μοντέρνο σπίτι γραφείου πράσινο πολυθρόνα παράθυρο φενγκ σούι μινιμαλιστικό

Θεραπεία παραθύρου Feng Shui – διατήρηση φρέσκιας και θετικής ενέργειας στο σπίτι

Το να διατηρείτε τα παράθυρα καθαρά στο σπίτι είναι απαραίτητο για καλό Φενγκ Σούι. Η καλύτερη αρμονική επεξεργασία παραθύρων, η οποία επιτρέπει στο μέγιστο φως της ημέρας να πλημμυρίζει, καθώς και η άνεση τη νύχτα είναι το καλύτερο Feng Shui.

Τα παράθυρα ονομάζονται “τα μάτια του σπιτιού” στο Φενγκ Σούι και σχετίζονται σε ενεργειακό επίπεδο με την ικανότητά σας να βλέπετε καθαρά στη ζωή.

Ποιες είναι οι καλές επιλογές Feng Shui για τις θεραπείες του παραθύρου στο σπίτι σας; Αν δεν σας αρέσουν οι κουρτίνες και οι κουρτίνες, τα ρολά παραθύρων ή τα παραθυρόφυλλα που μοιάζουν με ακορντεόν θεωρούνται καλό φενγκ σούι.

Σχεδιασμός αστικής κουζίνας – υπερμεγέθη και ψηλά παράθυρα

επεξεργασία παραθύρων φενγκ σούι μεγάλο καθαρό καθαρό ψηλό πάτωμα

Πρώτον, όπως σε όλες τις λύσεις Feng Shui, πρέπει να είστε σίγουροι ότι οι βελτιώσεις συμβάλλουν στην αρμονική εσωτερική διακόσμηση. Το καλύτερο Feng Shui είναι το καλό και το εκλεπτυσμένο ή με άλλα λόγια το Feng Shui που δημιουργείται σύμφωνα με τις οδηγίες της καλής επίπλωσης σπιτιού. Οι γενικές οδηγίες Feng Shui για θεραπείες παραθύρων είναι οι εξής:

Κουρτίνες ή κουρτίνες από φυσικό ύφασμα για να προσφέρουν υγιή και καλή ενέργεια.

Χρώμα Φενγκ Σούι – χρησιμοποιήστε το για το δωμάτιο και την περιοχή μπαγκουά.

Feng Shui – κατάλληλο υλικό για τις διαφορετικές περιοχές Bagua. Όταν επιλέγετε ένα ύφασμα με το έντονο μοτίβο, βεβαιωθείτε ότι τα σχήματα και τα σχέδια είναι κατάλληλα για την ατμόσφαιρα.

Όμορφο, λευκό σχέδιο κουζίνας στη σοφίτα – παράθυρο Feng Shui

επεξεργασία παραθύρων φενγκ σούι μεγάλη καθαρή κουζίνα

Όσον αφορά τον τύπο επεξεργασίας παραθύρων, ταιριάζει με αυτό που είναι κατάλληλο και κατάλληλο για την εγκατάσταση. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ρολά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι πάντα καλύτερη επιλογή να επιλέξετε ξύλο υψηλής ποιότητας αντί για πλαστικό, για παράδειγμα.

Τα ρολά που μοιάζουν με ακορντεόν μπορεί να μην κάνουν καλό φενγκ σούι επειδή τείνουν να δημιουργούν μια πιο έντονη ποιότητα ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν διπλώνονται.

Η καλύτερη θεραπεία παραθύρων Feng Shui για την κρεβατοκάμαρα είναι κουρτίνες από φυσικό ύφασμα (η κίνησή τους προσθέτει απαλότητα στην ενέργεια του υπνοδωματίου).

Άνετο και φρέσκο ​​σχέδιο υπνοδωματίου – θεωρία Feng Shui

επεξεργασία παραθύρων φενγκ σούι μεγάλο καθαρό υπνοδωμάτιο

Κρύα και φρέσκα χρώματα στην κρεβατοκάμαρα – ριγέ τοίχοι, πράσινες κουρτίνες

επεξεργασία παραθύρων φενγκ σούι μεγάλη πράσινη κουρτίνα

Ζεστοί, καφέ τόνοι – άνετος και φωτεινός σχεδιασμός στο σαλόνι

επεξεργασία παραθύρου φενγκ σούι μεγάλη φωτεινή άνοιξη  Σκούρες, ξύλινες επιφάνειες και υφές στον φωτεινό χώρο της κουζίναςεπεξεργασία παραθύρων feng shui μεγάλο καθαρό ξύλο σκούρο    Κλασικά, ψηλά παράθυρα – Αστικό περιβάλλονεπεξεργασία παραθύρων feng shui υπέροχο καθαρό αστικό Ελαφρύ, άνετο σχέδιο καθιστικού – απαλές, λευκές υφέςεπεξεργασία παραθύρων φενγκ σούι μεγάλη καθαρή λευκή σαλόνι

Κλασικά εξοπλισμένη κουζίνα – λευκές πολυθρόνες που τραβούν τα βλέμματα

επεξεργασία παραθύρων φενγκ σούι λευκή κουζίνα