ιδέες σχεδιασμού διαμερίσματος πολυέλαιος κρεβατοκάμαρας γαλλικού στυλ

Ιδέες για επίπεδη σχεδίαση

Αυτό που είναι γνωστό σήμερα ως Ιδέες για επίπεδη σχεδίαση Ονομάστηκε σε γαλλικό στιλ, δεν ξεκίνησε μέχρι το τέλος του 17ου αιώνα.

Αυτή η επίπλωση αντιπροσωπεύει ένα μείγμα μπαρόκ, ροκοκό και στυλ αυτοκρατορίας. Εάν αποφασίσετε για το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι ή το πλήρες εσωτερικό σε γαλλικό στιλ, τότε πρέπει να θυμάστε τα εξής: Χαρακτηρίζεται από πλούσια, υπέροχα σχήματα, απαλές καμπύλες γραμμές και ακριβά ποιοτικά υλικά.

Γνωρίζοντας όλα αυτά διευκολύνει να δείτε τις πιο πρόσφατες μορφές του γαλλικού στυλ.

Έπιπλα γαλλικού στιλ

ιδέες σχεδιασμού διαμερισμάτων γαλλικό σαλόνι

Προς αυτή την κατεύθυνση αφήνει κανείς τον εαυτό του να καθοδηγείται από την επιδίωξη του περιορισμού ακόμη και με τη μεγαλύτερη πολυτέλεια. Όλα είναι κομψά και σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς αντικείμενα με ιστορία. Η παράδοση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δημιουργήστε τραπεζαρία

ιδέες σχεδιασμού διαμερισμάτων τραπεζαρία γαλλικού στιλ

Οι απαλές, μεταβατικές αποχρώσεις είναι πολύ τυπικές για το γαλλικό στυλ. Για παράδειγμα, ελεφαντόδοντο ροζ μαργαριτάρι, ανοιχτό γκρι λεβάντα, απαλό πράσινο θεωρούνται ιδιαίτερα αρμονικά.

Ιδέες σχεδιασμού τοίχων

ιδέες σχεδιασμού διαμερίσματος υπνοδωμάτιο γαλλικού στιλ

Για ορισμένους τοίχους, αλλά όχι όλους, θεωρείται σκόπιμο να χρησιμοποιείτε ματ ή ημι-ματ αποχρώσεις.

Σχεδιασμός οροφής σε λευκό

ιδέες σχεδιασμού διαμερίσματος υπνοδωμάτιο γαλλικού στιλ

Το ταβάνι πρέπει είτε να είναι εντελώς λευκό είτε σε ενδιαφέρουσα απόχρωση.

Έπιπλα γαλλικού στιλ

ιδέες σχεδιασμού διαμερισμάτων σχεδιασμός τοίχου καθιστικού

Όσον αφορά τα έπιπλα, το γαλλικό στυλ μπορεί να αντέξει οικονομικά να συνδυάσει διαφορετικές αποχρώσεις, σχήματα, ακόμη και εποχές. Το πιο σημαντικό είναι ότι κάθε αντικείμενο φέρνει διάθεση στο δωμάτιο.

Τα μαξιλάρια ρίψης είναι δημοφιλή στους Γάλλους

ιδέες σχεδιασμού διαμερίσματος πολυθρόνα γαλλικού στιλ

Στο Freshideen, μας συμβαίνει ότι οι Γάλλοι αγαπούν περισσότερο τους πάγκους και τα μαξιλάρια. Θα πρέπει επίσης να δώσετε μεγάλη σημασία στην αρμονία όταν τα συνδυάζετε ως προς το χρώμα και την υφή.

Ιδέες σχεδιασμού διαμερισμάτων – έπιπλα υπνοδωματίου με απαλές γραμμές

ιδέες σχεδιασμού διαμερίσματος γαλλικού στυλ σχεδιασμός υπνοδωματίου

Όλες οι γραμμές στα γαλλικά είναι εξαιρετικά ομαλές. Σκοπός αυτού είναι να διασφαλιστεί ότι η απαλότητα και η αρμονία μεταφέρονται επίσης στα έπιπλα. Αυτό μπορεί επίσης να επιτευχθεί μόνο κοιτάζοντας τις λεπτομέρειες, για παράδειγμα επιλέγοντας καμπύλα πόδια και πλάτες πλάτης. Αναζητήστε μαζικά έπιπλα που έχουν την ικανότητα να κάνουν οπτικά το χώρο να φαίνεται μικρότερος.

Έπιπλα από μασίφ ξύλο

ιδέες σχεδιασμού διαμερισμάτων βιβλιοθήκη γαλλικού στυλ

Σίγουρα δεν πρέπει να πάτε φτηνά με τα υφάσματα. Αυτά πρέπει να είναι πλούσια και με λίγες λεπτομέρειες. Όλα αυτά πρέπει να αντικατοπτρίζουν τον κόσμο γύρω τους. Εμείς στο Freshideen πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα για το υπνοδωμάτιο.

Πολυτελές σχέδιο

καναπές πολυέλαιος ιδέες σχεδιασμού διαμερισμάτων σαλονιού

Ένας μεγάλος καθρέφτης με ένα χρυσό πλαίσιο ταιριάζει υπέροχα με ένα τέτοιο εσωτερικό. Συμπληρώνει υπέροχα τον εσωτερικό σχεδιασμό σε γαλλικό στιλ.

Πολυέλαιος με κεριά και κρύσταλλο

ιδέες σχεδιασμού διαμερίσματος καθρέφτη κρεβατιού γαλλικού στυλ

Για διακόσμηση, θα πρέπει να επιλέξετε κλασικά κομμάτια όπως ομπρέλες, κρυστάλλινους πολυελαίους, εικόνες με τοπία και τα παρόμοια. Αυτά θα ήταν ιδιαίτερα κατάλληλα για την επίπλωση του καθιστικού.

Σίγουρα το γαλλικό στυλ δεν είναι εύκολο να ανταλλαχθεί ούτε φθηνό. Αλλά αν είναι καλά σχεδιασμένο, θα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό.