έπιπλα εξοχικό στυλ υπνοδωμάτιο στήσιμο πέτρινο τοίχο

Στυλ εξοχικού σπιτιού: Αυτό που ξεχωρίζει αυτό το στυλ επίπλωσης?

Αυτό που λένε πολλοί για το Στυλ χώρας αυτό που δεν γνωρίζω είναι ότι έχει πολλά διαφορετικά πρόσωπα. Ο κύριος σκοπός του είναι να αναπαράγει το χρώμα των αγροτικών περιοχών. Αυτά όμως φαίνονται διαφορετικά στον κόσμο.

Το κοινό τους είναι ότι ξυπνούν έναν ορισμένο ρομαντισμό και νοσταλγία για τις «παλιές καλές μέρες».

Πολύ απλή εσωτερική διακόσμηση σε αγροτικό στιλ

έπιπλα εξοχικό στυλ ανοιχτού σχεδιασμού σαλόνι τραπεζαρία

Υπέροχο υπνοδωμάτιο εξοχής

έπιπλα εξοχικό στυλ ιδέες διακόσμησης υπνοδωμάτιο

Δερμάτινοι καναπέδες και όμορφο πέτρινο τζάκι

έπιπλα δερμάτινη πολυθρόνα στυλ σαλόνι τζάκι

Χώρες στις οποίες το στυλ της εξοχικής κατοικίας είναι διαδεδομένο

Πιθανότατα δεν υπάρχουν χώρες όπου το στυλ της εξοχικής κατοικίας δεν είναι απαραίτητο. Αλλά σε μερικούς είναι πιο δημοφιλές από άλλους. Η Ρωσία, η Ευρώπη γενικά και οι ΗΠΑ έχουν τις δικές τους παραδόσεις. Όπως σε όλους τους τομείς της «καλής ζωής», ωστόσο, οι ιταλικές και γαλλικές παραδόσεις είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Είναι γνωστά στο παγκόσμιο σχέδιο με τα ονόματα “Προβηγκία” και “Τοσκάνη”, ανάλογα με τις αντίστοιχες επαρχίες.

Τάξη και εξουσία

Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε γιατί αυτά τα δύο εθνικά στυλ είναι τόσο δημοφιλή. Η απάντηση είναι ότι το καθένα έχει μια δροσιστική μεσογειακή ατμόσφαιρα που σχετίζεται με το στυλ και την τάξη.

Κομψό και άνετο

ιδέες επίπλωσης εξοχικού σαλόνι τραπεζαρία

Χαρακτηριστικά του αγροτικού στιλ

Χαρακτηριστικά του αγροτικού στυλ, σύμφωνα με τα οποία μπορεί να διαφοροποιηθεί, είναι πάνω απ ‘όλα τα φυσικά υλικά, τα οποία χρησιμοποιούνται πολύ ευρέως. Εννοούμε κυρίως πέτρα και ξύλο. Επίσης, τις περισσότερες φορές, υπάρχει άφθονη χρήση υφασμάτων στη διακόσμηση όλων των στοιχείων.

Επιπλώστε το σαλόνι σε εξοχικό στιλ

ιδέες επίπλωσης εξοχικού στυλ σχεδιασμός σαλόνι τοσκάνης

Πιο καθολικό Στυλ χώρας

Στο Στυλ χώρας έχετε τελικά την επιλογή να παρουσιάσετε μια εθνική παράδοση αυθεντικά ή να επιλέξετε μια παγκόσμια εμφάνιση. Με το τελευταίο, μπορείτε να αντλήσετε πολλά διαφορετικά μοντέλα εξοχικών σπιτιών από όλο τον κόσμο.

Εξαρτήματα στυλ εξοχής

Σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκονται επί του παρόντος με Στυλ χώρας Τα κεραμικά και τα στυλιζαρισμένα υφάσματα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως. Ορισμένα τραχιά υφάσματα, όπως το άχυρο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά ή με τη μορφή κουρτινών. Επιπλέον, υπάρχουν συχνά τραχιά μοτίβα όπως τετράγωνα και ρίγες. Το κοινό μεταξύ όλων αυτών είναι ότι φαίνονται τραχιά και χονδροειδή. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν ένα συγκεκριμένο, ανεπανάληπτο στυλ.

Τονίστε το αγροτικό στυλ καλύτερα με αξεσουάρ

σαλόνι εξοχικού στυλ επιπλωμένο τζάκι

Ασυνήθιστα κρεμαστά φώτα πάνω από το δροσερό τραπεζάκι του καφέ

έπιπλα εξοχικό στυλ σαλόνι σετ δροσερό τζάκι τραπεζάκι σαλονιού

Τι είδους έπιπλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ένα σπίτι Στυλ χώρας εμπειρία?

Συνήθως, σε ύφος εξοχικού σπιτιού ψάθινα έπιπλα, μπορούν να διακριθούν μεγάλα ξύλινα ντουλάπια, κρεβάτια με σκαλισμένα πλαίσια, καθώς και μικρά σκαμπό και τραπέζια.

Άνετος καναπές εξοχής

ιδέες επίπλωσης εξοχικού σπιτιού τραπεζάκι σαλονιού βοηθητικό τραπέζι εξοχικός καναπές

Τα έπιπλα με όμορφα σχέδια είναι επίσης χαρακτηριστικά αυτού του στυλ επίπλωσης

έπιπλα στυλ σαλόνι επίπλωση επιτραπέζια φωτιστικά σκαμπό

Τα έπιπλα πρέπει να φαίνονται πιο ανεβασμένα σε στυλ χώρας. Δίνουν στο σχέδιο ένα σοβαρό και σοβαρό χαρακτήρα. Το δέρμα χρησιμοποιείται πολύ ευρέως στην ταπετσαρία. Συνδυάζεται με ξύλο, μέταλλο και πέτρα.

Συνδυάστε δερμάτινους καναπέδες και τζάκι στο σαλόνι

έπιπλα εξοχικό στυλ σαλόνι ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού δερμάτινο καναπέ τζάκι

Το shabby chic στυλ έχει πάρει τον δρόμο του στα έπιπλα country style τα τελευταία χρόνια. Αυτή η μόδα εγγράφεται πάντα καλά γιατί είναι ρομαντική, ακόμη και νοσταλγική και ταυτόχρονα φαίνεται κομψή και κομψή.

Αφήστε το σαλόνι να φαίνεται μοναδικό

ιδέες επίπλωσης σαλόνι shabby chic στυλ ιδέες ντεκό

Δημιουργήστε μια φωτεινή ατμόσφαιρα

ιδέες επίπλωσης shabby chic σαλόνι στρογγυλό χαλί

Ο συνδυασμός χρωμάτων

Η τραχιά εμφάνιση των επίπλων εξοχικού σπιτιού βρίσκει μια ορισμένη ισορροπία στις “ζουμερές” αποχρώσεις και τις αποχρώσεις του χρώματος. Οι απαλές και ήρεμες παλέτες σε χρυσό, κίτρινο-καφέ, μαύρο-κόκκινο και κεράσι είναι χαρακτηριστικές. Για ακόμα περισσότερη έμπνευση, δείτε τις μεσαιωνικές απεικονίσεις ζωγράφων που αντιπροσωπεύουν τη ζωή στη χώρα.

Επιλέξτε απαλά χρώματα

έπιπλα χώρα στυλ σαλόνι σχεδιασμός άνετο εσωτερικό

Οι τοίχοι είναι συνήθως μονόχρωμοι. Οι συνθέσεις λουλουδιών χρησιμεύουν ως αγροτικά αξεσουάρ. Αυτά θα πρέπει να συνδυάζουν καλύτερα το πράσινο, το μπλε, το κίτρινο και το πορτοκαλί. Εδώ, στα βάζα και στα γυάλινα μπολ, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να επιτρέψετε ορισμένες διαταραχές χρωμάτων και αντικειμένων. Αυτό είναι για το Στυλ χώρας επίσης πολύ χαρακτηριστικό.

Διακοσμήστε το τραπέζι με λουλούδια

έπιπλα στυλ σαλόνι με επίπλωση τζάκι ρίξτε μαξιλάρια

Τα χαλιά

Τα χαλιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάλληλη εμφάνιση του country style. Είναι καλύτερο να επιλέξετε μοντέλα που έχουν υφανθεί με το χέρι. Όσο περισσότερο ένα χαλί μιμείται και το πετυχαίνει αυτό ως αποτέλεσμα, τόσο καλύτερα λειτουργεί το κύριο μήνυμα: “Σε αυτό το σπίτι υπάρχει μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, ακριβώς όπως τις παλιές καλές εποχές”. Από την άλλη πλευρά, τα χαλιά με γεωμετρικές φιγούρες και αιχμηρές γωνίες εγγράφονται αρκετά άσχημα στο αγροτικό στυλ.

Διακοσμήστε το υπνοδωμάτιο με χαλιά

χώρα στυλ γαλλία κρεβατοκάμαρα επίπλωση χαλιά

Οι ναοί

Οι κρεμάστρες είναι στην πραγματικότητα αξεσουάρ. Ωστόσο, έχουν σχεδόν την έννοια των επίπλων εξοχικού στιλ. Στην ιδανική περίπτωση, θα έπρεπε να είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Είναι καλύτερα να το κάνετε χωρίς το χρώμα, ώστε να φαίνεται τραχύ.

Διακοσμήστε το σαλόνι άτυπα

ιδέες επίπλωσης στυλ χώρας γαλλία επίπλωση σαλονιού

Η κουζίνα και το υπνοδωμάτιο

Όσον αφορά τη νοσταλγία για τις παλιές οικογενειακές σχέσεις, η κουζίνα και το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι φυσικά θεμελιώδη. Τα έπιπλα σε αυτά τα δωμάτια πρέπει να αντιστοιχούν στον ιδιαίτερο ρόλο και τη σημασία τους.

Δημιουργήστε μια ζεστή κουζίνα

εξοχική κουζίνα με εσοχή ιδέες φωτισμού ντεκό

Ορίστε ένα κηροπήγιο ως προφορά

Έκθεση γαλλικής στυλ γαλλική κουζίνα πιάτα

Στην κουζίνα σε εξοχικό στιλ, θα πρέπει να κυριαρχούν οι ζεστές παστέλ αποχρώσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία ή άλλη οπτική ψευδαίσθηση για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση για έναν τοίχο από τούβλα. Τα ντουλάπια κουζίνας είναι καλύτερα κατασκευασμένα από ξύλο. Στη συνέχεια βάφονται σε κίτρινα, πράσινα και τερακότα χρώματα. Τα πολύχρωμα μοτίβα στους τοίχους είναι επίσης κοινά.

Το υπνοδωμάτιο

Οι τοίχοι του υπνοδωματίου στο Στυλ χώρας είναι συνήθως πολύ φωτεινά.Είναι συνήθως ντυμένα και βαμμένα σε ξύλο ή μέταλλο. Οι κουρτίνες είναι υποχρεωτικές. Πρέπει να δείξετε τόνους χρώματος σε λευκό φόντο. Μια κατάλληλη διακόσμηση θα ήταν τα βάζα με ξερά λουλούδια.

Σχεδιάστε ένα υπέροχο υπνοδωμάτιο

υπνοδωμάτιο στυλ υπνοδωμάτιο μακριές κουρτίνες μεγαλοπρεπές σχέδιο

Λεπτά χρώματα για το υπνοδωμάτιο σε εξοχικό στιλ

έπιπλα χωριάτικο στυλ κρεβατοκάμαρα δρομέας πολυθρόνα δρομέας πολυθρόνας

Ελκυστική κουζίνα σε εξοχικό στιλ με λευκά έπιπλα κουζίνας

έπιπλα εξοχική κουζίνα στυλ πολυέλαιος

Ωραίος συνδυασμός λευκών επίπλων και ανοιχτό πράσινων τοίχων

έπιπλα εξοχικό στυλ shabby chic στυλ σαλόνι