Το NOTWASTE είναι μια μεξικανική μάρκα που ιδρύθηκε από τον ταλαντούχο σχεδιαστή Kristian Almonte. Το κατάλαβε με την υποστήριξη του συναδέλφου του από την Ιταλία Attanasio Mazzone. Η βιωσιμότητα είναι μια από τις μοντέρνες ιδιότητες της συλλογής σχεδιαστών επίπλων που σας παρουσιάζουμε. Οι δημιουργοί αυτής της δημιουργικής γραμμής ασχολούνται με τη μείωση της παραγωγής απορριμμάτων στο ελάχιστο και, εάν είναι δυνατόν, την αποφυγή τους. Επιπλέον, αυτά τα έπιπλα σχεδιαστών έχουν πρακτικά μόνο σύγχρονες ιδιότητες. Ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά χρησιμοποιώντας τις υπέροχες εικόνες.

KONSOLA – μέρος των σχεδιαστικών επίπλων της σειράς NOTWASTE

Έπιπλα σχεδιαστών έπιπλα ημέρας ιδέα

Τα έπιπλα σχεδιαστών NOTWASTE ως παγκόσμιο έργο

Αυτή η συλλογή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με σχεδιαστές από όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, κάποιος πέτυχε έναν πολύ μοναδικό χαρακτήρα. Οι τάσεις επίπλων που συμπεριλήφθηκαν εκεί είναι επίσης παγκόσμιες. Η πολυλειτουργικότητα, η προσαρμοστικότητα και συνεπώς η μετατρεψιμότητα είναι περαιτέρω τυπικές ιδιότητες.

Αυτό οφείλεται κυρίως στον αρθρωτό χαρακτήρα των επίπλων, αλλά και στη χρήση φυσικών υλικών σε ουδέτερα χρώματα. Έχουμε να κάνουμε με ξύλινα και πλεκτά έπιπλα ταυτόχρονα. Φυσικά, αυτά εγγράφονται καλά σε ένα κλασικό σχέδιο. Ταυτόχρονα, χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό τους, φαίνονται επίκαιροι και επίσης κατάλληλοι για μοντέρνα εσωτερικά σχέδια.

Εδώ βλέπουμε τον αρθρωτό χαρακτήρα των επίπλων

έπιπλα σχεδιαστών διαχωρίσιμη καρέκλα

Σκαμπό Pancha ως μέρος της συλλογής επίπλων σχεδιαστών NOWASTE

Αυτή η καρέκλα κατασκευάστηκε από Κριστιάν Βιβάνκο σχεδιασμένο. Προσφέρει τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας, ουδετερότητας και παιχνιδιάρικου παιχνιδιού. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι εμπνεύστηκε από κατοικίδια. Αυτά είναι τα γατάκια, τα σκυλιά και οι άλλοι μικροί μας φίλοι. Έχουν χρησιμοποιηθεί ανακυκλωμένα υλικά και η συναρμολόγηση είναι κάτι παραπάνω από εύκολη. Αυτή η καρέκλα μπορεί να χωριστεί και να ανακυκλωθεί πολύ εύκολα.

… με διαφορετική οπτική γωνία

ψάθινα έπιπλα ιδέα έπιπλα σχεδιαστών

Ευφυής αποθηκευτικός χώρος

Το τραπέζι Konsola είναι έργο του σχεδιαστή Jorge Diego Etienne. Μόλις αναφέραμε το χώρο αποθήκευσης, γιατί όπως είπα, είναι η κύρια προτεραιότητα στο γραφείο του σπιτιού για τους περισσότερους ανθρώπους. Αυτό το έργο επιλύθηκε ιδιαίτερα θεαματικά στην περίπτωση των Notwaste Furniture. Όσο απλό και αν φαίνεται τα έπιπλα, υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες. Ένα απλό βοηθητικό τραπέζι, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως χώρος αποθήκευσης για διάφορους σκοπούς, έχει αποθηκευτικό χώρο για βιβλία και έγγραφα ενσωματωμένα στο πλάι. Οι ελαστικές ταινίες προσφέρουν επίσης πρακτική υποστήριξη και χρησιμεύουν ως ένα υπέροχο στολίδι. Αυτές οι ελαστικές ταινίες εναρμονίζονται με την ιδέα της ψάθινης καρέκλας. Ταυτόχρονα, το έπιπλο είναι ξύλο – κάτι που έχει κοινό με το σκαμπό Clara. Έτσι, μπορείτε να πείτε ότι αυτός ο πίνακας συγκολλά τη συλλογή μαζί και την κάνει να φαίνεται ομοιόμορφη.

 Αυτή η παλαιά μονάδα αποθήκευσης συνδυάζει τη συλλογή επίπλων σχεδιαστών μαζί

βιβλία σε αποθηκευτικούς χώρους έπιπλα σχεδιαστών

Πολυθρόνα Clara

Η πολυθρόνα Clara είναι επίσης μέρος της συλλογής.Πίσω από αυτήν βρίσκεται η ιδέα που υλοποιήθηκε από τον Μεξικανό σχεδιαστή Ricardo Casas. Παρά την τραχιά εμφάνιση, το έργο δείχνει εξίσου κομψότητα και αποτίει φόρο τιμής στην παραδοσιακή χειροτεχνία. Είναι καλό να γνωρίζετε ότι πρακτικά μπορείτε να καθίσετε σε αυτό αρκετά άνετα.

 Ο χώρος αποθήκευσης το καθιστά πολύ κατάλληλο για το εσωτερικό

έπιπλα σχεδιαστών ιδεών αποθηκευτικού χώρου επίδειξης

Τα άλλα έπιπλα

Μέρος της συλλογής είναι επίσης δύο καθρέφτες και μια λάμπα σχεδιασμού.Οι καθρέφτες αντιπροσωπεύουν ένα ζευγάρι και έχουν τα παιχνιδιάρικα ονόματα Mimì και Cocò. Δεν μπορούν να διαχωριστούν το ένα από το άλλο αν κάποιος θέλει να βιώσει το υπέροχο αποτέλεσμα του σχεδιασμού τους. Είναι επίσης πολύ πρακτικά. Δίνουν επίσης τη δυνατότητα να κοιτάξετε τον εαυτό σας από διαφορετικές οπτικές γωνίες στο πλαίσιο του δωματίου και έτσι να εξασφαλίσετε μια τέλεια εμφάνιση. Η δημιουργική λάμπα σχεδιαστών Shift Creative από αυτήν τη συλλογή μας λέει ιστορίες για το πώς παράγεται το φως. Το σχήμα του μοιάζει με φλόγα, αλλά αντανακλά την ιδέα της κατανάλωσης πόρων.

Οι ελαστικές ταινίες στο πλάι είναι πολύ πρακτικές και αισθητικά ευχάριστες ταυτόχρονα

έπιπλα σχεδιαστών συναρπαστική ιδέα χώρου αποθήκευσης

Πού θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αυτά τα έπιπλα σχεδιαστών;?

Είναι πρακτικά καλό να γνωρίζετε ότι αυτά τα έπιπλα σχεδιαστών μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε στο εσωτερικό. Είναι πολυλειτουργικά και μετατρέψιμα και αποτελούν μια εξαιρετική προσθήκη στο σαλόνι, στο γραφείο του σπιτιού και γιατί όχι στην κουζίνα. Τα υλικά είναι ουδέτερα και οι γραμμές πολύ μοντέρνες – έχουν εκφραστικό, μινιμαλιστικό χαρακτήρα που είναι τόσο μοντέρνο αυτή τη στιγμή. Αυτά τα έπιπλα σχεδιαστών σας δίνουν πολύ χώρο για κομψή επίπλωση στο σπίτι σας. Μπορείτε να εξατομικεύσετε το εσωτερικό σας με έναν υπέροχο τρόπο χρησιμοποιώντας αυτά τα έπιπλα.

Βλέποντας από κοντά, μπορεί κανείς να δει την καλή εκτέλεση των λεπτομερειών

αποθηκευτικός χώρος κλουβί έπιπλα σχεδιαστών

Το IRI BY SHIFT είναι το όνομα της λάμπας σχεδιαστών στη συλλογή

έπιπλα σχεδιαστών πρωτότυπο αξεσουάρ

Αντικατοπτρίζει τις τρέχουσες τάσεις διακόσμησης στα αξεσουάρ

ωραία ιδέα λαμπτήρα για έπιπλα σχεδιαστών

Το φως ως σύμβολο ζωής και ζεστασιάς

υπέροχα έπιπλα σχεδιαστών λαμπτήρων

Οι MIMI-COCO της GAIA-BOTTARI είναι δύο υπέροχοι καθρέφτες για εσωτερική διακόσμηση που προορίζονται ως ζευγάρι

υπέροχα έπιπλα σχεδιαστών καθρεφτών

Αυτή η καρέκλα από τη συλλογή επίπλων σχεδιαστών είναι απλή ταυτόχρονα,

έπιπλα σχεδιαστών καμπύλη επιφάνεια

… φαίνεται τραχύ και στιβαρό, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ μοντέρνο. 

έπιπλα σχεδιαστών κάθισμα και αποθηκευτικός χώρος

Αυτή η προσέγγιση είναι μια δημοφιλής πρόκληση μεταξύ των σύγχρονων σχεδιαστών

μικρό κομμάτι έπιπλα σχεδιαστών

Η συλλογή επίπλων σχεδιαστών μπορεί να ενσωματωθεί σε πολλά διαφορετικά πλαίσια, κάτι που είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι ιδιαίτερα βιώσιμο και ενημερωμένο!

έπιπλα σχεδιαστών άνδρας που κάθεται