σχεδιασμός τοίχου διαδρόμου σετ λευκό λακαρισμένο ξύλο

15 παραδοσιακοί χώροι αποθήκευσης

Αν έχετε δει τα άρθρα μας τις τελευταίες εβδομάδες, πρέπει να έχετε παρατηρήσει ότι αφιερώσαμε μεγάλη προσοχή στο θέμα των “χώρων αποθήκευσης”. Βρίσκονται σε διαφορετικούς χώρους του σπιτιού.

Ποιο είναι το νόημα αυτού, πολλοί αναγνώστες μπορεί να ρωτήσουν.

Αλλά οι άνθρωποι που ζουν σε περιοχές με πολλές βροχές και χιονοπτώσεις το γνωρίζουν πολύ καλά. Έχοντας ένα δωμάτιο για βρεγμένα και βρώμικα παπούτσια και σακάκια προστατεύει το υπόλοιπο σπίτι από τη βρωμιά.

Επιπλέον, ένας τέτοιος χώρος χρησιμεύει ως φράγμα μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής περιοχής. Λόγω της λειτουργίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά στον “βρώμικο χώρο” όπως πλακάκια. Μερικές φορές έχουν και αποχετεύσεις.

Σε άλλα δωμάτια υπάρχουν επίσης πάγκοι. Έτσι μπορείτε να βγάζετε τα παπούτσια σας ενώ κάθεστε. Αυτός ο χώρος λοιπόν δεν είναι η πραγματική είσοδος στο σπίτι. Συχνά είναι στην είσοδο ή πίσω από την πόρτα. Οι προθάλαμοι είναι συνηθισμένοι σε παραδοσιακά σπίτια. Τα παρακάτω παραδείγματα θα δείξουν ακριβώς αυτό.

Αρχιτεκτονικά έργα Clawson

Σχεδιασμός τοίχου διαδρόμου

σχεδιασμός τοίχου διαδρόμου που διακοσμεί ρούχα

Μια οικογένεια έξι ατόμων ζει σε αυτό το σπίτι. Υπάρχουν πολλές επιλογές αποθήκευσης στον προθάλαμο, έτσι ώστε όλα να είναι καλά οργανωμένα. Ο καθένας έχει το δικό του κουτί αποθήκευσης.

Παραδοσιακό στυλ στα καλύτερά του

σχεδιασμός τοίχου διαδρόμου επίπλωση λειτουργική

Τι όμορφος χώρος αποθήκευσης, δεν νομίζετε; Αγαπάμε τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν. Η μεγάλη λάμπα αγοράστηκε από το Galaxy Lighting.

Τακτοποιημένα επιπλωμένα

τοίχος σχεδιασμός διάδρομος που έχει συσταθεί ράφια

Το χαλαζιακό δάπεδο χρησιμοποιείται σε αποθηκευτικούς χώρους. Υπάρχουν επίσης κουτιά αποθήκευσης, γάντζοι, συρτάρια και επίσης ένας πάγκος.

Κατοικία Union Hill

σχεδιασμός τοίχου διαδρόμου δημιουργήσει ανοιχτά ράφια

Τα φυτά έχουν προστεθεί στο δωμάτιο εδώ. Αυτό έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπλουτίσετε το εσωτερικό.

Εξοχικό σπίτι της Μασαχουσέτης

διακόσμηση τοίχου διάδρομος στήσιμο κρεμάστρα

Λευκοί τοίχοι εγγράφονται απρόσκοπτα σε αυτόν τον προθάλαμο με ξύλινους πάγκους. Υπάρχει αρκετός χώρος κάτω από τον πάγκο για να τοποθετήσετε τα παπούτσια σε ένα δίσκο.

Αγροικία

σχεδιασμός τοίχου διαδρόμου που έχει ξύλινη επένδυση

Εδώ βλέπουμε ένα παραδοσιακό δωμάτιο αγροτικού στιλ. Χτίστηκε έτσι ώστε να μπορείτε να πλυθείτε εδώ πριν μπείτε στο δωμάτιο.

Χάμπτον στη χώρα

διακόσμηση τοίχου διάδρομος που έχει χαλί

Εδώ βλέπουμε έναν αποθηκευτικό χώρο στον δεύτερο όροφο. Ο χώρος καθιστικού αυτού του σπιτιού βρίσκεται στον δεύτερο όροφο.

Αποικιακό στυλ κατά παραγγελία

σχεδιασμός τοίχου διακόσμηση διαδρόμου παραδοσιακά

Είναι σημαντικό να έχετε αρκετό χώρο για να διατηρείτε τα αντικείμενα σε τάξη. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος αποθήκευσης δεν φαίνεται ακατάστατος.

Ανακαίνιση Lullwasser

σχεδιασμός τοίχου διάδρομος επιπλωμένος χώρος εισόδου φωτός ημέρας

Αυτός ο αποθηκευτικός χώρος είναι μια προσθήκη σε μια οικογενειακή κατοικία με μεγάλες πόρτες πικάπ. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα φώτα εδώ!

Ανακαίνιση στο North Wilmington, Delaware

διακόσμηση τοίχου διάδρομος επίπλωση κουρτίνες παράθυρο

Εδώ βιώνουμε έναν αποθηκευτικό χώρο με μαρμάρινο δάπεδο. Εγκαταστάθηκε σε μοτίβο ψαροκόκαλο. Περιλαμβάνει καθίσματα παραθύρων, κουτιά αποθήκευσης, ντουλάπια και επιφάνειες εργασίας.

C.1760 ακρωτήριο

διάδρομος που διακοσμεί τον τοίχο κρεμώντας παιδικά ρούχα

Τα χρωματιστά παπούτσια και οι κάπες εξασφαλίζουν καλή διάθεση σε αυτό το δωμάτιο. Προφανώς υπάρχουν πολλά παιδιά στην οικογένεια.

Βρώμικο δωμάτιο Cetral Street

σχέδιο τοίχου διαδρόμου επιπλωμένο σκαμπό

Τα προσαρμοσμένα ντουλάπια σχεδιάστηκαν εδώ από τα Wonder Land Homes. Τα έφτιαξε η Premier Custom Built. Αγαπάμε πολύ το πλυντήριο εδώ και το στεγνωτήριο. Αυτά μπορούν να κρυφτούν μέσα από την πόρτα του ντουλαπιού.

Deep Valley Gebrigshaus

σχεδιασμός τοίχου διάδρομος επιπλωμένο σκούρο λακαρισμένο ξύλο

Εδώ η αγροτική εμφάνιση συνδυάστηκε με τα φυσικά πλακάκια για δάπεδο και τοίχους.

2012 βιτρίνα σπίτι

σχεδιασμός τοίχου διαδρόμου που στήνονται παπούτσια

Εδώ έχει προστεθεί μια σημαία ως διακόσμηση τοίχου. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αρωματίσετε το βρώμικο δωμάτιο και επίσης να εκφράσετε τον πατριωτισμό ή την προτίμηση για μια χώρα, ποδοσφαιρική ομάδα ή οποιοδήποτε άλλο σύλλογο.

καλύβα

σχεδιασμός τοίχου διαδρόμου που δημιουργεί κρεμάστρα ατμόσφαιρα

Το μπεζ του Benjamin Moore παίζει θεμελιώδη ρόλο στον χαρακτήρα αυτού του δωματίου. Ωραία, έτσι δεν είναι; Δεν φαίνεται καλό με τα πράσινα ξύλινα πάνελ?

Προσπαθήστε να κατανοήσετε τις εικόνες και να εσωτερικεύσετε ακριβώς το μήνυμά τους. Στη συνέχεια, στο εξής θα μπορείτε επίσης να κατανοείτε και να χρησιμοποιείτε τέτοια δωμάτια και τα στοιχεία τους. Παρατηρήσατε ότι ορισμένα συρτάρια έχουν επίσης γάντζους; Έτσι μπορείτε να κρεμάσετε πράγματα και εκεί.

Τώρα είναι η ώρα να προσδιορίσετε με ακρίβεια τις δικές σας ανάγκες και να εξοπλίσετε τον αποθηκευτικό σας χώρο ανάλογα.