σχεδιασμός διαδρόμου πολυέλαιος αρ ντεκό

Κομψές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού για το πώς να σχεδιάσετε την τέλεια αίθουσα

Μπορείτε να πείτε ότι ο χώρος εισόδου είναι ένα είδος εισαγωγής στο σπίτι. Έχει να κάνει με την πρώτη εντύπωση που έχεις για ένα άτομο ή ίσως με την πρώτη συνομιλία που έχεις μαζί του.

Δεν διοργανώνετε οικογενειακά δείπνα ή πάρτι με φίλους εδώ, αλλά έρχεστε σε επαφή με την ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Μιλάμε για το μέρος όπου φτάνετε κάθε μέρα και λέτε στον εαυτό σας: Είμαι στο σπίτι.

Θέλετε λοιπόν μερικές συμβουλές για το πώς να τα τελειοποιήσετε Σχεδιάστε την αίθουσα μπορώ? Στη συνέχεια, διαβάστε!

Πρώτον, θα πρέπει να εξετάσετε τη χρήση ζεστών χρωμάτων. Μπορείτε να βάψετε τους τοίχους σε γήινους τόνους και στη συνέχεια να φωτίσετε την ατμόσφαιρα με επένδυση τοίχων όπως στο δωμάτιο εδώ.

Τα ψηλά παράθυρα, οι μεγάλοι πολυέλαιοι και μερικά χαλιά θα προσφέρουν επιπλέον ζεστασιά.

Αν έχετε μεγαλύτερο Σχεδιάστε την αίθουσα Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε άλλα έπιπλα δίπλα στα κλασικά ράφια ρούχων και καθρέφτες. Θα πρέπει να σκεφτείτε μια μικρή ντουλάπα, μια ωραία καρέκλα ή δύο, πολλά φυτά.

Θα μετατρέψετε ένα δωμάτιο με έρημο σε χώρο διαβίωσης με αυτόν τον τρόπο

σχέδιο διαδρόμου περσικά μοκέτα πλακάκια δαπέδου τετράπλευρο μοτίβο σχήματος

Προτιμάτε ένα περίτεχνο και πολυτελές στυλ; Σε αυτή την περίπτωση, η φωτογραφία εδώ σίγουρα θα τραβήξει το βλέμμα σας. Μπροστά σε μια ενδιαφέρουσα τοιχογραφία και σε ένα κομψό τραπέζι φουαγιέ, μπορείτε να εμφανίσετε φωτογραφίες της οικογένειάς σας, διπλώματα ή αναμνηστικά από τις διακοπές σας.

Θα μπορούσατε να σηκώσετε μερικά στοιχεία πάνω από μερικά βιβλία που έχετε ήδη διαβάσει

διάδρομος σχεδιασμός συρταριέρα καθρέφτη πλαίσιο χρυσά στολίδια

Τώρα έρχεται κάτι για τους ιδιοκτήτες πολύ μοντέρνων διαμερισμάτων και διαμερισμάτων. Ο διάδρομος σε αυτήν την εικόνα θα μπορούσε να είναι καθαρή έμπνευση για εσάς.

Μπορείτε να χτίσετε κόγχες στα πάνελ τοίχου και σε αυτές μπορείτε να εμφανίσετε γλυπτά, για παράδειγμα

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός της αίθουσας εισόδου γύρω από το σκούρο γκρι

Μπορείτε να τοποθετήσετε στρογγυλές γυάλινες πλάκες πάνω από ενσωματωμένα φώτα δαπέδου και αυτό θα δώσει στο δωμάτιο μια πολύ πολυτελή και μοντέρνα εμφάνιση.

Όσοι προτιμούν το παραδοσιακό στυλ θα νιώσουν έλξη από αυτήν την εικόνα.

Έχετε ένα όμορφο ντουλάπι σε vintage στιλ, καθρέφτες από χαλκό και, γενικά, ένα συναρπαστικό σχέδιο

σχέδιο διαδρόμου vintage κομψό πίνακα ζωγραφικής

Έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί ορισμένοι παραδοσιακοί λαμπτήρες και πολλές διακοσμητικές πλάκες. Έτσι επιτύχατε αυτήν την πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

Έχετε έναν μεγάλο χώρο εισόδου που σίγουρα δεν θέλετε να υπερπλήρεις; Στη συνέχεια, πρέπει να τοποθετήσετε ένα μαλακό, ανοιχτόχρωμο χαλί στη μέση.

Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε έναν άνετο πάγκο κάτω από το παράθυρο και ένα μικρό ντουλάπι με έναν καθρέφτη στον τοίχο από πάνω

σχεδιασμός διαδρόμου ταπετσαρισμένα συρτάρια πάγκου

Στην περίπτωσή μας εδώ μπορείτε επίσης να δείτε τοξωτά κουφώματα από τα οποία μπορείτε να δείτε τις σκάλες. Δεν νομίζετε ότι είναι μια ωραία ματιά στο υπόλοιπο σπίτι?

Σε αυτό το φουαγιέ βλέπουμε ένα πιο ρομαντικό παράδειγμα

σχεδιασμός διαδρόμου ασιατικό στυλ γύρο

Περιβάλλεται από στοές και το όλο πράγμα ολοκληρώνεται από τον στρογγυλό τρούλο. Μπορείτε να δείτε υπέροχη διακόσμηση από λεπτές γραμμές. Ένα στρογγυλό τραπέζι έχει τοποθετηθεί επίσης στη μέση του δωματίου. Δημιουργεί συμμετρία με το υπόλοιπο δωμάτιο και φαίνεται να δίνει ένα σκοπό σε ολόκληρο το δωμάτιο. Σκέφτηκα για πρώτη φορά στην είσοδο ενός θεάτρου. Και εσύ?

Αν θέλετε να σχεδιάσετε τη σανίδα σας λίγο πιο ήρεμα, επιλέξτε το λευκό ως κυρίαρχο χρώμα

αίθουσα σχεδίασης στρογγυλό χαλί ριγέ μαύρο και άσπρο

Ένα στρογγυλό τραπέζι σαν αυτό θα ήταν πολύ κατάλληλο για αυτό. Φαίνεται υπέροχο σε στρογγυλό χαλί. Μαζί με μερικές καλά επιλεγμένες λάμπες, το δωμάτιο θα δώσει την εντύπωση της ασυναγώνιστης άνεσης, σε συνδυασμό με την ωριμότητα και το καλό γούστο.

Το μωσαϊκό μπορεί επίσης να αποδειχθεί μια μοναδική και πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Αυτό επιτυγχάνει ένα εξαιρετικό στυλ. Θα έρθει από μόνο του δίπλα σε έναν πέτρινο τοίχο. Στην περίπτωσή μας, στρογγυλοποιείται με ένθετο καθρέφτη σε ξύλινο πλαίσιο. Ένα πανέμορφο απλό τραπέζι κονσόλας έχει τοποθετηθεί από κάτω.

Κάθε επισκέπτης θα νιώσει άνετα εδώ

σχεδιασμός επένδυσης τοίχου διαδρόμου φυσική πέτρα εμφάνιση

Δοκιμάστε τα μη συμβατικά σχέδια?

διάδρομος σχεδιασμός πέτρες δαπέδου σε σχήμα κελύφους

Τότε αυτό το παράδειγμα είναι πιθανώς μια χαρά για τα μάτια σας. Εδώ, αυτό το στυλιζαρισμένο σπειροειδές μπολ έχει ζωγραφιστεί στο πάτωμα, μερικές πέτρες έχουν τοποθετηθεί στους τοίχους και πολλές κόγχες έχουν ενσωματωθεί στις οποίες έχουν ενσωματωθεί περίεργες ιδέες διακόσμησης. Θα κλειδώνατε αυτό το δωμάτιο με μια τόσο βαριά εξώπορτα?

Λέγεται ότι κάθε δωμάτιο συνδέεται με μια ιδιαίτερη αίσθηση. Ο διάδρομος δείχνει το γενικό στυλ του σπιτιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι καλές ιδέες επίπλωσης είναι εξίσου σημαντικές εδώ. Μην φοβάστε να το κάνετε όταν αποκτήσετε το δικό σας Σχεδιάστε την αίθουσα, Για να δώσετε ελεύθερο στη φαντασία σας και να επιτύχετε το αποτέλεσμα WOW με τους καλεσμένους σας!