Η τέχνη παίζει ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στη μόδα και το σχέδιο, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Ορισμένες διάσημες μάρκες μόδας, όπως η Luis Vuitton, έχουν συμβάλει σε αυτό. Τσάντες, διάφορα είδη ένδυσης και παπούτσια είναι μερικά από τα είδη που είναι αρωματισμένα με πολύ δημοφιλείς πίνακες ζωγραφικής. Προφανώς το απολαμβάνεις πολύ και θέλεις να ξεπεράσεις τα όριά σου. Αυτή η σειρά ακολουθείται επίσης από τη μεγάλη συλλογή οικιακών συσκευών «Η Σικελία είναι η αγάπη μου», η οποία είναι εμπνευσμένη από τη λαογραφία της Σικελίας. Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το X Smeg. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις οικιακές συσκευές μαζί!

Οι μικρές οικιακές συσκευές είναι από φέτος!

vintage διακόσμηση οικιακών συσκευών

Μοναδικές οικιακές συσκευές

Ο μοντέρνος σχεδιασμός της κουζίνας βασίζεται συχνά σε πλατιές, λαμπερές επιφάνειες. Μια απρόσκοπτη εμφάνιση αναζητείται και θεωρείται μοντέρνα και μοντέρνα. Σε αυτό το πλαίσιο, οι οικιακές συσκευές πολύ συχνά παίζουν το ρόλο των τόνων στο δωμάτιο. Η Ντόλτσε & Τα σχέδια της Gabbana από τη συλλογή “Sicily is my love” εκπληρώνουν πολύ καλά αυτόν τον ρόλο.

Ταυτόχρονα, αντιστοιχούν στον τρόπο ζωής και τη γεύση πολλών πελατών που έχουν επίγνωση της μόδας και της διάκρισης. Αρκετά ή μεμονωμένα αντικείμενα μπορούν να δώσουν έμφαση στον ατομικό χαρακτήρα της κουζίνας σας και στη γενική μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση.

Όλοι θα ήθελαν να ετοιμάσουν πρωινό με μια τέτοια τοστιέρα

toster ιδέα οικιακές συσκευές

Ερμηνεία της λαϊκής παράδοσης της Σικελίας

Η συλλογή “Sicily is my love” αποτελείται από μια σειρά από μοναδικά κομμάτια, όλα ζωγραφισμένα στο χέρι. Έτσι, μπορείτε να λάβετε μια καλλιτεχνική απαίτηση με κάποιους τρόπους. Ξεκίνησε με 100 ψυγεία πέρυσι. Φέτος η συλλογή συνεχίστηκε με μικρότερες οικιακές συσκευές όπως τοστιέρες, χυμούς, καφετιέρες, βραστήρες τσαγιού, μπλέντερ και μίξερ. Ο πίνακας αντιπροσωπεύει μια μοναδική ερμηνεία της λαϊκής παράδοσης της Σικελίας. Τα τριγωνικά μοτίβα έχουν επίσης ληφθεί από αυτό το πλαίσιο. Στην παραδοσιακή τοπική γλώσσα ονομάζονται “crocchi”. Εκτός από αυτά, βλέπουμε πολύ διακριτικά και έντεχνα εφαρμοσμένα μοτίβα φυτών και διάφορες εικόνες από τα πανέμορφα βουνά της Αίτνας. Όλα αυτά τα κίνητρα περιβάλλονται από διακοσμητικές ζωφόρους.

Or θα θέλατε να πιέσετε έναν «κομψό» χυμό; Με την Ντόλτσε & Η συσκευή Gabbana λειτουργεί υπέροχα

υπέροχος χυμός που πιέζει οικιακές συσκευές

Έξυπνη χρήση στην κουζίνα

Το είπαμε ήδη – οικιακές συσκευές Dolce & Η Gabbana μπορεί να χρησιμεύσει ως έμφαση στο εσωτερικό. Αλλά σίγουρα δεν θα είναι η μόνη διακόσμηση στο εσωτερικό σας. Προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται πολυτελές και κομψό, υπάρχουν μερικοί κανόνες που πρέπει να τηρείτε. Οι πολύχρωμες αποχρώσεις και το συγκεκριμένο μεσογειακό μοτίβο πρέπει να αντιστοιχούν στα χρώματα και τα σχήματα στο υπόλοιπο εσωτερικό σχέδιο. Μια επιτυχημένη στρατηγική θα ήταν η χρήση παρόμοιων σχεδίων στο εσωτερικό σχεδιασμό – για παράδειγμα με τη μορφή σοβάτισματος, υφασμάτων ή σχεδιασμού τοίχων. Εάν έχετε άλλα αξεσουάρ και έπιπλα σε κάθε μεμονωμένο χρώμα, τότε θα θέλατε τις οικιακές συσκευές Dolce & Η Gabbana συγκολλά το όλο πράγμα μαζί και το ενοποιεί.

Μπορείτε να συνδυάσετε τέτοιες οικιακές συσκευές με άλλα εθνοτικά στοιχεία

όμορφη κουζίνα σχεδιασμός οικιακές συσκευές

Γιατί ακριβώς Ιταλία?

Η κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο της σύγχρονης και παραδοσιακής μαγειρικής τέχνης. Αυτό μάλλον δεν θα αλλάξει ποτέ πραγματικά. Χρειαζόμαστε κίνητρο για να ετοιμάσουμε σπιτικό φαγητό. Ο ιταλικός πολιτισμός, με την κουζίνα του που είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, και ειδικά η περιοχή της Σικελίας με τις υπέροχα διατηρημένες παραδόσεις, είναι απλά ιδανικοί από αυτή την άποψη! Σίγουρα ο Ντόλτσε θα το κάνει & Η συλλογή Gabbana θα εμπνεύσει επίσης άλλα παρόμοια σχέδια οικιακών συσκευών! Και ναι, επειδή το φαγητό είναι τόσο σημαντικό για το μυαλό και την υγεία μας, δεν πρέπει να αισθάνεστε ένοχοι για να το επιλέξετε για το σπίτι σας!

Όλα τα προϊόντα της συλλογής είναι ζωγραφισμένα στο χέρι

τα παιδιά ζωγραφίζουν οικιακές συσκευές

Αυτό κάνει το τσάι μια πραγματική γαστρονομική απόλαυση

οικιακές συσκευές για προθέρμανση τσαγιού

Or μπορείτε να πάρετε ένα για ένα μικρό φούρνο!

οικιακές συσκευές σε διάφορα χρώματα

οικιακές συσκευές ωραία πρίζα

Με τέτοιες οικιακές συσκευές δείχνεις ότι είσαι πραγματικός γνώστης!

οικιακές συσκευές υπέροχος ασιατικός σχεδιασμός

Οι καλεσμένοι σας θα χαρούν πάντα να επιστρέψουν σε εσάς

οικιακές συσκευές εξαιρετικός χώρος αποθήκευσης

Τέτοιες κομψές οικιακές συσκευές γίνονται εξαιρετικές πινελιές στο εσωτερικό

οικιακές συσκευές επιτραπέζια έπιπλα ιδέα

Η λαογραφία και οι παραδόσεις της Σικελίας αποτελούν μεγάλη έμπνευση για γαστρονομική απόλαυση. Μπορείτε να βρεθείτε σε αυτές τις οικιακές συσκευές.

οικιακές συσκευές μέταλλο και στολίδια

Αυτή η Ντόλτσε & Η συλλογή συσκευών Gabbana μετατρέπει κάθε δωμάτιο σε μια ατμόσφαιρα τέχνης

οικιακές συσκευές μεσοθεραπευτικό στυλ

Η διακόσμηση της κουζίνας εδώ είναι τέλεια λόγω του dolce & Οι μικρές συσκευές Gabbana συγκολλούν τα χρώματα των φρούτων και των λαχανικών μαζί.

οικιακές συσκευές έδωσαν τη φύση

Τα παιδιά και οι ενήλικες θα ήθελαν απλώς τέτοιες οικιακές συσκευές!

οικιακές συσκευές ταξίδια στην Κίνα

Ο πολιτισμός και η τέχνη κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη! Αυτή η Ντόλτσε & Η Gabbana Set το αποδεικνύει!

οικιακές συσκευές dolce και gabbana