ανατολίτικα στολίδια εικόνα κολάζ

Ανατολίτικα στολίδια και μοντέρνοι εσωτερικοί χώροι από το Mimar Interiors

Ελάτε μαζί μας και βυθιστείτε σε ένα μαγικό παραμύθι! Σήμερα πρόκειται για ανατολίτικα στολίδια και μαροκινή εσωτερική διακόσμηση. Σας παρουσιάζουμε μια υπέροχη πολυτελή βίλα στη Ντόχα του Κατάρ. Αυτή η υπέροχη αρχιτεκτονική δημιουργία δημιουργήθηκε από Mimar Interiors συνειδητοποίησα.

Αντιπροσωπεύει έναν αρμονικό συνδυασμό στοιχείων του μαροκινού στιλ και του κλασικού σκανδιναβικού σχεδιασμού.Τα φιλιγκράν ψηφιδωτά σε κεραμίδια και οι τιρκουάζ πινελιές στα υφάσματα ξεχωρίζουν σε λευκό πολικό φόντο. Τα ωραία σκαλίσματα, τα παράθυρα και οι πόρτες, τα δοκάρια στην οροφή είναι μερικά μόνο από τα κύρια στοιχεία του μαροκινού στιλ επίπλωσης και της ανατολίτικης αρχιτεκτονικής γενικότερα. Κομψοί γυάλινοι πολυέλαιοι κρέμονται από το ψηλό ταβάνι όπου υπάρχει ένας γενναιόδωρος φεγγίτης. Αυτό έχει σχήμα θόλου και είναι διακοσμημένο με τυπικά μεταλλικά σκαλίσματα. Η διακόσμηση είναι απλή αλλά εντυπωσιακή. Μια υπέροχη πλάκα τοίχου από ασήμι κρέμεται στον τοίχο πάνω από τη συρταριέρα διακοσμημένη με φιλιγκράν και εδώ και εκεί μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά μαροκινά φανάρια. Τα καθίσματα είναι μαλακά επικαλυμμένα και καλυμμένα με δέρμα και τα τραπεζάκια είναι πολύ χαμηλά σε μινιμαλιστικό στιλ.

Το μπάνιο συνεχίζει να είναι πολυτελές. Τα πιο μοντέρνα έπιπλα και τα παραδοσιακά ανατολίτικα στολίδια συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια αξιοπρεπή ατμόσφαιρα. Οι τοίχοι εκπέμπουν μια ελαφριά λάμψη. Είναι καλυμμένα με ψηφιδωτά πλακάκια που μοιάζουν με καθρέφτη. Παντού όπου μπορεί να δει το μάτι υπάρχει μια στοχαστική αρμονία. Οι πολύτιμες υφές και οι ευχάριστα δροσερές αποχρώσεις μετατρέπουν αυτήν την όμορφη βίλα σε ένα χώρο ηρεμίας και φαντασίας. Νιώθεις σαν να είσαι σε χίλιες και μία νύχτες. Είναι μια επιτυχημένη ερμηνεία του εσωτερικού σχεδιασμού από την Ανατολή, η οποία έχει γίνει ακόμα πιο γοητευτική λόγω της σαφήνειας του βορρά. Είναι ένα πολύπλευρο μείγμα που θυμίζει αρχαία ιστορία και ταυτόχρονα εμφανίζεται με νέο φως. Ρίξτε μια ματιά σε όλα και αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί!

Ονειρικά μαροκινά ψηφιδωτά

ανατολίτικα στολίδια ανοιχτά δοκάρια οροφής μωσαϊκό

Τα ανοιχτά δοκάρια στην οροφή παρέχουν περισσότερη άνεση

ανατολίτικα στολίδια ψηφιδωτά πλακάκια

Αρκετός φωτισμός ρέει πάντα μέσα από το παράθυρο της οροφής

ανατολίτικα στολίδια φανάρι φεγγίτη

Λεπτό σκάλισμα και κομψοί, στρογγυλοί πολυέλαιοι

ανατολίτικα στολίδια στοές παραθύρων

Αψιδωτά σχήματα και στήλες με κομψά κεφαλαία

ανατολίτικα στολίδια μαροκινή βίλα

Σύγχρονη ερμηνεία του μαροκινού στυλ

ανατολίτικα στολίδια πόρτα εισόδου ασημένιο φανάρι

Υπέροχα χαρακτικά σε ασήμι

ανατολίτικα στολίδια πλάκα τοίχου ασημένια συρταριέρα

Πολύχρωμα υφάσματα και άνετα έπιπλα

ανατολίτικα στολίδια δερμάτινα καναπέ στοές παράθυρα

Μοντέρνος σχεδιασμός και πολυτελή λάμψη

ανατολίτικα στολίδια νεροχύτη καθρέφτη τοίχου

Μινιμαλισμός με ανατολίτικο άγγιγμα

ανατολίτικα στολίδια ψηφιδωτά πλακάκια μπάνιου