Το εσωτερικό του παιδικού δωματίου με φωτεινά χρώματα ανανεώνει ιδέες

Ανανεώστε το εσωτερικό του παιδικού δωματίου με έντονα χρώματα

Ενημερώστε το νηπιαγωγείο σας με εμπνευσμένο χρώμα

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε σε λούνα παρκ ή παιδικό θεματικό πάρκο για διακοπές; Παρατηρήσατε όλα τα διεγερτικά χρώματα εκεί?

Το χρώμα κάνει τη ζωή ενός παιδιού ζωντανή, δημιουργική και διασκεδαστική. Γιατί να μην επαναφέρετε κάποια από αυτή την ιδιότροπη φύση πίσω στο σπίτι και το υπνοδωμάτιό σας; Είτε ο γιος ή η κόρη σας προτιμούν πιο έντονα χρώματα ή μάλλον πιο ήπιους τόνους, βοηθήστε τους να κάνουν το υπνοδωμάτιό τους το καλύτερο μέρος για να μπουν στο σπίτι. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να τους εντυπωσιάσετε με χρώμα σε κάθε μέρος του δωματίου τους.

Δημιουργήστε ένα πολύχρωμο παιδικό δωμάτιο με καλές ιδέες

Εσωτερικό παιδικού δωματίου με φωτεινά θηλυκά χρώματα

 

Επικεντρωθείτε σε αυτό που αγαπά το παιδί σας: Οι ενήλικες σχεδιάζουν και διακοσμούν κάθε δωμάτιο στο σπίτι και συχνά το παιδικό δωμάτιο είναι το μόνο μέρος όπου έχουν λόγο στη διακόσμηση και το σχεδιασμό. Ρωτήστε τα παιδιά σας πώς θα ήθελαν να φαίνεται το δωμάτιό τους.

Όταν είναι νεότεροι, αντλήστε ιδέες από τους αγαπημένους τους ήρωες, αθλητές, δραστηριότητες και συναρπαστικά βιβλία που διαβάζουν. Εφαρμόστε αυτά τα χρώματα και θέματα στους τοίχους με έντονα χρώματα, ταπετσαρίες και τοιχογραφίες για να μεταμορφώσετε αμέσως το δωμάτιό σας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη λήψη απόφασης, επισκεφτείτε το τοπικό κατάστημα υλικού. Το τμήμα χρωμάτων διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προεπιλεγμένων χρωμάτων παιδικών δωματίων και συνδυασμών ταπετσαρίας για να αφαιρέσετε τους γρίφους όταν αποφασίζετε.

Ποια χρώματα εμπνέουν το παιδί σας?

Το εσωτερικό του φυτώριου με έντονα χρώματα ανανεώνει το γυναικείο μοβ

Δημιουργήστε ένα δωμάτιο στο οποίο τα παιδιά σας θα λατρέψουν να είναι!

Ανανεώστε το εσωτερικό του παιδικού δωματίου με έντονα χρώματα

Πολύχρωμες διακοσμήσεις προφοράς:

Ανάλογα με το διακοσμητικό στυλ σας, επιλέξτε έγχρωμες πινελιές για να συνδυάσετε οπτικά το δωμάτιο. Τα τραπέζια ή τα φωτιστικά είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Ταιριάξτε τα αμπαζούρ με τα γύρω διακοσμητικά χρώματα και στη συνέχεια μιμηθείτε αυτά τα χρώματα σε περιποιήσεις παραθύρων, κλινοσκεπάσματα και χαλιά.

Τα χαλιά είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να προσθέσετε μια έκρηξη χρώματος στο δωμάτιό σας και μπορούν να αλλάξουν εποχιακά ή όταν τα λερωθούν από το μικρό σας! Μια άλλη καλή ιδέα είναι να πάτε για τα χρώματα που βρίσκονται στη διακόσμηση και τις εικόνες πλαισίου από τα ίδια υλικά ή χρώματα. Αυτό το υπνοδωμάτιο έχει πορτοκαλί, μοβ και πράσινο ως θέμα και χρώμα που χρησιμοποιείται στα υφάσματα καθώς και στη διακόσμηση τοίχων. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να αφήσετε τα χρώματα να εγχυθούν με διάφορους τρόπους.

Διακοσμώ με πολύχρωμη διακόσμηση, φωτιστικά και υφάσματα

Οι πλατείες ανανεώνουν το εσωτερικό του παιδικού δωματίου με έντονα χρώματα

Οργάνωση με χρώμα:

Μπορεί να νομίζετε ότι η οργάνωση του παιδικού σας σταθμού πρέπει να είναι αυστηρά ωφελιμιστική και λειτουργική. Δημιουργικά προϊόντα οργάνωσης παιδιών βρίσκονται παντού, από καταλόγους σπιτιού έως την αγαπημένη σας μεγάλη αποθήκη καφάσιου. Προϊόντα, παπούτσια, παιχνίδια, απαλά παιχνίδια διατίθενται σε υπέροχα χρώματα και μπορούν να διπλασιάσουν τη δημιουργική διακόσμηση γύρω από το δωμάτιο του παιδιού σας.

Μην σταματήσετε μόνο με ένα χρώμα, αναζητήστε καλάθια και κάδους που προσφέρουν επιλογές διαφάνειας για γρήγορο καθαρισμό και χρησιμοποιήστε ετικέτες ή μικρούς πίνακες στα καλάθια για να μάθετε τι έχει παγιδευτεί σε αυτά πριν τα αφαιρέσετε από την κλήρωση. Βιβλιοθήκες, ενσωματωμένα ντουλάπια και συρτάρια είναι άλλοι τρόποι οργάνωσης για να φέρετε πολύχρωμες επιλογές στο δωμάτιο του παιδιού σας για να φαίνεται υπέροχο.

Η πολύχρωμη οργάνωση είναι μια δημιουργική επιλογή για παιχνίδια και όχι μόνο

Το εσωτερικό του παιδικού δωματίου ανανεώνεται με έντονα χρώματα

Είτε θέλετε να ενημερώσετε το δωμάτιο του παιδιού σας με πολύχρωμες επιλογές, είτε το παιδί σας έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για μια νέα εμφάνιση, αυτές οι ιδέες θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα μάτια του ξεφλουδισμένα. Από υλικά με έντονα χρώματα και βαφές τοίχων έως κλινοσκεπάσματα και οργανωτικά προϊόντα, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες για να δώσετε έξυπνο χρώμα στη χώρα των θαυμάτων του παιδιού σας.

Παιδικό δωμάτιο με λευκές ξύλινες κουκέτες Το εσωτερικό του παιδικού δωματίου με έντονα χρώματα ανανεώνει το χαλί  Ζωγραφίστε τον ουρανό στους τοίχουςΑνανεώστε το εσωτερικό του παιδικού δωματίου με έντονα χρώματα

Συνδυασμένη πράσινη και μπλε προφορά – ωραία παλέτα χρωμάτων

Το εσωτερικό του παιδικού δωματίου με έντονα χρώματα ανανεώνει το μπλε

Κυρίαρχο έντονο πράσινο χρώμα

Το εσωτερικό του φυτώριου με έντονα χρώματα ανανεώνει το πράσινο

Φωτεινή, θετική ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο

Το εσωτερικό του παιδικού δωματίου με έντονα χρώματα ανανεώνει το κόκκινο

Βγάζει έντονα χρώματα στο νηπιαγωγείο

Το εσωτερικό του παιδικού δωματίου με έντονα χρώματα ανανεώνει παιχνιδιάρικο