φτιάξτε μόνοι σας σαπούνι diy έργα

Αντιβακτηριδιακό τζελ DIY

Πολλοί από εμάς θέλουμε να έχουμε καλύτερα προϊόντα υγιεινής στο σπίτι το καλοκαίρι ή να τα ενημερώνουμε. Γιατί να μην βασίζεστε σε προϊόντα που έχετε στο σπίτι; Υπάρχουν τόσες πολλές ιδέες DIY για καθαρισμό προϊόντων με τέτοια.

Πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας σαπούνι

φτιάξτε μόνοι σας σαπούνι DIY έργα αντιβακτηριακών συνταγών τζελ

Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μια εύκολη συνταγή DIY που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλοι στο σπίτι.

Συστατικά:

– 70 ml αιθανόλης

– 20 ml νερό φουντουκιάς μάγισσας

– Μερικές σταγόνες γλυκερίνης διαλυμένες σε νερό

– Επιλέξτε ένα από τα κατάλληλα έλαια με αντιβακτηριακή δράση: λεβάντα, δεντρολίβανο, ευκάλυπτος, λεμόνι, γαρύφαλλο και έλαιο τσαγιού

– Ανεξάρτητα από την παραλλαγή που θα επιλέξετε, πρέπει να προσθέσετε περίπου 100ml

φτιάξτε μόνοι σας σαπούνι diy έργα αντιβακτηριακό υγρό σαπούνι

Προετοιμασία του DIY gel

  1. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί. Κρατήστε το τζελ σε μια κανάτα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το διατηρήσετε σε σκοτεινό μέρος
  2. Πριν το επισυνάψετε, θα πρέπει να ανακινήσετε ξανά προσεκτικά ολόκληρο το πράγμα
  3. Ρίξτε μια γενναιόδωρη ποσότητα στα χέρια σας και τρίψτε για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις άκρες των δακτύλων και των νυχιών σας.

φτιάξτε μόνοι σας σαπούνι αντιβακτηριακό τζελ

Αποθήκευση του DIY gel:

Είναι καλύτερο να διατηρείτε αυτό το τζελ σε ένα φρέσκο ​​και ξηρό μέρος. Αυτό θα αποτρέψει τη ζύμωση του αλκοόλ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τζελ με αυτόν τον τρόπο έως και ένα χρόνο μετά την κατασκευή του.

φτιάξτε μόνοι σας σαπούνι συνταγές αντιβακτηριακό τζελ πλύνετε τα χέρια σας

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το DIY gel;

Είναι απαραίτητο πιο συχνά το χειμώνα παρά το καλοκαίρι. Σε κρύο καιρό, τα βακτήρια είναι πολύ πιο δύσκολο να εξαπλωθούν. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προστατευθείτε από την ασθένεια οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Εάν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σας που έχουν ιογενή ασθένεια, θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε για να πλένετε τα χέρια σας πιο συχνά.

φτιάξτε μόνοι σας σαπούνι συνταγές αντιβακτηριακό τζελ

Εάν είστε άρρωστοι μόνοι σας και βήχετε, θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε για να καθαρίζετε τα χέρια σας κάθε φορά μετά. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα θέσετε σε κίνδυνο την υγεία των άλλων ανθρώπων.

Σίγουρα, κάθε φορά που έρχεστε σε επαφή με μια βρώμικη επιφάνεια, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε και αυτό το τζελ. Διδάξτε και τα παιδιά σας. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν πρέπει να το χρησιμοποιεί πολύ συχνά και χωρίς ανάγκη.

φτιάξτε μόνοι σας σαπούνι αντιβακτηριακό σαπούνι πλύνετε τα χέρια σας