απόλυτη απαγόρευση για ανακαινίσεις λευκά έπιπλα κουζίνας λαμπερό μαρμάρινο πάγκο εργασίας

Απόλυτη απαγόρευση για ανακαίνιση του σπιτιού

Πριν ξεκινήσετε το έργο ανακαίνισης του σπιτιού σας, ελέγξτε τα παρακάτω 10 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε

Αργά ή γρήγορα, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού φτάνουν στο σημείο όταν η ανακαίνιση του σπιτιού τους γίνεται «ζωτικής σημασίας». Maybeσως αυτό είναι ήδη μπροστά σας – θέλετε να δώσετε στο δωμάτιό σας περισσότερο χώρο, να ανανεώσετε τα υλικά ή να επιτύχετε μια νέα λειτουργικότητα.

Πριν ξεκινήσετε, ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Συλλέξαμε πολλά για εσάς για να μην κάνετε λάθη.

Μην υποθέσετε ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε κάθε έργο DIY στο σπίτι σας:

Τα έργα DIY είναι πραγματικά πολύ διαφορετικά. Πριν αποφασίσετε για κάτι συγκεκριμένο, σκεφτείτε αν έχετε τη γνώση και την εμπειρία για να το κάνετε. Μερικοί χρειάζονται περισσότερη τεχνογνωσία από άλλους. Mayσως δεν γνωρίζετε πώς να απενεργοποιήσετε με ασφάλεια την τροφοδοσία για να αλλάξετε τα φώτα.

Μην βασίζεστε στους φίλους και την οικογένειά σας εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορεί να μην είναι αρκετά έμπειροι:

Για να εξοικονομήσουν χρήματα, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού σχεδιάζουν να ζητήσουν βοήθεια από τους φίλους και την οικογένειά τους. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δαπανηρά λάθη, τραυματισμούς και ζημιές σε σημαντικά στοιχεία του σπιτιού σας. Ναι, αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη μεταφορά επίπλων και στον καθαρισμό, αλλά βασίζονται μόνο σε έμπειρους ανθρώπους για ανακαινίσεις σπιτιών. Έτσι, πρώτα απ ‘όλα, ρωτήστε τους φίλους σας πόση εμπειρία έχουν.

Όλα φρέσκα και λαμπερά μετά την ανακαίνιση

απόλυτη απαγόρευση όταν πρόκειται για την ανακαίνιση όμορφων ντουλαπιών από ξύλο καρυδιάς

Ποτέ μην υποθέσετε ότι ο προϋπολογισμός σας δεν θα υπερβεί τις αξιολογήσεις σας.

Έχετε κάνει σίγουρα την εργασία σας και υπολογίσατε την αξιολόγησή σας για το κόστος των υλικών, της προσπάθειας και των στοιχείων ανακαίνισης. Αλλά πρέπει επίσης να υπολογίσετε ένα αποθεματικό. Πολλά έργα αντιμετωπίζουν απρόσμενα εμπόδια. Οι εργασίες στους τοίχους θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εκπλήξεις κατά την εγκατάσταση της ηλεκτρικής ενέργειας, του νερού ή κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών εργασιών.

Μην νομίζετε ότι ένα έργο Σαββατοκύριακου χρειάζεται μόνο ένα Σαββατοκύριακο για να ολοκληρωθεί:

Όπως και με το παραπάνω σημείο, ο χρόνος είναι ένας άλλος πολύτιμος πόρος που δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Πολλές τηλεοπτικές εκπομπές μας δείχνουν πώς να πραγματοποιούμε τα έργα εντός 2-3 ημερών, αλλά στη συνέχεια η δουλειά πολλών επαγγελματιών κρύβεται στο παρασκήνιο. Έτσι, ο χρόνος που πρέπει να υπολογίσετε ανάλογα με την εμπειρία σας, τους τεχνίτες σας και τη βοήθειά σας. Εάν πρέπει να κάνετε διακοπές για ανακαίνιση, προγραμματίστε να προσθέσετε μια ή δύο επιπλέον ημέρες πριν ξεκινήσει και αφού τελειώσει για κάλυψη.

Μια πινελιά ρομαντισμού με το μεγάλο μεταλλικό κρεβάτι με φιλιγκράν διακοσμητικά από σφυρήλατο σίδερο

απόλυτη απαγόρευση για την ανακαίνιση μεταλλικών κρεβατιών με λουλουδάτα στολίδια

Εξασφαλίστε επιπλέον προϋπολογισμό και προσπάθεια στο σχεδιασμό του έργου βελτίωσης του σπιτιού.

Μην χάσετε τις τοπικές απαιτήσεις και τους κυβερνητικούς κανονισμούς

Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι νομικές απαιτήσεις. Ειδικά αν κάνετε εξωτερική πισίνα, χτίζετε θεμέλια ή χτίζετε συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας και νερού. Perhapsσως το εποπτικό προσωπικό του κτιρίου πρέπει να ενημερωθεί σχετικά.

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη των εικόνων με τους παρόχους υπηρεσιών σας

Όταν προσλαμβάνετε έναν εργολάβο ανακαίνισης, η επικοινωνία και η κατανόηση μαζί τους είναι πολύ σημαντικές. Οι εικόνες που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο ή στα περιοδικά είναι αρκετά χρήσιμες. Ο πάροχος υπηρεσιών πρέπει να έχει μια σαφή ιδέα για το πώς πρέπει να μοιάζει το έργο στο τέλος – μην βασίζεστε σε λεκτικές περιγραφές και τις ιδέες σας.

Παλαιά συρταριέρα και καθρέφτης τοίχου από τον ήλιο

απόλυτη απαγόρευση για ανακαίνιση μαζικά δοκάρια από χοντρό ξύλο, μοτίβο λεοπάρδαλης

Βρείτε τις σωστές εικόνες για τον πάροχο υπηρεσιών σας, έτσι ώστε να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μην θέτετε την ασφάλειά σας σε κίνδυνο, έτσι ώστε το έργο να μπορεί να γίνει πιο γρήγορα ή φθηνότερα

Μπορεί να το θεωρήσετε δεδομένο, αλλά τα νοσοκομεία είναι γεμάτα τραυματίες που απέφυγαν αυτά τα περιστατικά. Εξασφαλίστε σκαλωσιές, σκάλες και ζώνες. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, τότε προσλάβετε έναν επαγγελματία για το έργο σας.

Μην ξεκινήσετε το έργο σας μέχρι να έχετε προετοιμάσει τα πάντα

Πριν ξεκινήσετε την κατεδάφιση, πρέπει να είστε σίγουροι ότι όλος ο εξοπλισμός, τα υλικά και οι προμήθειες είναι στη θέση τους. Εάν όχι, απλά περιμένετε και θα δείτε, διαφορετικά η κουζίνα ή το μπάνιο σας θα μπορούσε να μην λειτουργεί για μέρες.

Καλοκαιρινή βεράντα με κολώνες και πολύ βλάστηση

απόλυτη απαγόρευση για την ανακαίνιση της καλοκαιρινής βεράντας με οθόνες απορρήτου

Μην ενθουσιάζεστε για ένα έργο εάν δεν ταιριάζει στις περιστάσεις σας

Σίγουρα έχετε δει υπέροχες κουζίνες στα περιοδικά, αλλά θα πρέπει επίσης να ερευνήσετε πόσο κοστίζουν τα υλικά, η προσπάθεια και ο χρόνος. Perhapsσως η οικογένειά σας θα ενοχληθεί για εβδομάδες επειδή δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί την κουζίνα ή το μπάνιο ή θα έχει αποκλειστεί η πρόσβαση σε ένα δωμάτιο. Κάντε την εργασία σας εκ των προτέρων, ώστε να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε.

Επιτραπέζια φωτιστικά ντεμοντέ στιλ και πάγκος εργασίας από καρυδιά

απόλυτη απαγόρευση για ανακαίνιση κλασικά επιτραπέζια φωτιστικά από αλουμίνιο

Αποφασίστε για την επιθυμητή ανακαίνιση και ζητήστε συμβουλές από έναν ειδικό.

Μην υποθέσετε ότι το έργο των ονείρων σας είναι αδύνατο

Πολλοί θα πίστευαν ότι μια ανακαίνιση είναι αδύνατη αν δεν έχουν ιδέα για το κόστος, την προσπάθεια και τους πόρους. Αλλά μην χάσετε το όνειρό σας, κάντε την έρευνά σας για πρώτη φορά. Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το πλήρες έργο ή εάν δεν έχετε ιδέες αυτήν τη στιγμή, αφιερώστε χρόνο. Ρωτήστε με αρχιτέκτονες, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, τοπίο και παρόχους υπηρεσιών. Αυτοί οι επαγγελματίες μπορούν να μεταφέρουν το έργο σας στο σημείο, και με τέτοιο κόστος, νομίζατε ότι ήταν απίστευτο. Το σπίτι σας είναι μια τεράστια επένδυση, αφιερώστε χρόνο για να ερευνήσετε πώς να κάνετε ένα εφάπαξ έργο ανακαίνισης.

Μια αισθητική ισορροπία από πέτρα, κεραμικό και ξύλο

απόλυτη απαγόρευση για την ανακαίνιση λευκά πλακάκια δαπέδου πέτρινη επένδυση στον πλίνθο και στον τοίχο

Μεταλλική λάμψη, ζεστό φως και κοκκινωπά ντουλάπια από ξύλο κερασιάς

απόλυτη απαγόρευση ανακαίνισης κομψές κρεμαστές λάμπες λαμπερές συσκευές κουζίνας

       Κομψός σχεδιασμός με άφθονο φυσικό φως από Andrus Χτισμένοαπόλυτη απαγόρευση για την ανακαίνιση λαμπτήρων εργοστασίων από λαμπερό αλουμίνιο

Καλαίσθητη επίπλωση, απρόσκοπτη μετάβαση και κομψές σκάλες από σκούρο ξύλο

απόλυτη απαγόρευση για ανακαίνιση κομψές σκάλες από ξύλο καρυδιάς