Συμβουλές για το μικρό γραφείο του σπιτιού σας με μαυροπίνακα γραφής

Πώς οργανώσατε το γραφείο του σπιτιού σας; Perhapsσως το έχετε εγκαταστήσει σε ξεχωριστή δομή, σε υπόγειο ή ακόμα και κάτω από τις σκάλες?

Αλλά με επιπλέον ράφια, κρυφές επιφάνειες εργασίας, χώρο στους τοίχους και άλλες οργανωτικές ιδέες, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πιο αποτελεσματικό και ευρύτερο χώρο.

Μια πτυσσόμενη επιφάνεια εργασίας – συμβουλές για το μικρό γραφείο του σπιτιού σας

Συμβουλές για το μικρό γραφείο του σπιτιού σας με γωνιακές μονάδες με παράθυρο

Με αυτό μπορείτε φυσικά να ελέγξετε το πλάτος του τραπεζιού εργασίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο ή λιγότερο χώρο αποθήκευσης ή άλλο χώρο όπως απαιτείται. Στην εικόνα βλέπουμε ακριβώς ένα τέτοιο παράδειγμα. Εδώ έχετε αρκετό χώρο για τα γόνατά σας και όμως μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα στην επιφάνειά τους.

Εάν είναι σε καλή θέση, ακόμη και δύο άτομα μπορούν να εργαστούν.

Χώρος στον τοίχο

Συμβουλές για το μικρό γραφείο του σπιτιού σας γωνιακά ράφια τοίχου μεταλλική κουρτίνα

Εξαντλήστε τις δυνατότητες των τοίχων σας. Τα δωμάτιά σας θα φαίνονται τακτοποιημένα και θα έχετε ακόμα αρκετό χώρο εργασίας. Η λάμπα ήταν επίσης τοποθετημένη στον τοίχο. Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών έχουν επίσης εγκαταστήσει πολλά κρεμαστά ράφια και μπορούν να αποθηκεύσουν εκεί πολλά μικρά αντικείμενα που χρειάζονται για δουλειά. Ο ευέλικτος μηχανισμός σας επιτρέπει να αλλάξετε τη θέση του λαμπτήρα και να τον μετακινήσετε έξω από τη θέση.

Χαμηλά ράφια

Συμβουλές για τη μικρή εικόνα του σπιτιού σας με γωνιακό αστικό γραφείο

Όταν σχεδιάζετε τα ράφια, θα πρέπει σίγουρα να σκεφτείτε το χώρο κάτω από το τραπέζι εργασίας. Εκεί μπορείτε να αποθηκεύσετε έγγραφα και χαρτιά που δεν χρειάζεστε καθημερινά.

Πάγκος πάνω από τη θερμάστρα

Συμβουλές για τα μικρά συρτάρια γραφείου με γωνιακό γραφείο στο σπίτι

Μην αφήνετε το καλοριφέρ να χαλάσει το όμορφο δωμάτιο! Δημιουργήστε κάτι πάνω από αυτό. Στο γραφείο του σπιτιού που φαίνεται εδώ, έχει επίσης στηθεί ένα τραπέζι εργασίας ακριβώς πάνω από το καλοριφέρ. Συζητήστε με έναν ειδικό για το απαιτούμενο ύψος της επιφάνειας εργασίας πάνω από τη συσκευή θέρμανσης.

Εργαστείτε με τα συρτάρια

Συμβουλές για το μικρό γραφείο του σπιτιού σας από ξύλο σε υπολογιστή

Στην επόμενη εικόνα μπορείτε να δείτε μια λεπτή κατασκευή που είναι ενσωματωμένη. Όλες οι επιπλέον επιφάνειες μπορούν να ωθηθούν πίσω στον τοίχο. Ωστόσο, εάν πρέπει να υπολογίσετε εκ νέου τους μηνιαίους λογαριασμούς, μπορείτε να αφαιρέσετε τον πίνακα από αυτόν και να τους υπολογίσετε με ειρήνη.

Δημιουργικά ράφια

Συμβουλές για τις μικρές βιβλιοθήκες γραφείου στο σπίτι σας λευκά γκρι έπιπλα σπιτιού

Το επόμενο γραφείο στο σπίτι που απεικονίζεται έχει πολύ λίγο χώρο για τα ράφια. Αυτά εγκαταστάθηκαν ως προέκταση στο πάνω μέρος του τοίχου. Μια μεταλλική ράβδος που κατεβαίνει από την οροφή παρέχει πρόσθετη σταθερότητα.

Μαύρος λειτουργικός πίνακας

Συμβουλές για το μικρό γραφείο του σπιτιού σας με μαυροπίνακα γραφείου

Σχεδιάστε τον τοίχο σαν σχολικό μαυροπίνακα και εισαγάγετε γρήγορα μηνύματα εκεί. Επιπλέον, το σκούρο χρώμα εξασφαλίζει μια κομψή και κομψή εμφάνιση ολόκληρου του δωματίου. Η ιδέα λειτουργεί εξίσου καλά σε υπερσύγχρονο και παραδοσιακό εξοπλισμό.

Οθόνη με διπλή λειτουργία

Συμβουλές για το μικρό σας επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου μαύρης καρέκλας τέχνης τοίχου

Θα μπορούσατε να έχετε μια οθόνη στον τοίχο που λειτουργεί ως οθόνη για την τηλεόρασή σας και έναν υπολογιστή. Μια τέτοια πολυλειτουργικότητα μπορεί να βοηθήσει να διπλασιαστεί η αποτελεσματικότητα πολλών ανθρώπων.