Δώστε χαρά, δώστε ευεξία, δώστε time out! Αυτά είναι μερικά από τα πιο όμορφα δώρα ποτέ επειδή είναι ευεργετικά για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Είτε για επέτειο γάμου είτε για γενέθλια, για Χριστούγεννα ή έτσι ακριβώς … οι ιδέες για δώρα ευεξίας είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Σε ξενοδοχεία με σπα και παραθαλάσσια θέρετρα, ο χρόνος απλά περνά διαφορετικά και η αγχωτική καθημερινότητα φαίνεται απίστευτα μακριά. Φορτίζεις τις μπαταρίες σου εκεί και απλά αφήνεις τον εαυτό σου να φύγει. Είτε με τον σύντροφό σας, τον καλύτερό σας φίλο ή μερικές φορές ακόμη και μόνο με τον εαυτό σας – οι διακοπές ευεξίας εξασφαλίζουν πάντα μια θεραπευτική αλλαγή σκηνικού, τη σωστή δόση καλής διάθεσης και πλήρη χαλάρωση.

Fotolia_65896898_M

Είναι η ευημερία ένα πολύ προσωπικό πράγμα; Αυτό είναι σωστό. Δεν γνωρίζετε ακριβώς πού θέλουν να πάνε οι παραλήπτες και πώς φαντάζονται τις διακοπές ευεξίας τους; Ευτυχώς, υπάρχει μια εξαιρετική λύση για αυτό – κουπόνια ευεξίας! Με αυτόν τον τρόπο, δίνετε ένα διάλειμμα που ο καθένας μπορεί να επιλέξει προσωπικά για τον εαυτό του. Με την Κουπόνι περιποίησης από την πλατφόρμα κρατήσεων wellnesshotel24 Για παράδειγμα, μπορείτε πραγματικά να φέρετε χαρά σε ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο. Το κουπόνι μπορεί επίσης να παραγγελθεί, να εκτυπωθεί και να εξαργυρωθεί απευθείας online. Φυσικά, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε το κουπόνι τηλεφωνικά και ακόμη και να το τοποθετήσετε σε στρώσεις ταχυδρομικά. Ο παραλήπτης έχει στη συνέχεια περισσότερες από 2.600 προσφορές διαθέσιμες και έχετε 36 μήνες για να εξαργυρώσετε το κουπόνι. Χωρίς πίεση χρόνου και χωρίς ανησυχία! Μπορείτε όχι μόνο να κάνετε διακοπές ευεξίας στα πιο όμορφα ξενοδοχεία με σπα στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, αλλά και σε άλλες χώρες όπως η Ιταλία, το Λουξεμβούργο, η Πολωνία, η Ισπανία ή η Τσεχία. Επιλέγετε την αξία του κουπονιού ξεχωριστά και γράφεται επίσης μια προσωπική αφιέρωση. Τέλεια!

κουπόνι wellnesshotel24

Έτσι, είτε πρόκειται για ένα σαββατοκύριακο ευεξίας, ένα σύντομο διάλειμμα ή μια άλλη ιδέα – είστε σε καλά χέρια στο wellnesshotel24.de και ο παραλήπτης θα λάβει ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο με 100 % εγγύηση καλής αίσθησης. Όλοι είναι σίγουρο ότι θα είναι ευτυχισμένοι. Περαιτέρω πλεονεκτήματα του κουπονιού είναι η πληρωμή χωρίς κίνδυνο, η οποία πραγματοποιείται με τιμολόγιο και δεν απαιτεί να δοθούν τραπεζικά στοιχεία. Ούτε χρειάζεται να ανησυχείτε για τις κρυφές υπηρεσίες ή τα έξοδα αποστολής. Αυτά απλά δεν υπάρχουν εδώ.

Γίνετε πρωτότυποι και προληπτικοί και εκπλήξτε τους αγαπημένους σας με μια ονειρική εμπειρία!

banner_wellness

ιδέες για δώρα ευεξίας διακοπές σε ξενοδοχείο σπα διακοπές με θέα στη θάλασσα εξωτερική πισίνα

ιδέες για δώρα ευεξίας ξενοδοχείο σπα