Μινιμαλιστικός σχεδιασμένος λαμπτήρας λευκής μπάλας με θερινή κατοικία

 Η μινιμαλιστική καλοκαιρινή κατοικία μαγεύει με την απλότητα του εσωτερικού σχεδιασμού

Μια καλοκαιρινή κατοικία στη Δανία μαγεύει με την απλότητα του εσωτερικού σχεδιασμού

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για εσωτερική διακόσμηση είναι για τι πρόκειται. Διαισθητικά αναζητάτε μια συνεκτική επίσημη γλώσσα που έχει καθολικό αποτέλεσμα και βοηθά στη δημιουργία συνέχειας.

Αυτός είναι συνήθως ο δρόμος που ακολουθεί όταν σχεδιάζει μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Αλλά φαίνεται ότι οι αρχιτέκτονες Mette και Martin Wienberg αγνόησαν αυτόν τον κανόνα όταν εργάζονταν στο σχεδιασμό του καλοκαιρινού τους διαμερίσματος.

Είσοδος στο χώρο της κουζίνας

μινιμαλιστική καλοκαιρινή κατοικία με απλή ξύλινη επένδυση

Κομψή λευκή κουζίνα

μινιμαλιστικό σχεδιασμένο καλοκαιρινό τραπέζι κατοικίας ξύλινη κρεμαστή λάμπα

Αντί να χρησιμοποιούν ένα ομοιόμορφο στυλ που θα λειτουργούσε καλά σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο καλοκαιρινό τους καταφύγιο, οι αρχιτέκτονες πήραν μια διαφορετική διαδρομή. Κάθε δωμάτιο σχεδιάστηκε σε πολύ ξεχωριστό στιλ.

Σύμφωνα με αυτούς, αυτή η διαδικασία έχει μια πολύ πρακτική αιτιολόγηση. Ο καθένας στην οικογένεια μπορεί να αποχωρήσει σε διαφορετικό δωμάτιο ανάλογα με τη διάθεσή του και τις τρέχουσες ανάγκες του.

Σχεδιασμός ξύλινων τοίχων – κλιμακοστάσιο

μινιμαλιστικά σχεδιασμένα έπιπλα από σκάλες καλοκαιρινής κατοικίας

Ράφια βιβλίων εγκατεστημένα κάτω από τις σκάλες

μινιμαλιστικά σχεδιασμένες βιβλιοθήκες καλοκαιρινής κατοικίας σκάλες

Το αποτέλεσμα της δημιουργικής τους εργασίας ήταν μια έντονη αντίθεση μεταξύ της κουζίνας και των υπολοίπων δωματίων. Ενώ το δωμάτιο στο οποίο παρασκευάζεται το φαγητό ήταν εργονομικά σχεδιασμένο και επενδυμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και μέταλλο, το ξύλινο σχέδιο χρησιμοποιήθηκε στο σαλόνι, το αναγνωστήριο και το υπνοδωμάτιο.

Αυτά τα αντίθετα στυλ στο σχεδιασμό συνδυάζονται επίσης άψογα μεταξύ τους. Αυτό επιτεύχθηκε χρησιμοποιώντας στοιχεία από αυτά στα δωμάτια που σχεδιάστηκαν ως αντίστοιχα. Το όλο πράγμα γίνεται με λεπτό και λεπτό τρόπο.

Και οι δύο αρχιτέκτονες προτιμούν τα έπιπλα της Arper, επειδή το Catifastuhl εμφανίζεται σε αρκετούς χώρους του σπιτιού. Η χρήση των διαφόρων σχεδιαστικών στυλ κυμαίνεται από το κλασικό έως το σύγχρονο. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι εσωτερικοί χώροι φαίνονται τόσο φιλόξενοι όσο και κομψοί. Όμορφα φωτιστικά, ένα υπέροχο γραφείο στο σπίτι και δερμάτινα επικαλυμμένα έπιπλα προσδίδουν στο καλοκαιρινό καταφύγιο μια μοναδική γοητεία!

Έπιπλα από ξύλο – μια ζεστή νότα και μια ζεστή ατμόσφαιραμινιμαλιστικό σχεδιασμένο καλοκαιρινό γραφείο τραπεζάκι από ξύλο γραφείο

Συμπαγές αλλά εργονομικά και άνετα επιπλωμένο σαλόνι

μινιμαλιστικό σχεδιασμένο ξύλινο παράθυρο καθισμάτων καλοκαιρινής κατοικίας

Λευκές γυαλιστερές επιφάνειες και μαύρες πινελιές

μινιμαλιστικό σχεδιασμένο πέρασμα διαδρόμου καλοκαιρινής κατοικίας λευκό

Το γραφείο του σπιτιού σχεδιασμένο με στυλ και κομψότητα

μινιμαλιστικός σχεδιασμός γραφείου σπιτιού καλοκαιρινής κατοικίας  Εντελώς λευκοί τοίχοι στο διάδρομο μινιμαλιστικό σχεδιασμένο χαλί φυτικής καλοκαιρινής κατοικίας   Μεγάλα συρόμενα παράθυρα – μινιμαλιστικός εξοπλισμός μινιμαλιστικά σχεδιασμένα λευκά έπιπλα καλοκαιρινής κατοικίας