Έπιπλα μικρού διαμερίσματος σοφίτας σκάλα τοίχου μονάδα ράφια καναπέ

Υπέροχες ιδέες για εσάς αν θέλετε να επιπλώσετε ένα μικρό διαμέρισμα

Τα μικρά διαμερίσματα είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Μας κάνουν να νιώθουμε στριμωγμένοι με διάφορους τρόπους. Πρώτον, είναι αρκετά περιορισμένοι στην περιοχή. Δεύτερον, με τον καιρό με κάποιον τρόπο βαριόμαστε τις σχεδιαστικές ιδέες που έρχονται μπροστά στα μάτια μας κάθε μέρα.

Γιατί, σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα διαμερίσματα, δεν έχουμε την ευκαιρία να μετακινούμαστε από το ένα δωμάτιο στο άλλο ξανά και ξανά.

Υπάρχουν επίσης δύο ομάδες κανόνων που ισχύουν όταν πρόκειται για την επίπλωση μικρών διαμερισμάτων. Υπάρχουν επίσης δύο τύποι ιδεών. Αλλά στην πραγματικότητα τουλάχιστον δύο τύποι. Γιατί υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία ιδεών που συνδυάζει τα οφέλη των δύο πρώτων. Κάνουν το διαμέρισμα να φαίνεται μεγαλύτερο και ταυτόχρονα το κάνουν πιο ενδιαφέρον. Ποια επιλογή προτιμάτε.

Μινιμαλιστικός εσωτερικός σχεδιασμός με μοντέρνες χρωματικές πινελιές

Επιπλώστε μικρό διαμέρισμα μοντέρνο διαχωριστικό δωματίου

Μπορεί να μην είστε εξοικειωμένοι με τις κύριες ιδέες αυτών των επιλογών επίπλωσης. Κατ ‘αρχήν, είναι σίγουρα παρόμοιες με πολλές από τις άλλες ιδέες που έχουμε ήδη δείξει. Αλλά υποσχόμαστε ότι είναι λίγο πιο μοντέρνα, επίκαιρα και πιο αστεία με καλοκαιρινό τρόπο!

Ορίστε λοιπόν!

Νέα πλωτά ράφια

Έχετε ήδη ενσωματώσει υπέροχα ράφια κατά την επίπλωση του μικρού σας διαμερίσματος; Το κάνατε σε όλα τα μέρη όπου ο χώρος του τοίχου είναι αχρησιμοποίητος; Μην ανησυχείτε για το όλο πράγμα φαίνεται γεμάτο. Αυτοί οι φόβοι είναι άσχετοι. Υπάρχουν πολλές μινιμαλιστικές ιδέες. Δεν θα επηρεάσουν καθόλου την καθαρή εμφάνιση.

Αν θέλετε στη συνέχεια λίγο περισσότερες διακοσμητικές λεπτομέρειες, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως υπέροχο ουδέτερο φόντο.

Κομψή μονάδα τοίχου με ανοιχτά ράφια και πολύ αποθηκευτικό χώρο

Επιπλώστε ένα μικρό διαμέρισμα διαχωριστικό δωματίου ράφια φούρνου μονάδα τοίχου

Ντύστε τα παράθυρα για το καλοκαίρι

Μια ιδέα που δεν περιορίζει την εμφάνιση, αλλά διακοσμεί το δωμάτιο για την κατάλληλη εποχή, είναι οι κουρτίνες. Αυτά μπορεί να είναι ωραία και σας θυμίζουν το καλοκαιρινό αεράκι. Τι βγάζετε από αυτό; Εάν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένα χρώματα όταν επιπλώσετε μικρά διαμερίσματα, η διαθέσιμη περιοχή μπορεί ακόμη και να φαίνεται μεγαλύτερη.

Βαφή τόνων

Τα ουδέτερα χρώματα είναι τα καλύτερα για το μικρό διαμέρισμα. Οποιαδήποτε εγκατάσταση σε ουδέτερα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται αρκετά ευρύ. Αλλά κάποια στιγμή βαριέσαι. Ορίστε τόνους! Or μπορείτε να βάψετε ορισμένα μικρά έπιπλα και να τα αφήσετε να φαίνονται πιο εμφανή και ζωντανά στην ατμόσφαιρα.

Φρέσκες πινελιές και πολύχρωμες ρίγες για περισσότερο δυναμισμό στο δωμάτιο

Μικρό διαμέρισμα με ρυθμιζόμενο κρεβάτι

Εξατομικευμένα αξεσουάρ

Τα εξατομικευμένα και πολύ προσωπικά αξεσουάρ είναι επίσης ένας τρόπος επίπλωσης ενός μικρού διαμερίσματος ώστε να φαίνεται πρωτότυπο, αλλά ταυτόχρονα δεν περιορίζεται από περιττά αντικείμενα.

Ανοιχτά ράφια αποθήκευσης

Οπουδήποτε είναι εντάξει, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα εκτεθειμένα ράφια. Μια τέτοια επιλογή για την επίπλωση ενός μικρού διαμερίσματος θα ήταν σίγουρα στην κουζίνα. Τακτοποιήστε κατάλληλα τα παντοπωλεία, τα καρυκεύματα, τα πιάτα και άλλα είδη κουζίνας. Έτσι θα εκπλήρωναν τη λειτουργία της διακόσμησης και της πραγματικής τους λειτουργίας ταυτόχρονα. Εξοικονομείτε χώρο και η επίπλωση φαίνεται πιο ελκυστική με καλοκαιρινό τρόπο.

Λευκό χρώμα φόντο και ανοιχτόχρωμα έπιπλα

Επιπλώνοντας ένα μικρό διαμέρισμα, συναρμολογώντας ανοιχτά ράφια

Παρκέ

Δεν νιώθετε τόσο υπέροχα με το χειμερινό χαλί το καλοκαίρι, έτσι δεν είναι; Ανοίξτε το χώρο στην τρέχουσα σεζόν καλύπτοντας το πάτωμα με μια φωτεινότερη, πιο αστεία και, όσον αφορά τα επιλεγμένα υφάσματα, μια πιο ελαφριά ιδέα.

Πιτσιλιές χρώματος μέσα από μικρά χαλιά και σακούλες φασολιών

Μικρό διαμέρισμα με πολύχρωμες ρίγες διακόσμησης τοίχων

Περισσότερη ψυχαγωγία

Η τελευταία μας συμβουλή σήμερα σχετίζεται με τα δύσκολα σημεία στην εσωτερική διακόσμηση. Υπάρχουν ορισμένοι από αυτούς που δεν ξέρετε τι να κάνετε. Σκέψου λίγο περισσότερο. Maybeσως μπορείτε να μετατρέψετε την παράξενη στενή γωνιά σε ένα ζεστό μέρος για να πιείτε καφέ και να διαβάσετε?

Συμπαγής ιδέα κρεβατιού για μικρούς χώρους

μικρό διαμέρισμα ρυθμιζόμενο γραφείο εργασίας

Κομψό πτυσσόμενο μοντέλο με ανοιχτό ράφι

Μικρό διαμέρισμα με κρεβάτι πτυσσόμενο υπνοδωμάτιο σαλονιού

Άνετη τραπεζαρία με ψηλό τραπέζι

Μικρό διαμέρισμα με τραπεζαρία τραπεζαρία τραπεζαρία

Κόγχες εγκατάστασης ως ράφια εξοικονόμησης χώρου

μικρό διαμέρισμα που έχει δημιουργήσει εξειδικευμένα ράφια

Μέγιστη αξιοποίηση του χώρου

επίπλωση μικρών διαμερισμάτων με έμφαση στο χρώμα

Κρεβάτι στη σοφίτα και κομψή Οθωμανική με αποθηκευτικό χώρο

μικρό διαμέρισμα με κρεβάτι σοφίτας, οθωμανικό αποθηκευτικό χώρο

Έξυπνη ιδέα επίπλωσης για το παιδικό σας δωμάτιο

Μικρό διαμέρισμα που στήνει συρτάρια παιδικών δωματίων αποθηκευτικό χώρο

Μακρές βιβλιοθήκες με μέγιστη ένταση

Μικρό διαμέρισμα με μακρά ανοιχτά ράφια βιβλίων

Εκλεκτική σε μια μικρή περιοχή

μικρό διαμέρισμα με μινιμαλιστικό ρετρό

Πλωτά λευκά ντουλάπια σε υψηλή στιλπνότητα

μικρό διαμέρισμα που έχει πλωτά ράφια υπνοδωμάτιο