Στην αρχή του νέου έτους, τόσο οι λαϊκοί όσο και οι ειδικοί αναρωτιούνται τι θα είναι πολύ δημοφιλές όσον αφορά τους εσωτερικούς χώρους και το σχεδιασμό των δωματίων τους επόμενους δώδεκα μήνες. Σας έχουμε ήδη ενημερώσει για μερικές από τις τελευταίες τάσεις του 2018. Το θέμα αποδείχθηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον, γι ‘αυτό θέλουμε να το συνεχίσουμε σε αυτήν την ανάρτηση. Σήμερα πρόκειται για τις τελευταίες τάσεις στην εμφάνιση και την αίσθηση του εσωτερικού σχεδιασμού 2018. Αυτό που θα κυριαρχήσει φέτος στο εσωτερικό είναι η ερώτηση που θέλουμε να απαντήσουμε. Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μοντέρνες υφές, υφάσματα, υλικά και ελκυστικά χρώματα για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα όπου οι μικροί και οι μεγάλοι νιώθουν άνετα. Θεωρούμε όλες αυτές τις πτυχές της επίπλωσης και του σχεδιασμού των τεσσάρων τοίχων μας ιδιαίτερα σημαντικές. Επειδή το κύριο μέλημά μας είναι να βοηθήσουμε τους αναγνώστες μας όσο το δυνατόν περισσότερο, να τους βοηθήσουμε όλους με δημιουργικές ιδέες και πρακτικές συμβουλές, ώστε όλοι να μπορούν να ζουν πιο όμορφα, πιο άνετα και πιο άνετα στο μέλλον.

 Έτσι φαίνεται ένα μοντέρνο εσωτερικό το 2018!

 Εσωτερικές τάσεις 2018

Ανεξάρτητα από το ποια πλευρά εξετάζουμε από κοντά, αναλύουμε τον σχεδιασμό των χρωμάτων ή συζητάμε την επιλογή των υφών, οι νέες τάσεις γίνονται όλο και πιο διαδεδομένες στον εσωτερικό σχεδιασμό. Με λίγα λόγια, η ατομικότητα των κατοίκων του σπιτιού εκφράζεται όλο και περισσότερο μέσω της επίπλωσης και του εσωτερικού σχεδιασμού. Αυτή είναι μια τάση που σίγουρα θα συνεχιστεί.

Το σπίτι αντανακλά τον χαρακτήρα μας, το στυλ και το γούστο μας και έχει πολλές προσωπικές πινελιές που αποκαλύπτουν μεμονωμένα χαρακτηριστικά, ενδιαφέροντα και χόμπι. Ας δούμε τώρα πώς εκφράζεται αυτή η τάση στην επιλογή επίπλων, υφασμάτων και χρωμάτων στα σπίτια μας?

Το φυσικό ξύλο χρησιμοποιείται ευρέως στο εσωτερικό το 2018

Οι τάσεις του φυσικού ξύλου 2018

Οι απαλές πράσινες αποχρώσεις μπαίνουν ξανά!

Οι τάσεις των πράσινων αποχρώσεων 2018

  • Τάσεις 2018 – τα ασυνήθιστα οπτικά και τα απτικά πάντοτε συμβαδίζουν

Όσον αφορά την εμφάνιση και την αίσθηση, οι τάσεις του 2018 απέχουν πολύ από τη συντηρητική γεύση. Τώρα ξεχάστε τα βασικά χρώματα λευκό και μαύρο και το χρώμα τους αναμειγνύεται γκρι. Βασιστείτε σε λεβάντες, πράσινες ελιές και μοβ αποχρώσεις. Αυτά επέστρεψαν τελικά στη μόδα και το σχέδιο. Οι κορεσμένες παλέτες χρωμάτων συνδυάζονται με μέταλλα, για παράδειγμα, οι επιφάνειες από πολύτιμους λίθους χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στην εσωτερική διακόσμηση. Επιπλέον, λακαρισμένα πάνελ τοίχου χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στο εσωτερικό, θυμίζοντας τη γνωστή, αλλά στο παρελθόν, ξύλινη επένδυση. Τώρα βλέπουμε επίσης περισσότερο βελούδο στην ταπετσαρία επίπλων. Μόνο αυτό το γεγονός επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά το χρώμα και το φινίρισμα στο εσωτερικό σχέδιο και συμβάλλει πραγματικά στη βελτίωση της ατμόσφαιρας του δωματίου.

 Μια μπλε βελούδινη πολυθρόνα σας προσκαλεί να καθυστερήσετε.

Πολυθρόνα στρογγυλή τραπέζι μεταλλική αρμονία στο εσωτερικό

Σε κάποιον αρέσει να συνδυάζει έναν βελούδινο καναπέ με ένα μικρό στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού από μέταλλο

στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού

  • Ποιες υφές αντιστοιχούν στις τελευταίες τάσεις του 2018?

Πολλοί ερευνητές τάσεων και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων προβλέπουν ότι το βελούδο σύντομα θα γίνει η αδιαμφισβήτητη τάση στον εσωτερικό σχεδιασμό. Το μαλακό ύφασμα μπορεί να έρθει σε διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά σε κορεσμένους τόνους είναι ακόμα πιο αισθητό λόγω της μοντέρνας εμφάνισης και της απαλής του αίσθησης. Επιπλέον, οι υφαντές υφές αυξάνονται το 2018. Καλάθια, χειροποίητα αξεσουάρ σπιτιού, όπως χαλιά ή πατάκια θα αρωματίσουν το εσωτερικό του σπιτιού σας φέτος.

Υφαντά και χειροποίητα αξεσουάρ σπιτιού θα βρουν για άλλη μια φορά τη θέση τους στο εσωτερικό του 2018

Υφαντά χειροποίητα αξεσουάρ εσωτερικές τάσεις 2018

Υπάρχουν εντελώς νέες ιδέες για τους τοίχους – οι ταπετσαρίες γιορτάζουν τη μεγάλη επιστροφή τους και κατακτούν για άλλη μια φορά το εσωτερικό. Τώρα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά από ποτέ, ειδικά αυτά με αχάτη εμφάνιση. Η φωτογραφία μας μπορεί εύκολα να σας πείσει για αυτό. Οι τάσεις του 2018 δείχνουν ότι αυτή η ομορφιά βρίσκεται όλο και περισσότερο σε πολυτελείς εσωτερικούς χώρους.

Μια όμορφη εμφάνιση αχάτη είναι μια από τις πιο σημαντικές τάσεις του 2018.

Ταπετσαρία όμορφη οπτική αχάτη

 Εξαιρετικός συνδυασμός διαφορετικών υλικών – πέτρα, ξύλο και γυαλί αλληλοσυμπληρώνονται

Εξαιρετικός συνδυασμός από διαφορετικά υλικά

Μία από τις καλά ανεπτυγμένες τάσεις το 2018 είναι ο επιδέξιος συνδυασμός υφών. Τώρα, φυσικά, συνδυάζετε ξύλο, πέτρα και γυαλί μεταξύ τους και δημιουργείτε τραχιές και ασυνήθιστες επιφάνειες που σας προσκαλούν να αγγίξετε. Έπιπλα από μασίφ ξύλο και πλακάκια στέκονται δίπλα σε γυάλινες πόρτες και βελούδινες ταπετσαρίες. Αυτά αλληλοσυμπληρώνονται και σχηματίζουν ένα ενιαίο σύνολο που είναι εντυπωσιακό. Τα φυσικά στοιχεία είναι σίγουρα μέρος του μοντέρνου εσωτερικού 2018 και δεν μπορούν πλέον να φανταστούν χωρίς αυτό. Στο εσωτερικό μπορείτε πλέον να δείτε πιο ενσωματωμένο ασβεστόλιθο ή τα γνωστά πλακάκια παλιάς μόδας στις κουζίνες, τα οποία είναι ανθεκτικά και έχουν αντέξει στον χρόνο. Για πολύ καιρό, τα λεία πλακάκια κουζίνας σε διάφορες μορφές θεωρούνταν εξαιρετικά μοντέρνα, αλλά τώρα οι τραχιές επιφάνειες έχουν μεγάλη ζήτηση. Εάν αντιμετωπίζετε ανακαίνιση κουζίνας το 2018, αυτό είναι καλό να το λάβετε υπόψη.

Τα πλακάκια του μετρό είναι μοντέρνα το 2018, ειδικά στην κουζίνα!

Πλακάκια σταθμού στην τάση της κουζίνας 2018

 Περισσότερο από ποτέ, τα φυσικά στοιχεία βρίσκονται στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους.

  • Τάσεις 2018: η φύση κινείται όλο και περισσότερο στο εσωτερικό!

Για πολλούς σχεδιαστές και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, η φύση είναι η πιο σημαντική πηγή έμπνευσης, γι ‘αυτό προσπαθούν όλο και περισσότερο να την ενσωματώσουν σε εσωτερικούς χώρους. Η όμορφη θέα σε ένα μαγευτικό Merrespanorama ή μαγευτικά δασικά τοπία είναι πλέον πολύ επιθυμητή. Ο ρόλος των ανθισμένων ή αειθαλών φυτών εσωτερικού χώρου εκτιμάται ιδιαίτερα, επειδή δεν ανανεώνουν τον αέρα του δωματίου, αλλά ολοκληρώνουν το εσωτερικό και κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται όμορφο και φιλόξενο. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι μια νέα τάση, αλλά θα κυριαρχήσει στους τέσσερις τοίχους μας το 2018, επειδή η επαφή με τη φύση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους σύγχρονους ανθρώπους. Από τη μία πλευρά, το φυσικό πράσινο φέρνει πολλή ηρεμία και γαλήνη στο εσωτερικό, από την άλλη πλευρά, μπορείτε να εκφράσετε το στυλ σας καλά επιλέγοντας και διαχωρίζοντας όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου. Και όπως έχουμε ήδη τονίσει, η ατομικότητα στην εσωτερική διακόσμηση θα υπολογίζεται στις πιο έντονες τάσεις το 2018.

 Τα πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ένα απόλυτο must στους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους του 2018.

 πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου

 Ένας επιτυχημένος συνδυασμός υφών και επισημάνσεων

 Συνδυάστε μοντέρνες υφές με φυσικά υλικά

 Η χλιδή είναι επίσης κορυφαία προτεραιότητα φέτος!

Εσωτερικές τάσεις 2018

Στο μοντέρνο σαλόνι μπορείτε να συνδυάσετε με επιτυχία διαφορετικά υλικά και υφές

Τάσεις 2018 μοντέρνο σαλόνι

 Αυτή η τάση γίνεται όλο και πιο κοινή!

Τάσεις 2018 αναμειγνύουν υφές

 Προσκαλέστε τη φύση στο σπίτι σας!

Τάσεις 2018 Φύση στο εσωτερικό θαυμάσιο