Ζωή Feng Shui: συμβουλές επίπλωσης για το διαμέρισμα και το σπίτι

Αργά ή γρήγορα οι περισσότεροι έρχονται αντιμέτωποι με το ερώτημα ποιο είναι πιο σωστό: πρέπει να αγοράσουμε ένα τέλεια εξοπλισμένο διαμέρισμα ή να χτίσουμε ένα νέο; Or μάλλον θα έπρεπε να αγοράσουμε ένα παλιό κτίριο και μετά να το μετατρέψουμε σύμφωνα με τις δικές μας προτιμήσεις και ανάγκες?

Φενγκ Σούι διαβίωσης και επίπλωσης

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σχεδιασμός υπνοδωματίου φενγκ σούι

Feng Shui living – ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού βασισμένες στις ιδέες επίπλωσης Feng Shui

ιδέες επίπλωσης συμβουλές φενγκ σούι κουζίνας ανοιχτό σχέδιο

Αυτό το θέμα περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές πτυχές και φυσικά δεν μπορεί να εξαντληθεί σε ένα άρθρο. Μπορούμε να σας πούμε ποιες γενικές ενδείξεις δίνει η αρχαία κινεζική διδασκαλία του Φενγκ Σούι σε αυτό το πλαίσιο.

Πώς να ρυθμίσετε σύμφωνα με το Φενγκ Σούι?

συμβουλές επίπλωσης σπιτιού φενγκ σούι ιδέες σαλονιού

Η τοποθεσία του σπιτιού

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για οικογενειακό ή οικιστικό σπίτι, η τοποθεσία του είναι θεμελιώδους σημασίας. Επιπλέον, η θέα από κάθε δωμάτιο και διαμέρισμα είναι επίσης πολύ σημαντική. Είναι καλύτερο αν το κτίριο εμφανίζει ένα αρμονικό σχήμα, δηλαδή ανυψώνεται σε μια τετράγωνη ή ορθογώνια κάτοψη.

Έχει επίσης σημασία πού βρίσκεται το σπίτι

γείτονες πρόσοψης σπιτιού φενγκ σούι

Το Φενγκ Σούι προειδοποιεί να μην μετακινηθείτε σε κτίρια κατοικιών με πολλαπλές εισόδους ή σε απομονωμένες περιοχές. Η ενέργεια σε τέτοια κτίρια είναι πολύ χαοτική και εξασφαλίζει ότι οι ζωές των κατοίκων τους δεν είναι επίσης ιδιαίτερα ισορροπημένες.

Αποφύγετε κτίρια χωρίς σταθερή βάση

Η σταθερή βάση είναι επίσης πηγή κακής ενέργειας. Τα κτίρια που χτίζονται σε παιδικές χαρές ή αθλητικά γήπεδα δεν είναι ένα ασφαλές και ευχάριστο μέρος σύμφωνα με το Φενγκ Σούι.

Επιλέξτε την κατάλληλη τοποθεσία για το σπίτι σας

φενγκ σούι ζωντανά εισόδους φυτά μονοπάτι κήπου

Τα γειτονικά κτίρια

Τα γειτονικά κτίρια είναι επίσης πολύ σημαντικά. Παρατηρήστε τα εξής: Πόσο ύψος έχουν; Υπάρχουν χώροι πρασίνου, θέσεις στάθμευσης ή κανένας στην περιοχή; Είναι η δομή τους και η θέα ανοιχτή ή αλληλένδετη; Όλα αυτά παίζουν μεγάλο ρόλο στο αν νιώθετε καλά ή άσχημα για το σπίτι.

Τα κοντινά κτίρια έχουν επίσης αντίκτυπο στην ευημερία μας

ζωντανό κτίριο φενγκ σούι κοντά σε ζωντανές ιδέες

Ο ρόλος των ουράνιων ζώων

Τα ουράνια ζώα είναι επίσης σημαντικά για τη σωστή επιλογή σπιτιού. Αυτές είναι η χελώνα, ο φοίνικας, η τίγρη και ο δράκος. Στη ζωή του Φενγκ Σούι, αναφέρονται στις περιοχές που περιβάλλουν το κτίριο κατοικιών. Εάν βλέπετε την είσοδο, η χελώνα είναι ακριβώς πίσω από την πλάτη σας και ο φοίνικας είναι η πιο απομακρυσμένη περιοχή πίσω από αυτήν. Ο χαρταετός είναι στα δεξιά και η τίγρη στα αριστερά.

Οι αρχές της διδασκαλίας του Φενγκ Σούι

ιδέες επίπλωσης σαλόνι επίπλωση αρχές feng shui

Η τίγρη και ο δράκος έχουν προστατευτικές λειτουργίες και συνδέονται με τις αρσενικές και θηλυκές αρχές. Ο πράσινος δράκος αντιπροσωπεύει την αρρενωπότητα και τις καλές θέσεις στην κοινωνία. Η λευκή τίγρη συμβολίζει τη θηλυκότητα και τα οικονομικά στην οικογένεια.

Ξέρετε τι συμβολίζουν τα ουράνια ζώα?

ιδέες επίπλωσης ιδέες διαβίωσης υπνοδωματίου φενγκ σούι

Ο φοίνικας συμβολίζει τον ελεύθερο χώρο μπροστά από το διαμέρισμα, όπου συλλέγεται η ενέργεια, ο οποίος στη συνέχεια ρέει στο σπίτι σας. Ο φοίνικας συνδέεται με τις προοπτικές, με τη θετική κοσμική ενέργεια και με τις νέες δυνατότητες.

Ιδέες επίπλωσης Feng Shui

ιδέες επίπλωσης σαλόνι ιδέες ζωντανών φενγκ σούι

Γενικά δεν συνιστάται ένα κτίριο κακής ενέργειας, όπως φυλακή και αστυνομικό τμήμα να είναι κοντά σας. Η κουζίνα και η τουαλέτα δεν πρέπει να τοποθετούνται στο βορειοδυτικό τμήμα του σπιτιού. Αυτό διαταράσσει την αντρική ενέργεια και θα μπορούσε να αποτρέψει μια γυναίκα από το να βρει και να διατηρήσει τον σύντροφό της στη ζωή. Οι πράσινες περιοχές φύτευσης πρέπει επίσης να είναι μακριά από αυτή τη βορειοδυτική πλευρά.

Πριν αγοράσετε ένα νέο σπίτι, κάντε μια έρευνα σχετικά με τα είδη των κτιρίων που βρίσκονται κοντά

Σπίτι φενγκ σούι μοντέρνα αρχιτεκτονική

Στο Φενγκ Σούι δίνεται προσοχή στη σωστή κατανομή των ενεργειών 

feng shui καθιστικό καθιστικό καθρέφτη διακοσμητικό

Πού πρέπει να βρίσκεται η κουζίνα σύμφωνα με τη διδασκαλία του Φενγκ Σούι;?

ιδέες επίπλωσης σχεδιασμός κουζινών συμβουλές φενγκ σούι

Λογικές ιδέες ή δεισιδαιμονίες

Κάθε σύγχρονος άνθρωπος μπορεί ήδη να κοιτάξει πέρα ​​από το υλικό. Το Φενγκ Σούι δεν είναι σίγουρα μια δεισιδαιμονία, αλλά ένας λογικός τρόπος αντιμετώπισης των ενεργειών γύρω μας. Φυσικά, πρέπει να εξετάσετε τα πάντα ξεχωριστά. Το φενγκ σούι προέρχεται από μια μακρόχρονη κινεζική παράδοση. Αυτό που νοείται εκεί ως κακό ή καλό ή ως αντρική και γυναικεία ενέργεια, έχει επίσης σχέση με τον τοπικό πολιτισμό.

Θα επιπλώνατε το υπνοδωμάτιό σας σύμφωνα με το Φενγκ Σούι;?

συμβουλές επίπλωσης σπιτιού feng shui σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας

Το αν ένα κοντινό κτίριο εκπέμπει καλή ή κακή ενέργεια δεν σχετίζεται απαραίτητα με τη λειτουργία του. Σε μια σύγχρονη κοινωνία δεν είναι επίσης απαραίτητο η κουζίνα και τα φυτά να συνδέονται απαραίτητα με θηλυκές ενέργειες … Οι αρχές της ζωής του Φενγκ Σούι είναι μια καλή αφετηρία αν θέλετε να μάθετε να παρατηρείτε την επιρροή του περιβάλλοντος στα προσωπικά σας ΖΩΗ. Ωστόσο, ο καθένας πρέπει να αναπτύξει τα δικά του κριτήρια και να αναπτύξει μια αίσθηση για αυτό που τον επηρεάζει θετικά ή αρνητικά και να μην τα παίρνει όλα 1 προς 1 δεισιδαιμονικά.

Εξοπλισμός κουζίνας σύμφωνα με το Feng Shui

ιδέες επίπλωσης επίπλωση κουζίνας feng shui