μεταβατική εμφάνιση εξοπλισμού κουζίνας και έπιπλα κουζίνας

5 ιδιότυπα στυλ κουζίνας και 50 εικόνες με μοντέρνο χαρακτήρα

Όλο και πιο πρόσφατα έχετε ακούσει ότι η κουζίνα είναι η ψυχή και η καρδιά του σπιτιού. Νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά αλήθεια. Η κουζίνα είναι ο χώρος συγκέντρωσης της οικογένειας. Δεδομένης της σημασίας αυτού του χώρου, ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή Εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας εντελώς καινούργιο για να εξεταστεί σε αυτό το δωμάτιο?

Η επιλογή του σωστού στυλ κουζίνας μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση! Αυτό ισχύει ακόμη και για τους μεγαλύτερους ειδικούς στην εσωτερική διακόσμηση. Έρχεται να φέρει μαζί τη μορφή και τη λειτουργία με έναν αβίαστο τρόπο. Είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει – αυτό είναι αλήθεια!

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε πέντε πολύ δημοφιλή στυλ στο σχεδιασμό της κουζίνας. Οι περισσότερες σύγχρονες κουζίνες επιλέγουν ένα μοντέρνο σχέδιο κουζίνας. Ακριβώς εξαιτίας αυτού, δεν είναι κακό να επιλέξετε έναν τύπο σχεδίου που ταιριάζει άψογα στο υπόλοιπο διαμέρισμα.

Η φρέσκια, μοντέρνα εμφάνιση – σύγχρονος εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας

έπιπλα κουζίνας μοντέρνα γκρι έπιπλα κουζίνας

Σκαμπό κουζίνας με ρυθμιζόμενο ύψος

έπιπλα κουζίνας μαρμάρινα έπιπλα κουζίνας νησί κουζίνα

Μασίφ ξύλο – Νησί κουζίνας σε σχήμα L

εξελιγμένος εξοπλισμός κουζίνας έπιπλα κουζίνας ζεστό φως

Η συζήτηση για το στυλ είναι συχνά πολύ αμφιλεγόμενη. Συνεχίζει να αγγίζει όλους τους σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο. Ορισμένα σχέδια είναι διακριτικά και έχουν τον δικό τους άμεσα αναγνωρίσιμο χαρακτήρα. Άλλα κατακλύζουν τα όρια και την πλειοψηφία των επιμέρους στοιχείων από άλλα στυλ. Τον τελευταίο καιρό ορίζουμε όλο και περισσότερο το στυλ με βάση την οπτική εμφάνιση του εξοπλισμού που έχουμε μπροστά μας και σκεφτόμαστε πιο έντονα τα θεωρητικά και συμβατικά πρότυπα.

Οι σύγχρονες κουζίνες φαίνεται να έρχονται πολύ πιο κοντά στη φύση. Χαρακτηρίζονται από γυαλιστερές επιφάνειες και ο σχεδιασμός τους φαίνεται τόσο διεκδικητικός όσο και μπροστά από την εποχή.

Οι σύγχρονες κουζίνες δανείζονται πολλά στοιχεία από τις εκλεκτικές, ρετρό και μοντέρνες κουζίνες. Αλλά η ξεχωριστή αστική ατμόσφαιρα εξακολουθεί να είναι αυτή που κάνει φυσικά το δωμάτιο να φαίνεται σύγχρονο.

Εκτεταμένο υπόβαθρο, συναρπαστικές οροφές, το καλύτερο μπαρ και επιφάνειες εργασίας, καρέκλες και τα λαμπρά φώτα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια όμορφη σύγχρονη ατμόσφαιρα

μοντέρνα επίπλωση κουζίνας με κομψή σχεδίαση και έπιπλα κουζίνας

Χλωμή ατμόσφαιρα

Εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας πάγκο κουζίνας πλάκα επίπλων κουζίνας

Δημιουργήστε μια μικρή κουζίνα

ξύλινο δάπεδο εξοπλισμός κουζίνας σχέδιο διαμέρισμα μικρό

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των κουζινών είναι το στυλ των ντουλαπιών που χρησιμοποιείτε. Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι λεπτά, συχνά έχουν λακαρισμένη επιφάνεια και συχνά κλειστές λαβές που εξαφανίζονται εύκολα στις πόρτες. Δεν υπάρχει περίτεχνη παρουσία πολυτελών πλαισίων και μεικτό στυλ που δεν παρατηρείται σε άλλες τοποθεσίες.

Σκαμπό μπαρ με πλάτες πλάτης

κομψά έπιπλα κουζίνας κρεμαστά φωτιστικά σκαμπό γκρι λευκό

Πολύχρωμα έπιπλα κουζίνας

μοντέρνα έπιπλα κουζίνας πολύχρωμα εμφάνιση εξοπλισμού κουζίνας και έπιπλα κουζίνας

Χρώμα στην κουζίνα – μαύρο

όμορφη σκαμπό μπαρ έπιπλα κουζίνας νησί

Στιβαρό τραπέζι φαγητού

σχέδιο επίπλων σύγχρονης κουζίνας

Μια πινελιά παραδοσιακής γοητείας

παραδοσιακά έπιπλα κουζίνας κρεμαστά φωτιστικά έπιπλα κουζίνας

Εξοπλισμός κουζίνας σε εξοχικό στιλ

παραδοσιακός εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας

Υπάρχει πολύς χώρος για τις παραδοσιακές κουζίνες στο μοντέρνο σπίτι. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα από τα πιο περιζήτητα στυλ σχεδιασμού αυτή τη στιγμή. Οι παραδοσιακές κουζίνες προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα και επιλογές και καθιστούν την εξατομίκευση των δωματίων πολύ εύκολη.

Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και επιφανειών, τα ντουλάπια και οι συναρπαστικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες είναι το επίκεντρο της επίπλωσης εδώ. Όμορφες στοές, παράθυρα, μεγάλα ένθετα και διακοσμητικά φώτα είναι ένα σημαντικό μέρος της παραδοσιακής κουζίνας.

Έχετε επίσης μια μεγάλη επιλογή όταν πρέπει να αποφασίσετε για το υλικό για τον πάγκο της κουζίνας. Έχετε μάρμαρο, ακόμη και χαλαζία για να διαλέξετε από εδώ. Αυτό εξαρτάται από τον τύπο και τη συχνότητα χρήσης της επιφάνειας εργασίας της κουζίνας. Στις παραδοσιακές κουζίνες, η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι σημαντική. Αυτό ισχύει τόσο για τα ντουλάπια όσο και για τις καρέκλες και τα παράθυρα τραπεζαρίας.

Παραδοσιακή εξοχική κουζίνα

ιδέες επίπλωσης κουζίνας όμορφο παράθυρο κλασικό

Μια άλλη δροσερή ιδέα για παραδοσιακά έπιπλα κουζίνας

εξοπλισμός κουζίνας εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας ξύλινη τραπεζαρία

Σχεδιάζετε μια νέα κουζίνα?

παραδοσιακή επίπλωση κουζίνας και πίσω τοίχος κουζίνας

Μαρμάρινη επιφάνεια εργασίας κουζίνας

σχεδιασμός κουζίνας ονειρική λευκή κουζίνα

Το φως παίζει τεράστιο ρόλο στο να δώσει αυτόν τον παραδοσιακό ρόλο. Το σωστό φως παίζει βασικό ρόλο στο σχεδιασμό κάθε μεμονωμένου δωματίου, οι παραδοσιακές κουζίνες φαίνονται ιδιαίτερα ζοφερές και σχεδιασμένες με ασθενές φως και σκοτεινές γωνίες.

Εάν έχετε χαραγμένα μοτίβα, πολυτελή επίπλωση, αψιδωτές καμάρες και λεπτές αλλά πολύπλοκες στρώσεις εδώ, ούτως ή άλλως, γιατί να μην τα αναδείξετε με μεγάλο τρόπο?

Συνδυάστε πολλά στρώματα για να το συνδέσετε με καλόγουστο τρόπο!

μικρή κουζίνα με κλασικά χρώματα αγγλικό εξοχικό στυλ

Έπιπλα κουζίνας και τραπεζαρίας

έγχρωμη σχεδίαση κουζίνας μαύρος εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας ντουλάπια κουζίνας Μεταβατικό στυλ: το καλύτερο και των δύο κόσμων

σύστημα οργάνωσης κουζίνα κουζίνα νησί μπαρ σκαμπό μεταλλικά

Εξοχική κουζίνα – σκαμπό μπαρ χωρίς πλάτη από ξύλο

σύγχρονος εξοπλισμός κουζίνας από σκαμπό και έπιπλα κουζίνας

Σκεφτείτε τον σχεδιασμό μετάβασης ως έναν ιδανικό συμβιβασμό μεταξύ δύο κόσμων – παραδοσιακών και σύγχρονων

κομψό συμπαγές μικρό πάγκο κουζίνας μαρμάρινο πάγκο κουζίνας

Το μοναδικό στυλ επιτυγχάνεται ως αποτέλεσμα τόσο: αισθητικής όσο και λειτουργικότητας. Αντλεί από τον καλό και καλά καθορισμένο σχεδιασμό στην ελκυστική ατμόσφαιρα των παραδοσιακών υλικών.

Οι περισσότερες παραδοσιακές μεταβατικές κουζίνες χρησιμοποιούν απαλά ουδέτερα σχήματα και χρησιμοποιούν οργανικές υφές. Τα ντουλάπια είναι απλά, κομψά και συχνά έχουν μοντέρνο σχεδιασμό.

Εάν είστε λάτρεις της βιώσιμης διαβίωσης και του πράσινου σχεδιασμού, τότε η «μετάβαση» είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, η χρήση μιας «ελάχιστης» προσέγγισης είναι υψίστης σημασίας. Αποφύγετε να διαδώσετε πολύ χρώμα και διακοσμήστε μόνο με πράγματα που αγαπάτε απόλυτα.

Υπάρχει πολύς χώρος σε αυτό το δωμάτιο για την εμφάνιση διαφόρων ασαφών υφών και θα πρέπει να περιορίσετε τα συναρπαστικά μοτίβα στο ελάχιστο.

Λευκός συνδυασμός χρωμάτων στην κουζίνα

όμορφες εικόνες κουζίνας λαμπερό σκαμπό δέρμα λευκό Εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας

Μοντέρνα και παραδοσιακά ταυτόχρονα – έπιπλα κουζίνας από μπαστούνι

κουζίνα καρέκλες νησί εξοχική κουζίνα μπεζ μπαστούνι

Vintage έπιπλα κουζίνας

vintage μπλε έπιπλα κουζίνας σκαμπό μαλακά μαξιλάρια

Σημειώστε ότι ο εφήμερος χαρακτήρας διαφέρει από τη χαλαρή διάθεση. Κομψά κρεμαστά φώτα μπορούν να το πετύχουν αυτό πολύ εύκολα. Μπορείτε να κάνετε την κομψή, γυαλισμένη επιφάνεια λίγους τόνους χαμηλότερη για να επιτύχετε μια κλασική εμφάνιση και να πάτε προς την κατεύθυνση μιας ημι-μινιμαλιστικής εμφάνισης.

Κρεμαστά φωτιστικά και σκαμπό μπαρ

σκαμπό μεταλλικά λευκά μικρά κρεμαστά φώτα κουζίνας

Σχεδιάζοντας μια μικρή κουζίνα

κουζίνα νησιού σκαμπό μπαρ καρέκλες παράθυρα εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας

Νησί μακράς κουζίνας και πάγκος

έπιπλα κουζίνας με αντίθεση και πάγκος επίπλων κουζίνας

Καταπληκτικοί, κλασικοί πολυέλαιοι

έπιπλα κουζίνας πολυέλαιος και έπιπλα κουζίνας Χιούστον

Λαμπρή βιομηχανική προσέγγιση

παράθυρο κουζίνας εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας σίδερο ντουλάπι κουζίνας

Το μοντέρνο βιομηχανικό στυλ ανακαλύφθηκε ξανά τα τελευταία χρόνια

σκαμπό με δερμάτινη κουζίνα με επίπλωση βιομηχανική εμφάνιση

 Πολλοί νέοι ήθελαν να μετατρέψουν τις σοφίτες που εξοικονομούν χώρο σε δροσερά διαμερίσματα εργένης. Τώρα ο λαμπερός σχεδιασμός βιομηχανικής κουζίνας είναι εδώ και φαίνεται να είναι εδώ για να μείνει. Υπάρχουν σίγουρα πολλά πλεονεκτήματα για αυτή την εμφάνιση. Για αρχή, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να περιγράψετε τι συνιστά βιομηχανική κουζίνα.

 Εκθετικοί τοίχοι από τούβλα, καλάθια σε μεταλλικό, σωλήνες και ανοιχτά ντουλάπια που δείχνουν τα γυάλινα δοχεία μέσα είναι αναπόσπαστο μέρος του στυλ. Προφανώς, μερικοί από τους πιο επιτυχημένους σχεδιαστές κατάφεραν να πετύχουν ένα επιτυχημένο μείγμα από μίνιμαλ, βιομηχανικά και σκανδιναβικά θέματα. Ωστόσο, εάν ξεκινάτε τώρα τώρα, υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε.

Διαχωριστικό δωματίου – κήπος δωματίου

φρέσκο ​​πράσινο τραπεζάκι τραπεζαρίας τοίχου με καρέκλες

Ιδέα βιομηχανικής επίπλωσης

τοίχος από τούβλα μεταλλικός εξοπλισμός κουζίνας και επιφάνειες επίπλων κουζίνας

Σχεδιασμός λευκού χρώματος για την κουζίνα σας

χρώμα ξύλου σχεδιασμός κουζίνας τραπεζαρία σκαμπό σκαμπό φωτεινή ατμόσφαιρα

Στιβαρό και διακριτικό

βιομηχανικός εξοπλισμός κουζίνας ανακυκλωμένο στιλ κουζίνας νησί κουζίνας

Αν θέλετε να ενσωματώσετε βιομηχανικό εξοπλισμό κουζίνας στο σπίτι σας, τότε σκεφτείτε να επιλέξετε λαμπερά ντουλάπια από ανοξείδωτο ατσάλι, τα οποία είναι ιδανικά για αυτό το θέμα. Εάν δεν ζείτε σε ένα τέτοιο διαμέρισμα, τότε προσπαθήστε να μην επιβάλλετε τεχνητά αυτό το στυλ, καθώς συχνά φαίνεται παράταιρο σε ένα γυαλισμένο, αστικό περιβάλλον.

Δεδομένου ότι το μέταλλο είναι ένα φυσικό μέρος της κουζίνας, είναι εύκολο να το κάνετε εκεί και είναι δύσκολο να κάνετε λάθος

επίπλωση κουζίνας ξύλινα τούβλα χάλυβα συνδυασμένα δημιουργήσει μικρή κουζίνα ιδέα διαμέρισμα αστικό

Πίσω τοίχος κουζίνας από λευκά πλακάκια

κουζίνα πολυέλαιος πίσω τοίχος εξοπλισμός κουζίνας και τραπεζαρία επίπλων κουζίνας

Ξύλινα δοκάρια – οροφή, κίτρινο χρώμα

κουζίνα κίτρινο εξοπλισμό κουζίνας και έπιπλα κουζίνας

Μάρμαρο, ξύλο και τούβλο

μοντέρνα κουζίνα βιομηχανικό στυλ νησί κουζίνας

Ζεστή ατμόσφαιρα

γοητευτικά έπιπλα βιομηχανικού στιλ ντουλαπιών κουζίνας

Ευρηματική εκλεκτική λαμπρότητα

χρώμα κουζίνας σκαμπό πάγκου κουζίνας άπαχος εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας

Μπλε ταπετσαρία με λουλουδάτο μοτίβο

έπιπλα κουζίνας εκλεκτικού στιλ πολύχρωμο φωτεινό χρώμα

Σχεδιασμός τοίχων στην κουζίνα – πίνακας γραφής

σχεδιασμός τοίχου κουζίνα φόντο πίνακας εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας

Το μοντέρνο και τρέχον μοβ σε έπιπλα κουζίνας

μοβ ντουλάπι κουζίνας ντουλάπι βάσης χρώμα σχεδιασμός κουζίνας

Τι αντιπροσωπεύει λοιπόν το αηδιαστικό στυλ; Υπάρχει μια ευρέως διαδεδομένη παρανόηση ότι η αρχή και η ανούσια κατανομή των πραγμάτων και των χρωμάτων στο χώρο είναι αυτό που καθορίζει αυτόν τον τύπο σχεδίου. Η αλήθεια δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά. Η εκλεκτική είναι αυτοέκφραση χωρίς να είναι δουλικά προσκολλημένη σε ορισμένες αρχές. Ναι, αυτό το στυλ περιλαμβάνει τη προσεκτική συλλογή σημαντικών κομματιών και στη συνέχεια τη συναρμολόγηση τους για μια τέλεια οπτική εμφάνιση. Αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι το ίδιο με τον τυχαίο και άσκοπο σχεδιασμό. Έχετε αυτό υπόψη σας και δημιουργήστε την εκλεκτική σας στολή σκεφτείτε τα αποτελέσματα εκ των προτέρων!

Θα μπορούσατε να συνδυάσετε μια σειρά από όμορφα χρώματα, μαγικά υφάσματα, λαμπρά μοτίβα ταπετσαρίας τοίχου και συναρπαστικά στολίδια. Τα θέματα που επιλέγετε μπορεί να διαφέρουν μεταξύ συγκεκριμένων θεμάτων, όπως το αγαπημένο σας μουσικό συγκρότημα ή αθλητικές αναμνήσεις. Τι γίνεται με ένα μείγμα ρουστίκ και αγροτικών αρχιτεκτονικών στυλ ή μοντέρνου και ανατολίτικου; Οι αηδιαστικές κουζίνες δείχνουν στους άλλους ποιος πραγματικά είσαι.

Σύγχρονος εξοπλισμός κουζίνας

Εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας μικρός εξοπλισμός δαπέδου

Φρέσκες τουλίπες και ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα

μοντέρνα έπιπλα κουζίνας εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας

Ρετρό στυλ διαβίωσης στην κουζίνα

ρετρό κουζίνα στημένη ωραία και μικρή

Χρώμα κίτρινου βουτύρου

μαρμάρινο κρεμαστό φωτιστικό κίτρινο ντουλάπι κουζίνας εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας

Αξιοσημείωτο ταβάνι – περίτεχνη εμφάνιση και λάμψη

οροφή κουζίνα στήσει μικρό εξοπλισμό κουζίνας και έπιπλα κουζίνας

Λείες, λευκές επιφάνειες και τραχύ σχέδιο τοίχου με τούβλο

σχεδιάζοντας την προσωπική επίπλωση της επίπλωσης της κουζίνας

Θα μπορούσατε να εξηγήσετε ποιο Εξοπλισμός κουζίνας και έπιπλα κουζίνας ταιριάζει πραγματικά με το στυλ σας?