μοναδική κούνια κορεάτης

Οι Ασιάτες σχεδιαστές είναι πάντα έτοιμοι για εκπλήξεις και αυτή τη φορά θα μας ενθουσιάσουν με την εκκεντρική δημιουργία μιας κούνιας. Οι εταιρείες σχεδιαστών των Jaekyoung Kim και Hyunjin Seo of Kamkam, με έδρα τη Σεούλ, παρουσιάζουν αυτό το μοναδικό κρεβάτι με ασυνήθιστο σχήμα. Είναι εμπνευσμένο από παραδοσιακά κορεατικά παπούτσια και είναι ιδανικό για διαμερίσματα διακοσμημένα σε μινιμαλιστικό στιλ.

Η κούνια έχει εύκαμπτα ψηλά άκρα που μπορούν να αναδιαμορφωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη όταν θέλετε να φτιάξετε ένα κουκούλι για το παιδί ή περισσότερο χώρο για τον γονέα. Και όταν μεγαλώσει η κόρη ή ο γιος σας, αυτές οι άκρες μπορούν να αναδιαταχθούν έτσι ώστε το παιδί σας να αισθάνεται άνετα και άνετα σε αυτό το μοναδικό κρεβάτι.

Οι Κορεάτες σχεδιαστές κατάφεραν με επιτυχία να συνδυάσουν την παράδοση, την αισθητική και τη λειτουργικότητα σε αυτήν την κούνια. Προτιμάται από όλο και περισσότερους λάτρεις της αρχικής εσωτερικής διακόσμησης για τη φροντίδα και την ανατροφή των παιδιών. Το λευκό άκρο εξασφαλίζει την ασφάλεια των μικρών ανθρώπων και το υπέροχο στρώμα δημιουργεί άνεση και εξασφαλίζει τον ήσυχο ύπνο τους.

Η κούνια έχει μοντέρνο, μοναδικό σχεδιασμό. Είναι διαφορετικό από οτιδήποτε έχετε συναντήσει στα καταστήματα επίπλων μέχρι τώρα. Και σε αντίθεση με άλλα κρεβάτια, αυτό το αξιόλογο κομμάτι θα σας προσελκύσει με την απλή όραση και το άνετο φινίρισμα. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το παιδί σας θα ερωτευτεί το κορεατικό κρεβάτι από την πρώτη ματιά. Θα εγγυηθεί τον ήσυχο ύπνο και τα γλυκά όνειρα των μικρών!

 Μοναδική κούνια εμπνευσμένη από παραδοσιακά κορεατικά παπούτσια

απλό κρεβατάκι κορανικό σχέδιο παπουτσιών

Κορεατική κούνια σε ασυνήθιστο σχήμα 

κρεβάτι κορεατικό σχέδιο λευκό  Κορεατικό κρεβάτι με εύκαμπτα ψηλά άκρα κρεβάτι κορεατικό μινιμαλιστικό στυλ

 Απλός σχεδιασμός κούνιας σε μινιμαλιστικό στιλ από την Κορέακομψή κούνια ψηλές άκρες

Κείμενο με την Κάτια