νέο μοντέρνο παιδικό δωμάτιο στρωτήρας με πράσινες ρίγες

Νέο μοντέρνο παιδικό δωμάτιο από το Vibel

Η Vibel είναι μια γαλλική εταιρεία που πωλεί πολλά μοντέρνα έπιπλα και κομψά αξεσουάρ για το φυτώριο τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια. Χάρη στην πολυετή εμπειρία παραγωγής του, οι συλλογές επίπλων του είναι εκπληκτικές και πάντα εκπλήσσουν με τέλειο στιλ και λειτουργικότητα.

Η Vibel παρουσίασε πρόσφατα τη νέα της συλλογή επίπλων, Mobi Tem. Αυτή η γκάμα παιδικών επίπλων περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται οι γονείς όταν στήνουν παιδικό δωμάτιο, έτσι ώστε τα παιδιά τους να μαθαίνουν ήσυχα και άνετα, να παίζουν, να κοιμούνται και να αλλάζουν για το σχολείο. Το σκεφτήκαμε κι αυτό! Υπάρχουν αποδυτήρια για νήπια και μωρά επίσης. Όλα τα έπιπλα αυτής της συλλογής φαίνονται μοντέρνα και δροσερά, είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ροζ έπιπλα για κορίτσια, μπλε για αγόρια ή ακόμη και πράσινα για φυτώριο και για τα δύο φύλα. Η καρδιά αυτής της συλλογής είναι μια κούνια, διακοσμημένη με ένα θόλο. Η μικρή παιδική διαφάνεια είναι επίσης ελκυστική – μια μεγάλη ιδέα σχεδιαστή! Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά αξεσουάρ που ταιριάζουν για τα προϊόντα Mobi Tem που θα τελειοποιήσουν και θα συμπληρώσουν το σχέδιο του παιδικού σας υπνοδωματίου.

Κυρίαρχο πράσινο χρώμα στα φυτώρια – έπιπλα σχεδιαστών

νέα μοντέρνα φυτώρια πράσινη ντουλάπα φρέσκια ιδέα

Ροζ, κοριτσίστικο υπνοδωμάτιο από το γαλλικό στούντιο σχεδιαστών

νέο μοντέρνο παιδικό δωμάτιο κοριτσίστικο ροζ άνετο Γυαλιστερή επιφάνεια – ένα γραφείο για τους μικρούς μαθητές νέο σύγχρονο γραφείο φυτώριου ελκυστικό γραφείο

Ροζ, θηλυκή συρταριέρα με μια μικρή λαβή λουλουδιών

νέα μοντέρνα λαβή φυτώριο ροζ

Μπλε βρεφικό κρεβάτι – μινιμαλιστικός σχεδιασμός

δροσερό μοντέρνο παιδικό δωμάτιο μπλε μωρό αγοράκι εκλεπτυσμένο

Ριγέ, άνετο στρώμα – πράσινο, κίτρινο και γκρι χρώματα

δροσερό μοντέρνο παιδικό δωμάτιο μπλε σχεδιασμό εσωτερικό

Παιδικό δωμάτιο για τους μικρούς – κρεβάτι με ουρανό για μωρά

νέο μοντέρνο παιδικό δωμάτιο μπλε ντουλάπα βρεφικό κρεβάτι

Δύο μοτίβα νηπιαγωγείου – θηλυκό και αρσενικό

νέο μοντέρνο παιδικό δωμάτιο μπλε ροζ σχέδιο νεαρό κορίτσι