τα ομαλά πληκτρολόγια αποδεικνύονται μακροπρόθεσμα ανεπαρκή και χάνετε την αδιαμφισβήτητη μυρωδιά και την ευχάριστη αίσθηση του τυπωμένου χαρτιού.

Για να μην ακούγεται παλιομοδίτικο ή νοσταλγικό ταυτόχρονα, σας λέμε σήμερα πώς μπορείτε να συνδυάσετε τη σύγχρονη, ψηφιακή τεχνολογία με υψηλής ποιότητας χαρτικά με έναν εξελιγμένο τρόπο χρησιμοποιώντας ένα Σχεδιάστε το βιβλίο φωτογραφιών σας online και παραγγείλετε αυτό εκτυπωμένο ταχυδρομικά. Οι ευσυνείδητοι, έμπειροι πάροχοι, όπως το Atelier Rosemood, θα σας παρέχουν τη βέλτιστη υποστήριξη καθ ‘όλη τη διαδικασία με συμβουλές και δράση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι πιο όμορφες αναμνήσεις σας στη ζωή είναι σκηνοθετημένες με ψυχικό και επαγγελματικό τρόπο. Είτε πρόκειται για γάμο είτε για γέννηση, εγγραφή σχολείου ή διακοπές στην Καραϊβική – οι επιλεγμένες φωτογραφίες σας θα απαθανατιστούν σύντομα σε ένα εξαιρετικό φωτογραφικό βιβλίο με διαχρονικό σχεδιασμό και τέλεια εκτέλεση.

δημιουργία φωτογραφικού βιβλίου σε απευθείας σύνδεση γάμο

Γιατί πρέπει να σχεδιάσετε ένα βιβλίο φωτογραφιών στο διαδίκτυο;?

Μέχρι τώρα, πάντα πιστεύατε ότι η παραγγελία ενός άλμπουμ φωτογραφιών είναι χρονοβόρα επιχείρηση; Λάθος σκέψη, γιατί με Atelier Rosemood συμβαίνει με λίγα μόνο κλικ και μια καλή αίσθηση. Γιατί όχι μόνο η ποιότητα των χαρτικών και η τεχνική εκτέλεση είναι βέλτιστες, αλλά και η αξιόπιστη συμβουλή ειδικού. Μπορείτε πάντα να λάβετε λεπτομερείς συμβουλές από έναν επαγγελματία υπάλληλο μέσω τηλεφώνου, email ή συνομιλίας. Πίσω από τη μάρκα Rosemood υπάρχουν επίσης πολλοί δημιουργικοί, διεθνείς σχεδιαστές, γραφίστες και συντάκτες. Κάνουν ό, τι μπορούν για να δημιουργήσουν ένα πραγματικό έργο τέχνης από κάθε βιβλίο φωτογραφίας που παραγγέλθηκε. Και παρόλο που οι τρεις ιδρυτές της εταιρείας, Hélène, Antoine και Grégoire, αφιερώθηκαν μόνο στις μοντέρνες και κομψές κάρτες γέννησης στην αρχή, η γκάμα περιλαμβάνει τώρα μια μεγάλη γκάμα εξαιρετικών, εξατομικευμένων προϊόντων, όπως φωτογραφικά βιβλία, προσκλητήρια γάμου, πρόσκληση κάρτες, αφίσες και χριστουγεννιάτικες κάρτες.

φωτογραφικό βιβλίο-harcover-ύφασμα-χρώματα-7 @ 2x

Επιλέγοντας το σωστό μοντέλο για το άλμπουμ φωτογραφιών

Δεν δημιουργούνται όλα τα βιβλία φωτογραφιών ίσα. Χάρη στο φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα επεξεργασίας από την Rosemood, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τη δική σας ατομική φωτογραφία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας, να ορίσετε την κατάλληλη διάταξη και να εισαγάγετε οποιαδήποτε λεζάντα. Ανάλογα με το δικό σας γούστο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε το βέλτιστο μοντέλο κατά το σχεδιασμό του άλμπουμ φωτογραφιών σας. Έχετε την επιλογή ανάμεσα σε τρεις παραλλαγές υψηλής ποιότητας – υφασμάτινο κάλυμμα, σκληρό εξώφυλλο ή μαλακό εξώφυλλο.

φωτογραφικό βιβλίο-με-σελίδες-κεφάλαιο @ 2x

Το πρώτο μοντέλο προσφέρεται σε μορφή 25 x 25 cm και τα άλλα δύο σε τετράγωνες και οριζόντιες και κατακόρυφες μορφές. Με την παραλλαγή υφασμάτινου καλύμματος έχετε την επιλογή να επιλέξετε από διαφορετικά κομψά χρώματα και με τα άλλα δύο μοντέλα μπορείτε να τοποθετήσετε τη δημοφιλέστερη φωτογραφία σας στην πρώτη σελίδα, για παράδειγμα. Διατίθενται δύο τύποι χαρτιού υψηλής ποιότητας και για τις τρεις παραλλαγές. Σας προσφέρουν μια κομψή οπτική και απτική εμπειρία όταν ξεφυλλίζετε. Η διαδικτυακή επεξεργασία με τον επεξεργαστή είναι επίσης πολύ διασκεδαστική. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και απευθείας από το κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή βιβλίου φωτογραφιών Rosemood για IOS ή Android.

δημιουργία φωτογραφικού βιβλίου online οικογενειακή ώρα

Η υπηρεσία Rosemood περιλαμβάνει επίσης ακριβή επεξεργασία, έλεγχο της διάταξης και ρετουσάρισμα των εικόνων. Όλα αυτά δεν συνεπάγονται κανένα επιπλέον κόστος και σας εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα. Μπορείτε να βασιστείτε στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία και την εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, που βασίζονται σε πολυετή εμπειρία και ασυμβίβαστη φροντίδα, και να δημιουργήσετε το ατομικό σας φωτογραφικό βιβλίο στο διαδίκτυο.

  δημιουργία σκληρού εξώφυλλου φωτογραφικού βιβλίου στο διαδίκτυο