χάλκινες σκάλες διάτρητο κόκκινο fiberglass Villa Mallorca

Διάτρητες σκάλες από χαλκό και κόντρα πλακέ από την Arup

Σε στενή συνεργασία με τον αρχιτέκτονα σχεδιασμού Studio Mishin, οι σχεδιαστές του Arup ανέπτυξε αυτήν την τρισδιάστατη και διάτρητη σκάλα από χαλκό, η οποία έχει σχεδιαστεί ως σημείο εστίασης στη Villa Malliorca. Ο σχεδιασμός φωτισμού με ίνες γυαλιού τονίζει τα γεωμετρικά, διάτρητα πάνελ των σκαλοπατιών, δημιουργώντας μια δραματική εμφάνιση.

Σκάλες σχεδιαστών από χαλκό και ντυμένη ξυλεία

διάτρητο κόκκινο διάτρητο σχέδιο σκαλοπάτια σκαλοπάτια

Ο λεπτομερής σχεδιασμός της δομής πολλαπλών στρωμάτων βασίζεται σε περιορισμένους τύπους πάνελ, δίνοντας μια συνεπή εμφάνιση και αποτελεσματική προμήθεια. “Η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, τα δομικά πάνελ είναι αλληλένδετα και μειώνουν την ορατή σύνδεση”, λέει ο Jan Wurm, διευθυντής της Arup στην Ευρώπη. Το αποτέλεσμα είναι μια επένδυση περίπου 200 τετραγωνικών μέτρων πάνελ που περιλαμβάνουν διαυγές χαλκό, επένδυση ξυλείας με περίπου 12.000 διατρήσεις που σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν από τη μηχανή κοπής CNC waterjet.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό στην επίσημη ιστοσελίδα του Arup.

Στη μέση του κτιρίου, η εγκατάσταση φαίνεται εντυπωσιακή, μαζική και φουτουριστικήσκαλοπάτια από χαλκό διάτρητα φωτιστικά βήματα οπτικών ινών

Διατρημένη εγκατάσταση στη VIlla Μαγιόρκα

άποψη σκάλες σχεδιασμού από υαλοβάμβακα διάτρητο χαλκό

Το φως από ίνες δίνει έμφαση στον ιδιαίτερο σχεδιασμό της σκάλας

Διάτρητες σκάλες από χαλκό και κόντρα πλακέ Bruppunkt σχεδιασμό arup