Ιδέες επίπλωσης για ντουλάπα ντουλάπα λευκά έπιπλα

Ρούχα στο πάτωμα, στοίβες παπουτσιών, υπερφορτωμένες ράγες ρούχων – όλα σας ακούγονται οικεία?

Υπάρχουν τόσες πολλές κακές συνήθειες που σχετίζονται με τις ντουλάπες και μπορούν γρήγορα να οδηγήσουν στην εικόνα που περιγράφεται παραπάνω.

Αλλά σε καταλαβαίνουμε, γιατί όλοι νιώθουμε το ίδιο.

Γιατί τελικά δεν είναι εύκολο να βρούμε χώρο για όλα μας τα πράγματα. Σε κρίσιμες καταστάσεις είστε συνήθως έτοιμοι να θυσιάσετε την τέλεια παραγγελία για να πάρετε μόνο μερικά παπούτσια στην ντουλάπα.

Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο το ζήτημα των λειτουργικών ντουλαπιών τοίχου είναι τόσο έντονο μεταξύ των ειδικών. Υπάρχουν ήδη χιλιάδες βιβλία ιδεών για αυτό, πολλά από αυτά επίσης σε αυτόν τον ιστότοπο εδώ.

Δεδομένου ότι γνωρίζω επίσης ότι πολλοί άνθρωποι έκαναν περισσότερες παραγγελίες για το 2014, αποφάσισα να συγκεντρώσω τις 14 καλύτερες ιδέες που πιστεύω ότι είναι.

Νησί με γκαρνταρόμπα (στην πρώτη εικόνα)

Η σχεδιάστρια Elizabeth Munger Stiver έφερε αυτή την επίπλωση ιδέα στον κόσμο. Το λευκό χρώμα και οι καθρέφτες που χρησιμοποιούνται έχουν δημιουργήσει μια φρέσκια και καθαρή εμφάνιση. Εδώ έχετε επίσης πολλά να κάνετε με τις αρχές των ενσωματωμένων ντουλαπιών. Αυτά είναι ολοένα και πιο δημοφιλή ως επιλογή σε ηλεκτρονικά και εξειδικευμένα καταστήματα.

Ο Stiver προειδοποιεί ότι θα χρειαστείτε πολύ χώρο και στις τέσσερις πλευρές για μια τέτοια λύση. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, τότε η χερσόνησος των βεστιάριο θα ήταν η δεύτερη καλύτερη λύση.

Πτυσσόμενη σιδερώστρα

Ιδέες επίπλωσης για ντουλάπα

Ιδέες επίπλωσης για ράφια ντουλάπας γκαρνταρόμπα σιδερώνοντας κρεβάτι

Φανταστείτε ένα ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε περισσότερο – στην ντουλάπα. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία σε μεγάλο αριθμό νοικοκυριών.

Διαμερίσματα παπουτσιών

Ιδέες επίπλωσης για χώρους ντουλάπας παπουτσιών

Αυτή είναι μια επίπλωση που οδηγεί τις γυναίκες σε υστερική χαρά ξανά και ξανά. Κάθε διαμέρισμα έχει αρκετό χώρο για ένα ζευγάρι από τα αγαπημένα σας παπούτσια.

Ιδέα επίπλωσης για το ντουλάπι κοσμημάτων σας

Ιδέες επίπλωσης ντουλάπα κοσμήματα καμαρίνι

Εδώ έχουμε μια υπερμεγέθη ιδέα για ντουλάπες Καλιφόρνια. Μπορείτε να διατηρήσετε αντικείμενα διαφορετικών μεγεθών στα ράφια και επίσης να διατηρήσετε άλλα αντικείμενα στα διαφορετικά συρτάρια.

Ανδρικές ντουλάπες

Ιδέες επίπλωσης για ανδρικά πουκάμισα γκαρνταρόμπας ντουλάπα

Ποιος δεν θα απολάμβανε να βάλει τα ρούχα του σε μια τόσο σκούρα ξύλινη ντουλάπα; Υπάρχει πολύς χώρος για πουκάμισα, καπέλα και παπούτσια!

Γάντζοι για τσάντες

Ιδέες επίπλωσης για γάντζο τσαντών γκαρνταρόμπας ντουλάπας

Αυτές οι αίθουσες στον τοίχο είναι τόσο πρακτικές που αποδεικνύονται μια ιδιαίτερα δημοφιλής λύση ξανά και ξανά. Αυτά εδώ μιμούνται τον ώμο ενός ατόμου. Δεν θα μπορούσατε να κάνετε κάτι παρόμοιο για τα ρούχα?

Ράφι ντουλάπι

Ιδέες επίπλωσης για ντουλάπα γκαρνταρόμπα μοντέρνες τάσεις

Σας αρέσουν τα τζιν και τα παντελόνια! Εδώ είναι η τέλεια λύση για εσάς, όπου μπορείτε να κρατήσετε τόσα πολλά από αυτά υπέροχα οργανωμένα! Γοητευμένος? Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε επιπλέον επεκτάσιμους πόλους από το ίδιο υλικό.

Βιτρίνες

Ιδέες επίπλωσης για βιτρίνες ταπετσαρίας γκαρνταρόμπας ντουλάπας

Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν να καμαρώνουν τα αγαπημένα τους παπούτσια. Ωστόσο, λόγω της έλλειψης χώρου, αυτό αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο. Ο εσωτερικός σχεδιαστής Michale Fullen περιλάμβανε έναν καθρέφτη. Περιλαμβάνει fold-out Πάγκοι με κρυφά καλάθια κλειδαριάς.

Ανοίξτε κουτιά

Ιδέες επίπλωσης για συρτάρια ντουλάπας γκαρνταρόμπα

Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν αυτήν την απλή λύση, η οποία κρατά τα αγαπημένα τους πουλόβερ, καπέλα και τζιν στο τηλέφωνό τους.

Βιτρίνες από γυαλί

Ιδέες επίπλωσης για ντουλάπα γκαρνταρόμπα κομψά λουλούδια επιφάνειας

Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν αυτές τις διαφανείς πόρτες. Δεν θα χρειάζεται πλέον να ψάχνετε για αυτό ή εκείνο το πουκάμισο ή τη φούστα.

Make Up Dresser

Ιδέες επίπλωσης για καμαρίνι ντουλάπα ντουλάπα

Αποφύγετε τον καυγά μπροστά στον καθρέφτη στην τουαλέτα τοποθετώντας έναν άλλο στην ντουλάπα. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να διατηρήσετε μερικά αξεσουάρ ομορφιάς και κοσμήματα.

Διαχωριστικά συρταριών

Ιδέες επίπλωσης ντουλάπα ρούχα αποθηκευτικός χώρος

Αποφύγετε την εικόνα με τα υπερπλήρη ράφια χρησιμοποιώντας τέτοια διαχωριστικά συρταριών ως ιδέα διακόσμησης.

Όλα σε μια μονάδα ντουλαπιού

Ιδέες επίπλωσης για ντουλάπα γκαρνταρόμπα αρσενικό

Όλοι αγαπάμε τον εξειδικευμένο αποθηκευτικό μας χώρο. Όλοι θέλουμε πραγματικά μια ντουλάπα που μπορεί να χωρέσει τα πάντα – από παπούτσια μέχρι παραδοσιακά μπλουζάκια. Μπορείτε να προσθέσετε μικρές πινελιές πολυτέλειας εκεί προσθέτοντας μερικές δερμάτινες θήκες ή ένα ενσωματωμένο ψυγείο. Εδώ έχετε επίσης πολλές ράγες ρούχων, πτυσσόμενα συρτάρια μέσα από τα οποία μπορείτε να δείτε και πολύ ανοιχτό χώρο στο ράφι.

Ράφι γραβάτας

Ιδέες επίπλωσης για κοστούμι ντουλάπας

Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν τα τραβηγμένα  Σώβρακο για γραβάτες, γυαλιά ηλίου και ούτω καθεξής.

Ενσωματωμένο καλάθι κλειδαριάς

Ιδέες επίπλωσης για ντουλάπα γκαρνταρόμπα πολύχρωμες

Αυτό είναι το αγαπημένο των αμέτρητων αναγνωστών των διαδικτυακών περιοδικών εσωτερικής διακόσμησης. Ο σχεδιαστής και αρχιτέκτονας του σπιτιού Laurence Tamaccio ήρθε με αυτήν την ιδέα. Είναι ένα αρθρωτό σύστημα που «σκέφτεται» τα πάντα, για να το πω έτσι.

Ποια λύση θα ήταν κατάλληλη στην περίπτωσή σας?