το κομψό και σύγχρονο γραφείο σε εκτελεστική καρέκλα μπλε κοβαλτίου

Το κομψό και μοντέρνο γραφείο από την Καπελίνι

Ας επικεντρωθούμε σε αυτό το γραφείο Cappellini που κατασκευάζεται από την Poltrona Frau Group. Το γραφείο έχει ισχυρό και σταθερό σχεδιασμό με ρέουσες γραμμές και όμορφες επιφάνειες, με τις οποίες αποπνέει δύναμη και απλότητα. Ιδανικό για το σπίτι ή το γραφείο, το ανώτερο γραφείο εξασφαλίζει την όαση για καθιστικό, μάθηση και επιτυχία.

Ο πάγκος του γραφείου Cappellini είναι πλούσιος και παχύς, και ως εκ τούτου ισχυρός και ανθεκτικός. Επιλέξτε από διάφορους διαφορετικούς συνδυασμούς εμπορευματοκιβωτίων. Ένας περιστρεφόμενος επιχρωμιωμένος μηχανισμός εξασφαλίζει ασφαλή πρόσβαση και όμορφη λειτουργικότητα των συρταριών.

Ανώτερο γραφείο Studio Capellini

το κομψό και σύγχρονο γραφείο σε ανοιχτόχρωμο ξύλο και σκούρο μοβ

Πλήρης αίσθηση σε ένα γραφείο με μοντέρνο σχεδιασμό

το κομψό και σύγχρονο γραφείο μαύρο και κομψό με θαλασσινή μπλε προφορά

Το γραφείο διατίθεται σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα. Θα μπορούσατε να επιλέξετε τη βερνικωμένη ή φυσική ή βελανιδιασμένη παραλλαγή. Το γραφείο είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος με πόδια χρωμίου, οι λαβές είναι είτε κατασκευασμένες από γυαλιστερό χρώμιο είτε από ανοδιωμένο αλουμίνιο για μοντέρνα εμφάνιση.

Ανώτερο γραφείο Studio Cappellini – με πολλές επιλογές χρωμάτων

το κομψό και μοντέρνο γραφείο μινιμαλιστικό μπλε και άσπρο

Αν ψάχνετε για ένα γραφείο, είτε για το γραφείο του σπιτιού είτε για το γραφείο εξυπηρέτησης, δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε δύο φορές. Το γραφείο Cappellini Senior είναι ιδανικό για κάθε σύγχρονο ή μοντέρνο σχεδιασμό.

Δεν θα θέλατε να έχετε το Cappellini Senior Desk στο γραφείο του σπιτιού σας;?

Απλά βάλτε την αγαπημένη σας προφορά στο γραφείο

το κομψό και σύγχρονο γραφείο λεμόνι κίτρινο executive καρέκλα χρώμιο γκρι αποχρώσεις