μικρό σαλόνι σε στυλ ρετρό χαλί ρίξτε μαξιλάρια

Επιπλώνοντας ένα μικρό σαλόνι – συμβουλές και κόλπα για να το κάνετε πιο εύκολο

Είναι η επίπλωση του μικρού σαλονιού μια μεγάλη πρόκληση για εσάς; Αλλά δεν θα έπρεπε, γιατί μπορεί να βρεθεί και η κατάλληλη λύση σε αυτή την περίπτωση! Σε μικρά σαλόνια, η διάταξη των επίπλων και το χρώμα του τοίχου παίζουν ουσιαστικό ρόλο για να διασφαλιστεί ότι ο χώρος γίνεται πλήρως αντιληπτός.

Αυτές είναι λοιπόν οι βασικές στιγμές στις οποίες πρέπει να εστιάσετε όταν σχεδιάζετε ένα μικρό σαλόνι. Ας ελπίσουμε ότι οι ιδέες και οι προτάσεις μας σήμερα θα μετατραπούν σε κίνητρα για εσάς! Απλά διαβάστε και εμπνευστείτε!

Δώστε έμφαση και στο μικρό σαλόνι

ιδέες διακόσμησης σαλονιού μοβ ρωμαϊκό τυφλό χαλί ρίξτε μαξιλάρια λουλούδια

Κάθε δωμάτιο είναι μια μοναδική πρόκληση σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός μικρών χώρων θα μπορούσε να απαιτήσει πολλή προσπάθεια, αλλά μπορείτε να απολαύσετε όμορφα αποτελέσματα αν δώσετε αρκετή επιμέλεια στο σχεδιασμό του χώρου. Με τη σωστή επένδυση σχεδιασμού, τα μικρά δωμάτια μπορούν να λάμπουν με κομψότητα και ομορφιά. Και επειδή ο περισσότερος χρόνος περνά στο σαλόνι, είναι θεμελιώδες να είναι αρκετά ελκυστικό, παρόλο που είναι μικρό. Μόνο τότε συνειδητοποιείτε πόσο περίπλοκο είναι πραγματικά αυτό το έργο. Αλλά όχι ακατόρθωτο, φυσικά! Πώς μπορεί να επιτευχθεί μια ισορροπία μεταξύ της προσπάθειας να γίνει το δωμάτιο ευρύχωρο και ταυτόχρονα να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο συμπαγές?

Συνδυάστε ένα γεωμετρικό χαλί και ένα ριγέ τραπέζι

Μικρό σαλόνι στημένο γωνιακό καναπέ πολυθρόνα σκαμπό γεωμετρικό χαλί

Κομψά έπιπλα σαλονιού για το μικρό σαλόνι

μικρό σαλόνι ιδέες διακόσμησης έπιπλα σαλονιού

Διακοσμήστε το μικρό σαλόνι

μικρό σαλόνι διακοσμητικά λουλούδια ρίξτε μαξιλάρια χαλιά

Το κύριο πράγμα που πρέπει να αποφεύγετε σε μικρά σαλόνια είναι το άβολο χάος. Μικρό δωμάτιο τελικά δεν σημαίνει ότι ένα δωμάτιο έχει ανατραπεί. Το μυστικό βρίσκεται στα ανοιχτά ράφια και στα πολυλειτουργικά έπιπλα. Ο σχεδιασμός τους δείχνει ότι πραγματικά προσπάθησαν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τον μικροσκοπικό χώρο.

Ο τοίχος του ράφι είναι μια καλή λύση για μικρούς χώρους

Επιπλώστε ένα μικρό σαλόνι με στρογγυλή πλαϊνή πολυθρόνα ανοιχτά ράφια

Μπορείτε να εμφανίσετε διάφορα πράγματα στα ράφια ανοιχτού τοίχου

ιδέες επίπλωσης σαλονιού καναπές ανοιχτοί τοίχοι ράφια λουλούδια τραπεζιού

Μικρό σαλόνι στήνω δεν είναι πρόβλημα αν επιλέξετε τη σωστή προσέγγιση. Υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες επίπλωσης για το μικρό σαλόνι. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε το μικρό σαλόνι σε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ επίπλωσης. Οι σχεδιαστές προσφέρουν μια τεράστια γκάμα λύσεων για το πώς να αποκτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης σε ένα μικρό δωμάτιο χωρίς αυτό να φαίνεται μη αισθητικό. Με τα μοντέρνα σχέδια κάθε σαλονιού, η πολύπλευρη ποικιλία δυνατοτήτων είναι επίσης συναρπαστική, πώς όχι μόνο να διακοσμήσετε ένα πραγματικά μικρό δωμάτιο κατάλληλα, αλλά και να το διακοσμήσετε υπέροχα. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε από μοντέρνα έπιπλα που έχουν χώρο για διάφορα αντικείμενα. Ένα μικρό συρταριέρα είναι επίσης μια καλή επιλογή για να αφήσετε περισσότερο ελεύθερο χώρο στο δωμάτιο. Θα μπορούσατε επίσης να αγοράσετε πτυσσόμενες καρέκλες και τραπέζια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν είναι απαραίτητο. Την άλλη στιγμή θα μπορούσατε να το κρύψετε κάτω από τον καναπέ, για παράδειγμα.

Σχεδιάστε ένα μοντέρνο μικρό χώρο διαβίωσης

Μικρό σαλόνι στήσιμο πολυθρόνα σκαμπό σαλόνι χαλί

Μικρό σαλόνι με μοβ τόνους

σαλόνι ιδέες επίπλωσης μικρής έκτασης φυτό έμφαση τοίχο

Αν και ο καναπές είναι το επίκεντρο κάθε σαλόνι, θα μπορούσατε να το κάνετε χωρίς αυτό στο μικρό σαλόνι υπέρ δύο ή τριών πολυθρόνων. Εδώ θα πρέπει να προσπαθήσετε για τον πιο ευέλικτο δυνατό σχεδιασμό δωματίου! Επίσης, σκεφτείτε μερικά σκαμπό που θα μπορούσατε εύκολα να χρησιμοποιήσετε και ως τελικούς πίνακες. Εάν εξακολουθείτε να επιμένετε για την παρουσία ενός καναπέ στο σαλόνι σας, τότε ο καναπές χωρίς πλάτη είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Θα μπορούσατε να το τοποθετήσετε στη μέση του δωματίου, επειδή με αυτόν τον τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάθισμα και στις δύο πλευρές. Πρακτικό, ναι?

Γωνιακός καναπές με χρωματιστά μαξιλάρια

έπιπλα σαλόνι ιδέες γωνιακός καναπές ρίξτε μαξιλάρια λευκό τραπεζάκι

Ο καναπές χωρίς πλάτη είναι μια λειτουργική λύση για μικρούς χώρους

σαλόνι ιδέες επίπλωσης καναπέ σχέδιο βάζο δαπέδου

Προσθέστε βάθος στο σχεδιασμό του καθιστικού ενσωματώνοντας καθρέφτες τοίχου και φυτά. Μια πράσινη γωνιά φέρνει μια νέα πινελιά στην κατά τα άλλα στενή ατμόσφαιρα. Και ένα άλλο κόλπο στο τέλος του σημερινού άρθρου: Ένα μικρό σαλόνι φαίνεται καλύτερα όταν οι τοίχοι του είναι καλυμμένοι με ταπετσαρία.

Ελπίζουμε να σας αρέσει να σχεδιάζετε το μικρό σαλόνι σας!

Ανανεώστε το μικρό χώρο με φυτά

ιδέες διακόσμησης σαλονιού φυτό μικρού δωματίου

Οι καθρέφτες τοίχου θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε ένα ωραίο οπτικό αποτέλεσμα

ιδέες διακόσμησης καθιστικού τοίχου καθρέφτης ξύλινο πάτωμα

Δημιουργήστε ένα πολύχρωμο σχέδιο σε μια μικρή περιοχή

Μικρό σαλόνι έστησε έγχρωμα κομμάτια επίπλων με φρέσκο ​​σχεδιασμό τοίχου

Εξαιρετικός συνδυασμός πέτρινου τοίχου, γούνινου χαλιού και δερμάτινων καναπέδων

επιπλώνοντας ένα μικρό σαλόνι δερμάτινους καναπέδες ρουστίκ χαλί από γούνα πάγκου

Κάντε το μικρό σαλόνι πρωτότυπο

σαλόνι ιδέες επίπλωσης φωτεινό σχέδιο μικρός χώρος

Συνδυάστε μοτίβα και υλικά

ιδέες διακόσμησης σαλονιού χαλί πορτοκαλί καναπές ανοιχτά ράφια

Ο τοίχος με έμφαση και η πόρτα έχουν το ίδιο μοτίβο, το οποίο συνδυάζεται υπέροχα με το πάτωμα

Επιπλώστε ένα μικρό σαλόνι Ανοιχτό σχέδιο του λευκού καναπέ