Μοντέρνα έπιπλα φυτώριου για μωρά σε παστέλ χρώματα σε ρολά

Μοντέρνα έπιπλα φυτώριου για μωρά από την Micuna

Η ισπανική εταιρεία Micuna, που ειδικεύεται στην κατασκευή επίπλων παιδικού δωματίου και άλλων παιδικών αξεσουάρ, έχει ήδη παρουσιάσει τον νέο της κατάλογο 2010. Σε αυτό μπορείτε να βρείτε αξιολάτρευτες συλλογές επίπλων για παιδικά δωμάτια που έχουν γοητευτικό σχεδιασμό.

Μια από τις πιο όμορφες συλλογές επίπλων είναι επίσης ανάμεσα στα προϊόντα της χρονιάς της Micuna, ονομάζεται “Marine”. Πρόκειται για ένα ολόκληρο σετ επίπλων, μέρος αυτής της συλλογής, το οποίο έχει γίνει σε απαλά χρώματα και με πλήρη τρυφερότητα και πολλή φροντίδα για τα μωρά. Αυτά τα έπιπλα φυτώριου διατίθενται σε δύο χρώματα: ροζ για μικρά κορίτσια και μπλε για αγοράκια.

 Κούνια και συρταριέρα σε τροχούς στο βρεφικό δωμάτιο

Μοντέρνα έπιπλα φυτώριου για μωρά παστέλ χρωματισμένο βρεφικό κρεβάτι

 

Οι μπλε και ροζ κούνιες για αγόρια και κορίτσια στολίζονται με χαριτωμένες εικόνες. Τα παιδικά έπιπλα περιλαμβάνουν λοιπόν: κούνια, αλλαξιέρα, ντουλάπι και άλλη συρταριέρα. Έτσι, θα μπορούσατε εύκολα να διακοσμήσετε ολόκληρο το παιδικό δωμάτιο με ένα τέτοιο σετ επίπλων από την Micuna και άλλα αξεσουάρ αυτής της εταιρείας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της Micuna, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε αμέσως τον ιστότοπο της εταιρείας!

Διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε στο νηπιαγωγείο

Μοντέρνα έπιπλα φυτώριου για μωρά παστέλ χρώματα αρσενικά

Αξιολάτρευτα έπιπλα βρεφικού δωματίου – ασφαλείς επιφάνειες και παστέλ χρώματα

Μοντέρνα έπιπλα παιδικού δωματίου για μωρά αξιολάτρευτα παστέλ χρώματα