δωρεάν σχεδιαστής δωματίου planoplan 3d δωμάτιο σχεδιασμός κουζίνα κουζίνα νησί

Το Planoplan είναι ένας δωρεάν σχεδιαστής δωματίων

Planoplan είναι μια δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία σχεδιασμού δωματίων με την οποία μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε κατόψεις, δωμάτια και έννοιες επίπλωσης. Τρισδιάστατες οπτικοποιήσεις υψηλής ποιότητας των δωματίων και της εσωτερικής επίπλωσης δημιουργούνται διαδικτυακά από την πλευρά του διακομιστή.

Ο τρισδιάστατος σχεδιαστής δωματίων λειτουργεί στην πλατφόρμα Unity (μηχανή παιχνιδιών) και προσφέρει την επιλογή ενσωμάτωσης τελειωμένων αντικειμένων με Oculus Rift και εικονικές τρισδιάστατες περιηγήσεις μέσω των σχεδιασμένων δωματίων ως τυπική υπηρεσία.

Έργο και σχεδιασμός με το Planoplan

δωρεάν σχεδιασμός χώρου 3d planoplan

Planoplan επιτρέπει την κατασκευή τρισδιάστατων δωματίων σύμφωνα με οποιαδήποτε κάτοψη. Μπορείτε ουσιαστικά να σχεδιάσετε και να ρυθμίσετε τα δωμάτιά σας online, να μεταφέρετε έπιπλα, να αλλάξετε τη διαμόρφωση των επίπλων. Όλα τα υλικά, χρώματα και επιφάνειες, όπως καλύμματα δαπέδου, ταπετσαρία, επένδυση ή γυψομάρμαρο, μπορούν να επιλεγούν και να αλλάξουν όπως εσείς επιθυμείτε. Οι υψηλής ποιότητας αποδόσεις μπορούν να γίνουν από οποιαδήποτε γωνία. Στην υπηρεσία εφαρμόζεται επίσης ένα αυτοματοποιημένο σύστημα υπολογισμού όλων των υλικών και των επίπλων που είναι απαραίτητα για την πραγματοποίηση του έργου.

Τι κάνει το Planoplan δυνατό?

δωρεάν σχεδιαστής δωματίου planoplan 3d απεικόνιση σχεδιασμός τοίχου σαλονιού

Τόσο οι απλοί χρήστες όσο και οι επαγγελματίες σχεδιαστές και οι σχεδιαστές δωματίων μπορούν να εργαστούν στην τρισδιάστατη απεικόνιση των δωματίων και στην εσωτερική θέα στην υπηρεσία.

Πραγματοποιήστε επαγγελματικά έργα

σχεδιασμός ελεύθερου χώρου 3d planoplan cafe bar design

Προγραμματίστε εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ

ελεύθερος σχεδιασμός χώρου 3d planoplan αντικείμενο χώρος εστιατόριο εγκατεστημένο έργο

Ο κατάλογος χωρίζεται σε δύο κύριες κατηγορίες – δομικά στοιχεία και έπιπλα (έπιπλα, οικιακές συσκευές κ.λπ.). Υπάρχουν περισσότερα από 1200 έπιπλα και πάνω από 800 δομικά υλικά και υφές επιφάνειας. Είναι δυνατή η προσθήκη «συναισθηματικών» στοιχείων στο εσωτερικό, όπως φιγούρες, κατοικίδια ζώα, βιβλία, κούκλες ή διακοσμήσεις δωματίων.

Για να μπω σε λεπτομέρειες

δωρεάν σχεδιαστές δωματίων 3d planoplan σχεδιαστής ζωντανές ιδέες

Σχεδιάστε τον ανοιχτό χώρο καθιστικού με λεπτομέρειες

δωρεάν σχεδιαστής δωματίου planoplan planner κουζίνας 3d

Το Planoplan προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας αντικειμένων με οποιοδήποτε περίγραμμα: καμπύλοι τοίχοι στα δωμάτια, καμπύλες πόρτες, ανοίγματα τοίχων και σανίδες, κυματοειδείς οροφές σε διάφορα επίπεδα, οποιεσδήποτε πασαρέλες, πλατφόρμες, δοκάρια κ.λπ..

Δημιουργήστε παιδικό δωμάτιο με σχέδιο

σχεδιασμός παιδικών δωματίων με δωρεάν σχεδιασμό δωματίου planoplan 3d online

Το Planoplan μπορεί να υπολογίσει αυτόματα τη θέση του ήλιου ανάλογα με τις καθορισμένες συντεταγμένες του διαμερίσματος και την ώρα της ημέρας και αλλάξτε την έκθεση στο δωμάτιο.

Παρέχετε πτυσσόμενες περσίδες στη μελέτη

Σχεδιάστε τη μελέτη σας με σχεδιασμό δωματίου 3D χωρίς σχεδιασμό δωματίου

Το Planoplan λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή του freemium: όλες οι βασικές λειτουργίες είναι δωρεάν για ιδιώτες. Η επέκταση της λειτουργικότητας είναι χρεώσιμη, συμπεριλαμβανομένων: πρόσθετου χώρου αποθήκευσης για έργα (υπάρχει χώρος για 3 έργα δωρεάν). Πρόσθετες λειτουργίες για τον υπολογισμό του φωτισμού και της έκθεσης. Αναπαράσταση δωματίων με τοίχους μισού ύψους-λειτουργίες που είναι απαραίτητες για επαγγελματίες σχεδιαστές για τη δημιουργία έργων υψηλής ποιότητας στην απαραίτητη έκταση και επαγγελματική ποιότητα.

Το σωστό σχέδιο χρωμάτων για το σαλόνι σας

δωρεάν σχεδιαστής δωματίου planoplan 3d σχεδιασμός δωματίου σχεδιασμός καθιστικού

Δοκιμάζοντας ιδέες για υπνοδωμάτια ουσιαστικά

δωρεάν σχεδιαστής δωματίων planoplan 3d ιδέες σχεδιασμού δωματίου υπνοδωματίου

 Εκτός από τη δημιουργία 2D και 3D εικόνων, το Planoplan μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ισομετρικών προβολών, κινούμενων εικόνων, διαδραστικών τρισδιάστατων παρουσιάσεων ή στερεοσκοπικών εικόνων.

Σχεδιάστε σαν επαγγελματίας

δωρεάν σχεδιαστές δωματίων 3d ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού planoplan

Στο εμπόριο κατοικιών, ακινήτων και οικοδομικών υλικών, το Planoplan μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εταιρείες για να αυτοματοποιήσει τη δημιουργία παρουσιάσεων, εικόνων ή διαδραστικών εφαρμογών Ιστού.

Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος:

Επεξεργαστής: Intel 1.8GHz

Κάρτα γραφικών: 512 MB VRAM, συμβατό με DirectX 9

RAM: 2 GB

Λειτουργικό σύστημα: Windows XP, MacOS 10.5

Προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος:

Επεξεργαστής: Intel Core i5 ή νεότερος

Κάρτα γραφικών: Μνήμη βίντεο 2 GB, συμβατή με DirectX 11

RAM: 8 GB

Λειτουργικό σύστημα: Windows 7, MacOS 10.9

Τρισδιάστατη απεικόνιση με πλανοπλανό

  αρχιτεκτονική και σχεδιασμός δωρεάν σχεδιασμός δωματίων 3d planoplan house design