Βιβλιοθήκες δέντρο σαλιγκαριού

Τα μοντέρνα ράφια σας προσκαλούν να διαβάσετε

Εάν δεν διαβάζετε βιβλία και δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου, μην βιαστείτε να κλείσετε αυτήν τη σελίδα! Σκέψου το! Τι εντύπωση προκαλεί ένα δωμάτιο με βιβλία; Σωστά. Φαίνεται ότι εκεί διαβάζει κάποιος καλά διαβασμένος. Αυτό σημαίνει ότι έχετε καλή εικόνα.

Και παρόλο που το e-book έχει ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό, εξακολουθούμε να είμαστε μερικοί από εμάς που αγαπάμε να ξεφυλλίζουμε βιβλία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Στις μέρες μας, βιβλία που χρειάζονται ένα κατάλληλο μέρος εκτυπώνονται ακόμη.

Η επιστροφή των βιβλίων παρουσιάζεται και γιορτάζεται σε οικολογικό στιλ

Βιβλιοθήκες σαλιγκάρι

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια καρέκλα ανάγνωσης με ενσωματωμένο ράφι βιβλίων

Ράφια για βιβλία πολυθρόνα σαλιγκαριού

Απαιτείται μεγάλη ικανότητα για το επόμενο ράφι βιβλίων

Ράφια βιβλίων σαλιγκάρι στραβό

Τα κλασικά ράφια βιβλίων δεν είναι κακά, αλλά τι λέτε για κάτι νέο, αναζωογονητικό και πρωτότυπο; Κάτι άξιο για να στεγάσει τους λογοτεχνικούς μας θησαυρούς. Perhapsσως θα καταφέρετε να καταβροχθίσετε ξανά ένα όμορφο βιβλίο.

Στη σημερινή ανάρτηση θέλουμε να σας δείξουμε μια συλλογή από ράφια βιβλίων που έχουμε επιλέξει ειδικά για εσάς.

Ρόδα βιβλίου για ξαπλωμένο, για καθιστό ή για περπάτημα ενώ διαβάζετε

Κύκλος ράφια βιβλίων

Μια μεγάλη σκέψη – φωτισμένο ράφι βιβλίων, έξυπνα κρυμμένο πίσω από τον τοίχο

Βιβλιοθήκη ράφια με σαλιγκάρια

Κλασικό – ένας μεγάλος σωρός γνώσεων, ένας λαμπτήρας ανάγνωσης και μια ξαπλώστρα για να πάτε μαζί του

Ράφια βιβλίων σαλιγκάρι διαγώνια

Ανεξάρτητα από το πόσο όμορφο είναι ένα αναγνωστήριο, δεν μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε χωρίς άνετα καθίσματα. Πείτε γεια σε αυτή τη μελετημένη ομορφιά «ράφι βιβλίων με πάγκο» του Λετονού σχεδιαστή Stanislav Katz.

Κομψές και μινιμαλιστικές διαγώνιες που παρέχουν μια καλή εικόνα

Ράφια για βιβλία λαβή σαλιγκαριού

Το βιομηχανικό ράφι με γωνίες είναι ένα συναρπαστικό θέμα συζήτησης. Ενσωματώνει τον αγωγό σιδήρου στη σύγχρονη αστική εμφάνιση. Αυτό δίνει σε κάθε δωμάτιο μια ιστορική αίσθηση και ξεχωριστό χαρακτήρα.

Το βιομηχανικό στυλ διατηρεί συνεχώς την κατάσταση δροσιάς του στην εσωτερική διακόσμηση

Βιβλιοθήκες βιομηχανικού σαλιγκαριού

Μόνο αν αυτή η λάμπα ανάβει κάθε φορά που είχαμε μια ερώτηση στο μυαλό μας … Λοιπόν, ανάβει μόνο όταν έχετε αυτό το ερωτηματικό στο δωμάτιό σας!

Εκτός από μεμονωμένα διαμερίσματα, το ακατάλληλο ερωτηματικό προσφέρει επίσης μια ενσωματωμένη λάμπα εξοικονόμησης ενέργειας από ελαφρύ και κομψό πλαστικό

Βιβλιοθήκες βιβλιοθήκη σαλιγκαριού

Το ολλανδικό Atelier 010 δημιούργησε ένα αριστούργημα σχεδιασμού προϊόντων. Αυτό μπορεί να είναι ένα χτύπημα με όλους τους βιβλιοφάγους. Το ράφι βιβλίων ονομάζεται “Bookworm” και έχει ενσωματωμένο κάθισμα. Η ανάθεση ήταν να σχεδιάσουμε ένα οργανικό ράφι βιβλίων. Και εδώ – το αποτέλεσμα!

Ο Ολλανδός βιβλιοφάγος για βιβλιοφάγους σε στυλ οργανικού σχεδιασμού της δεκαετίας του ’70 θα είναι σύντομα διαθέσιμος για αγορά

Ράφια βιβλίων σαλιγκάρι εβδομήντα

Αυτές οι αόρατες βιβλιοθήκες έχουν χωρητικότητα 7 κιλά το καθένα. Βιδώνονται απευθείας και γρήγορα στον τοίχο και αν τα καλύψετε με βιβλία, δεν θα βλέπετε πλέον το ράφι. «Το μυστικό ράφι βιβλίων» έχει επίσης κερδίσει πολλά βραβεία σχεδιαστών και έχει περιγραφεί ως καινοτόμο, ευφάνταστο και εντυπωσιακό, μεταξύ άλλων.

Το αόρατο ράφι – ένα άλλο κλασικό σχέδιο που είναι απολύτως αποτελεσματικό και πολύ λειτουργικό

Αόρατα ράφια βιβλίων