ενιαίας διαρρύθμισης καθιστικό κατεδάφιση τοίχου κουζίνας με τραπεζαρία

Σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης – Κάντε ευκολότερη τη μετακίνηση στο σπίτι σας

Σχεδιάζετε μια πιο ανοιχτή ζωή για το 2014; Στη συνέχεια, το να γκρεμίσετε έναν τοίχο είναι πιθανότατα στη λίστα σας. Μερικές φορές φαίνεται τόσο απλό: γκρεμίζετε τον τοίχο και έχετε πολύ μεγαλύτερο χώρο.

Ανάλογα με το πού είναι ο τοίχος και τι είδους υλικό υπάρχει, αυτή η πρόκληση μπορεί επίσης να αποδειχθεί αρκετά μεγάλη.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Γιατί πρέπει να κάνετε μια τέτοια αλλαγή στην αρχιτεκτονική;

Τις περισσότερες φορές, θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο ανοιχτό σχέδιο και μια πιο μοντέρνα κάτοψη. Η μετακίνηση στο διαμέρισμα θα μπορούσε να γίνει ευκολότερη και φωτεινότερη.

Ένας λόγος που συμβαίνει επίσης συχνά. είναι να δημιουργηθεί μια μετάβαση και περισσότερα καθίσματα.

Εδώ βλέπουμε ένα παράδειγμα από το LA όπου ο τοίχος γκρεμίστηκε για να ανοίξει η κουζίνα στην τραπεζαρία. Η χερσόνησος παρέχει περισσότερο χώρο καθιστικού και εργασίας.

Σκίζεις τον τοίχο και έχεις πολύ μεγαλύτερο χώρο

Καθιστικό ενιαίας διαρρύθμισης κατεδάφιση τοίχου κουζίνας με τραπεζαρία πάγκου μπαρ

Ποιον πρέπει να προσλάβετε

Εξαρτάται από τη δομή του τοίχου και όλα τα πράγματα που υπάρχουν σε αυτόν. Πρέπει να ελέγξετε αν υπάρχουν σωλήνες νερού ή ηλεκτρικά καλώδια.

Πιθανότατα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν αρχιτέκτονα για να αποφύγετε τους κινδύνους. Η επένδυση στη γνώμη των ειδικών θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Αυτό λέει ο αρχιτέκτονας Jeffrey Veffer. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αφαίρεση ολόκληρου του τοίχου θα αλλάξει εντελώς τον χαρακτήρα του δωματίου. Συχνά είναι καλή ιδέα να κρατήσετε ορισμένα μέρη του τοίχου όρθια.

Ρωτώ Δείτε έναν ειδικό 

σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης γκρεμισμένη κουζίνα τοίχου με τραπεζαρία σε μεγέθυνση

Άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Το γκρέμισμα τοίχων σε δωμάτια ενός ορόφου είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι σε δωμάτια δύο ορόφων. Το κόστος θα είναι επίσης πολύ διαφορετικό, στη διαδικασία ανακατασκευής ή σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο.

Επιπλέον, πρέπει να ζητήσετε έναν ειδικό σε όλες τις περιπτώσεις, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για φέροντα τοίχο ή όχι.

Ο επαγγελματίας θα σας πει τι θα συμβεί στην οροφή και το πάτωμα αφού γκρεμιστεί ο τοίχος. Για παράδειγμα, θα είναι δύσκολο να περάσετε ένα αξιοπρεπές δάπεδο από σκληρό ξύλο σε ολόκληρη την περιοχή.

Συνδέστε την κουζίνα με την τραπεζαρία

Καθιστικό ενιαίας διαρρύθμισης κατεδάφιση τοίχου κουζίνας με τραπεζαρία νησιού

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να έχετε καλά αποτελέσματα προσαρμόζοντας τα κομμάτια, αλλά δεν είναι ποτέ τέλεια. Πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε ότι στη συνέχεια το χαλί μπορεί να είναι η μόνη τέλεια λύση.

Σκίζοντας το διαμέρισμα – πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

ενιαίο σαλόνι τοίχος κατεδάφιση κουζίνας με τραπεζαρία πάτωμα

Το περιεχόμενο της αρχιτεκτονικής των τοίχων

Αυτό είναι ένα θεμελιώδες πρόβλημα με το γκρέμισμα των τοίχων. Πρέπει να δημιουργήσετε νέες γραμμές νερού, φυσικού αερίου ή ρεύματος και συνήθως εμπλέκεται πολλή εξειδικευμένη εργασία. Μερικές φορές υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Ο Βέφερ είχε μια θήκη με ένα κτίριο της δεκαετίας του 1920 όπου ανακάλυψε έναν αχρησιμοποίητο σωλήνα αερίου. Ένας επαγγελματίας στη συνέχεια έπρεπε να το αφαιρέσει.

Βασικά προβλήματα με το γκρέμισμα ενός τοίχου

Σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης γκρεμισμένη κουζίνα τοίχου με κατόψεις τραπεζαρίας τραπεζαρίας

Πόσο διαρκεί ένα τέτοιο έργο

Τέτοιες αλλαγές στην αρχιτεκτονική του σπιτιού σας μπορεί να διαρκέσουν έως και δύο εβδομάδες. Ωστόσο, αυτό δεν περιλαμβάνει τις εργασίες στο πάτωμα και την οροφή που θα πραγματοποιηθούν στη συνέχεια.

Πάρτε αρκετό χρόνο

ανοιχτό σαλόνι γκρεμίστε τον τοίχο συνδέστε την κουζίνα με την τραπεζαρίαάδεια

Σίγουρα πρέπει να πάρετε ένα, γιατί το να γκρεμίσετε τοίχους μπορεί να είναι πολύ επιζήμιο για ολόκληρη την κατασκευή. Ελέγξτε με τις αρμόδιες αρχές.

Η καλύτερη στιγμή για να πραγματοποιήσετε ένα τέτοιο έργο

Είναι καλύτερο να γκρεμίσετε τους τοίχους μαζί με τον επανασχεδιασμό των δαπέδων. Το όλο θέμα συνδέεται επίσης με πολλή σκόνη και θόρυβο. Το καλοκαίρι είναι πιο εύκολο να ξεφύγεις έξω! Διαφορετικά, πρέπει επίσης να εξετάσετε τη διαμονή στο ξενοδοχείο.

Στο τέλος, όμως, θα μείνετε ικανοποιημένοι, γιατί όλη η προσπάθεια αξίζει τον κόπο

Καθιστικό ενιαίας διαρρύθμισης κατεδάφιση τραπεζαρίας τοίχου κουζίνας χωρίς χωρίσματα