διακοσμώντας το σπίτι πιο όμορφα λευκά ράφια σαλονιού

Διακοσμήστε το σπίτι σας πιο όμορφα – 10 συμβουλές για να αγαπήσετε περισσότερο το σπίτι σας

Μερικές φορές το να είσαι ευχαριστημένος με το σπίτι σου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάνεις μεγάλες αλλαγές, αλλά μάλλον μαθαίνεις να εκτιμάς τα μικρά πράγματα. Η αποσυναρμολόγηση, η βαφή της πόρτας, η αλλαγή σεντονιών – ή απλά η αλλαγή της άποψης σας – μπορεί να κάνει το σπίτι σας πιο χαρούμενο, πιο υγιές, πιο ήσυχο ή πιο ενεργητικό.

Σας έχουμε 10 συμβουλές για το πώς μπορείτε εύκολα και φθηνά (ακόμη και δωρεάν) να δείτε το σπίτι σας διαφορετικά και να το απολαύσετε περισσότερο.

Ερχομαι σε επαφή!

επιπλώνοντας το σπίτι πιο όμορφα έξω από την είσοδο του φράχτη του κήπου

Η μετακίνηση, η διάσπαση ή ο συνδυασμός νοικοκυριών είναι μέρος της ζωής και το να έχουν ένα σπίτι για πάντα δεν είναι πρακτικό για πολλούς. Αλλά αν δεν είστε σίγουροι για πόσο καιρό θα μείνετε εκεί, θα πρέπει να έχετε ακόμα μια σχέση με το σπίτι – ενσωματώστε τα μικρότερα όνειρά σας εκεί, πάρτε μαζί σας τις παιδικές σας αναμνήσεις, πάρτε ένα αγαπημένο ζώο.

Δημιουργήστε ένα άνετο καθιστικό στη βεράντα – λευκή πρόσοψη

επιπλώνοντας το σπίτι πιο όμορφα έξω από τη βεράντα

Εκτίμηση. Η σκέψη για το πόσο όμορφο είναι να κάθεσαι στον καναπέ τα βράδια μπορεί να σε βοηθήσει να αγαπήσεις περισσότερο το σπίτι σου. Οι μικρές χαρές του να μάθεις να αγαπάς το σπίτι σου θα μπορούσαν να είναι πιο διαρκείς και αποτελεσματικές από την αγορά ενός νέου χαλιού ή καναπέ.

Ταξινόμηση και οργάνωση

διακοσμώντας το σπίτι πιο όμορφα λευκά ράφια σαλονιού

 Προγραμματίστε πού θα συλλέξετε τα πράγματά σας, όπως οικογενειακές φωτογραφίες, τα καλύτερα έργα τέχνης των παιδιών σας ή τραπεζικές καταστάσεις. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από το πού μπορείτε να δημιουργήσετε τέτοιους χώρους αποθήκευσης.

Πάρτε το προσωπικά

διακόσμηση του σπιτιού πιο όμορφα παιδικά σχέδια στην είσοδο

Εξαρτάται από εσάς πώς αισθάνεστε, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε ένα σπίτι ειδικά σχεδιασμένο, παλαιότερο ή ενοικιαζόμενο σπίτι. Δείξτε το γούστο σας – σε χρώματα, τέχνη, διακόσμηση και κειμήλια.

Ξεχάστε την ιδανική κατάσταση

διακόσμηση του σπιτιού πιο ωραίο συρτάρι φυλλάδιο στυλό

Κοιτάζοντας εικόνες από όμορφα σπίτια μπορεί να σας απογοητεύσει. Πιστεύετε ότι δεν θα το πάρετε ποτέ; Ξεκινήστε με κάτι μικρό.

Δημιουργήστε μια ήσυχη γωνιά

διακόσμηση του σπιτιού πιο όμορφα ξύλινα έπιπλα τραπεζαρίας

Είναι εύκολο να αναγνωρίσετε τέτοια μέρη σε εικόνες, αλλά είναι δύσκολο να σχεδιάσετε κάτι τέτοιο στο σπίτι. Τι πραγματικά χρειάζεστε – χαλαροί συνδυασμοί χρωμάτων, φιλτραρισμένο φως και πολλές συμβουλές για τακτοποίηση.

Προωθήστε τη δημιουργικότητά σας

στολίζοντας το σπίτι πιο όμορφα ένα παιδικό τραπέζι παραθύρου δωματίου

 Στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, είναι πιο εύκολο να καθίσετε στον καναπέ με ένα ποτήρι κρασί παρά να πάρετε τα πινέλα και την παλέτα χρωμάτων. Αλλά θα πρέπει να οργανώσετε μια ιδιωτική γωνιά για τον εαυτό σας όπου μπορείτε να συγκεντρωθείτε και όπου βρίσκονται τα υλικά σας.

Η απλοποίηση της ζωής σας θα μπορούσε να σας φέρει περισσότερο χρόνο, χώρο και ευτυχία

διακοσμήστε όμορφα το σπίτι σας, πλακάκια κουζίνας, πιάτα, ράφια

Απογυμνώ. Όχι, δεν χρειάζεται να σε κυριεύουν τα έπιπλα – πρόκειται για το να μπορείς να αφήσεις τα πράγματα που πραγματικά αγαπάς και να αφήσεις τα υπόλοιπα να φύγουν.

Ακολούθησε την καρδιά σου.διακοσμήστε το σπίτι πιο όμορφα αρωματικά λουλούδια λουτρό λαδιού

Θα μπορούσε να ειπωθεί ελεύθερα, αλλά θα μπορούσε να σημαίνει να βάψετε ξανά την πόρτα σας, να βάλετε νέο σαπούνι στο μπάνιο, να στρώσετε το τραπέζι.

Χαλαρώστε. Αφήστε τη δουλειά στο κατώφλι και πριν πάρετε το τηλεχειριστήριο, χαλαρώστε στον κήπο. Πίστεψέ με, σου αξίζει αυτό!

Πολλές διαφορετικές γλάστρες δίπλα στο παράθυρο

διακόσμηση του σπιτιού πιο όμορφα μονάδα κουζίνας νεροχύτη γλάστρας