Ανεξάρτητα από το πώς φαίνεται το διαμέρισμα, πόσο μεγάλο είναι, πόσες γωνίες και κλίσεις έχει. Μόνο με τη σωστή και κομψή επίπλωση μπορεί κάθε δωμάτιο να γίνει πραγματικά το δικό του. Δεν είναι σημαντικό να επιλέξετε και να ρυθμίσετε τον τόνο των επίπλων σε τόνο. Είναι η ατομική γεύση και το ίδιο το στυλ που μετράει. Η παροχή εξαιρετικού σχεδιασμού με τη δική σας πινελιά είναι μοναδική και απομακρύνεται από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις της μόδας.

ιδέες επίπλωσης συνδυάζουν στυλ μπουφέ

έπιπλα ιδέες art deco τραπεζάκια συνδυάζουν αντίκες και μοντέρνα

Το δικό σας γούστο αποφασίζει τι είναι κομψό

Αυτό που είναι μοντέρνο δεν είναι πάντα κομψό. Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά με τα έπιπλα. Συχνά είναι ακριβώς τα έπιπλα που είναι κομψά που δεν έχουν χάσει τη γοητεία και το απαράμιλλο χάρισμα ακόμη και μετά από δεκαετίες. Έπιπλα που είναι απολύτως διαχρονικά και γι ‘αυτό ακριβώς έχουν μεγάλη ζήτηση στους γνώστες. Η απόκτηση επίπλων από τον εκπτωτή είναι μια απόλυτη απαγόρευση για τους λάτρεις των λεπτών επίπλων. Προτιμούν να είναι κυνηγοί σε υπαίθριες αγορές, παλαιές αγορές ή να αναζητούν ειδικούς που προσφέρουν παλιά και αντίκες επίπλων, για παράδειγμα. Επειδή ανεξάρτητα από το πόσο γυμνό είναι ένα δωμάτιο, ένα μόνο έπιπλο τοποθετημένο σε μια όμορφη τοποθεσία μπορεί να μαγέψει ολόκληρο το δωμάτιο με τη γοητεία του.

ιδέες διακόσμησης έπιπλα αντίκες εσωτερική διακόσμηση μπουφέ

Ένα μόνο έπιπλο μπορεί να μαγέψει

ΕΝΑ όμορφο, αντίκες μπουφέ για παράδειγμα, μπορεί να είναι το αποκορύφωμα του καθιστικού. Μετακινήστε το έπιπλο σε έναν γυμνό τοίχο, εξοπλίστε το με μοντέρνα κορνίζες ή απλώς τοποθετήστε ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια σε ένα παλιό βάζο. Και το μπουφέ μετατρέπει αυτή την απλή γωνιά ενός δωματίου σε ένα κομψό βλέμμα για κάθε επισκέπτη. Αν συνδυάσετε αυτά τα έπιπλα με άλλα αντίκες, ακόμη και ένα δωμάτιο που φαίνεται γυμνό και γυμνό μπορεί να εκπέμπει ζεστασιά και ατμόσφαιρα.

επίπλωση ιδεών ζωντανές ιδέες αντίκες μοντέρνο συνδυασμό μπουφέ

Είναι όλα στο μείγμα

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές να αναμειγνύετε τα έπιπλα μεταξύ τους στο ίδιο δωμάτιο. Αυτό σημαίνει ότι πολύ διαφορετικά στυλ από διαφορετικές εποχές μπορούν να συνδυαστούν καλά μεταξύ τους. Επομένως, δεν χρειάζεται απαραίτητα να μείνετε σε ένα στυλ και να μένετε πάντα πιστοί σε αυτό. Πάρτε, για παράδειγμα, μια παλιά και αντίκα καρέκλα από την περίοδο Chippendale. Είναι τεράστιο, έχει τα γνωστά, ελαφρώς οβάλ σχήμα πόδια καρέκλας, γενναιόδωρα κομμένα μπράτσα και συνήθως καλύπτεται με ύφασμα ταπισερί.

ιδέες διακόσμησης έπιπλα αντίκες καρέκλα art deco

Το μοτίβο του υφάσματος είναι συνήθως λουλούδια και διακοσμητικά, τα οποία διατηρήθηκαν σε ανοιχτό πράσινο λάιμ. Εάν το ύφασμα είναι ακόμα καλό και δεν έχει φθαρεί, δεν πρέπει να το ξαναβάφετε σε καμία περίπτωση. Αυτό το κάλυμμα είναι το αρχικό κάλυμμα και απεικονίζει για άλλη μια φορά την πολύτιμη αξία των επίπλων. Εάν το κάλυμμα έχει υποστεί μεγάλη ζημιά, για παράδειγμα, θα μπορούσατε απλώς να καλύψετε την καρέκλα αντίκα με ένα ύφασμα κάλυμμα τελευταίας τεχνολογίας. Εάν έχετε επιπλώσει ολόκληρο το διαμέρισμα με πολύ μοντέρνο τρόπο, το βασικό χρώμα του καναπέ ή των μαξιλαριών είναι περίπου σκούρο πράσινο, ένα σκούρο πράσινο κάλυμμα για την καρέκλα θα ήταν τέλειο.

Αν τώρα αλέσετε το Αστάρωμα των ξύλινων στοιχείων του Χρωματίζει ελαφρά την καρέκλα και τη βάφει με ένα ελαφρύ λούστρο, αυτή η καρέκλα είναι εγγυημένα ότι θα είναι το αποκορύφωμα του δωματίου και δεν μπορεί να αντικατασταθεί από αυτήν. Είναι μοναδικό και το εκπέμπει και αυτό. Εάν βάλετε ένα ωραίο μαξιλάρι σε διαφορετικό χρώμα στην καρέκλα, ορίζετε αυτόματα πολύ συγκεκριμένες προφορές που τραβούν επίσης όλα τα βλέμματα σε αυτήν την, αλλά πολύ ιδιαίτερη καρέκλα.