ο χώρος της εισόδου έχει δημιουργήσει τέλεια ταπετσαρία με μοτίβο με λουλούδια

Ρυθμίστε τέλεια τον χώρο εισόδου

Μία από τις πιο ενεργές ζώνες στο σπίτι σας είναι σίγουρα ο χώρος εισόδου. Συνήθως δεν δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό, αλλά αν το σκεφτείτε, θα διαπιστώσετε ότι μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας λαμβάνει χώρα εκεί. Εκεί δέχεστε τους καλεσμένους σας και αποχαιρετάτε τα παιδιά σας για το σχολείο.

Στην είσοδο υπάρχουν τα παλτά, οι ομπρέλες και τα παπούτσια, χωρίς τα οποία σίγουρα δεν μπορείτε να βγείτε, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου. Ναι, έρχεται ο χειμώνας. Τόσα είναι ήδη ξεκάθαρα. Mayσως αναρωτιέστε πώς να διαμορφώσετε τέλεια τον χώρο εισόδου?

T6TFT498CQJ3

Ο χώρος εισόδου σας δεν πρέπει μόνο να φαίνεται τακτοποιημένος και τακτοποιημένος, αλλά και να είναι πολυλειτουργικός. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε δημιουργικότητα και μερικές καλές συμβουλές. Εδώ θα βρείτε 5 πολύτιμες συμβουλές για τη διαμόρφωση του χώρου εισόδου σας.

Τι να κάνετε με τα παλτά?

για να ρυθμίσετε την περιοχή εισόδου τέλεια λευκό φόντο

Σίγουρα, μπορείτε επίσης να έχετε μια ενσωματωμένη ντουλάπα για να αποθηκεύσετε το παλτό σας, αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε ένα ή δεν το θέλετε καθόλου; Βεβαιωθείτε ότι δεν αγνοείτε τα παλιά καλά άγκιστρα παλτό. Μπορείτε απλά να τα τοποθετήσετε σε σειρές στον τοίχο ή σε έναν πίνακα σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από γάντζους παλτών σε κάθε στυλ αυτές τις μέρες. Βρείτε το κατάλληλο για τον χώρο εισόδου σας και κανονίστε το σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Δεν θα το μετανιωσεις.

Συνδέστε τους γάντζους παλτό σε διαφορετικά ύψη όπως φαίνεται στην εικόνα

Δημιουργήστε τέλεια τον χώρο εισόδου ανοιχτά ράφια υφαντά καλάθια

Βρείτε κομψές ντουλάπες παπουτσιών

διακοσμήστε την περιοχή εισόδου τέλεια ρουστίκ αίσθηση χοντρό ξύλο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τοποθετήσετε ντουλάπια παπουτσιών στο διάδρομο – όχι άλλα μεμονωμένα κομμάτια, όχι ακαταστασία, χωρίς μη εξουσιοδοτημένα παιχνίδια για τον σκύλο κλπ. Ο κύριος λόγος, ωστόσο, είναι στην πραγματικότητα ότι τα κομψά ντουλάπια παπουτσιών δίνουν επιπλέον στην είσοδό σας. πρέζα αισθητικής.

Μπορείτε να το κάνετε ρουστίκ ή πιο κλασικό όπως φαίνεται παρακάτω

Ορίστε τέλεια την είσοδο του στυλιζαρισμένου ήλιου ως καθρέφτη

Καθορίστε τη ζώνη αποθήκευσης

Επιπλώστε τέλεια τον χώρο εισόδου με μπουφάν από μαόνι

Όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα του πρωινού στρες όταν ψάχνουμε κλειδιά, ομπρέλα ή γάντια τα τελευταία πέντε λεπτά πριν βγούμε έξω. Γιατί να συνεχίσεις να βασανίζεσαι, κάνε κάτι! Προσδιορίστε με σαφήνεια τους χώρους αποθήκευσης. Με ένα κομψό μπουφέ και δύο υφασμένα κουτιά αποθήκευσης ή με τέτοια διαμερίσματα τοίχου, όπως φαίνεται παρακάτω, μπορείτε τελικά να οργανώσετε τις αποδόσεις και τα άκρα και την πλημμύρα χαρτιού.

Όλα έχουν τη θέση τους

Δημιουργήστε τέλεια τον χώρο εισόδου με πίνακα κιμωλίας

Επιλέγοντας τον σωστό καθρέφτη

Ορίστε τέλεια την περιοχή εισόδου Πέρσες δρομέας

Οι καθρέφτες είναι πολύ σημαντικοί για τον τρόπο ζωής μας αυτές τις μέρες. Ένας καθρέφτης σίγουρα δεν πρέπει να λείπει στο διάδρομο. Μπορείτε να το συνδέσετε απευθείας στο εσωτερικό της πόρτας ή να το κρεμάσετε πάνω από μια κομψή συρταριέρα. Οι καλεσμένοι σας θα αισθάνονται καλύτερα και ασφαλέστεροι εάν έρθουν να σας επισκεφτούν με θυελλώδη καιρό και θέλουν να ρίξουν μια γρήγορη ματιά στα μαλλιά τους.

Δεν είναι όλα τα χαλιά ίδια

Εάν θέλετε σίγουρα ένα χαλί στην είσοδο, τότε πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά εκ των προτέρων. Δεν μπορεί να είναι ένα τυχαίο χαλί. Μεταδίδουμε πολλά μικρόβια και ακαθαρσίες με τα παπούτσια μας. Επιπλέον, μπαίνει πολύ υγρασία, αλάτι και μικρές πέτρες. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα απορροφητικό, ειδικό χαλί που ρουφάει όλα όσα ενοχλούν εσάς και το πάτωμά σας.

Λοιπόν προχώρα! Τακτοποιήστε όμορφα τον χώρο εισόδου σας και γεμίστε τον εαυτό σας πιο χαλαρά, ακόμη και στη μέση της εβδομάδας εργασίας.

Δημιουργήστε τέλεια την περιοχή εισόδου καλάθια από μπαστούνι με πράσινο δρομέα