λίστα ελέγχου μετεγκατάσταση μετεγκατάσταση χωρίς άγχος

Μετακίνηση λίστας ελέγχου – πρακτικές συμβουλές και ιδέες κατά τη μετακίνηση

Μια αλλαγή τοποθεσίας πρέπει να σχεδιαστεί καλά

Η μετακίνηση συνδέεται πάντα με πολλή προσπάθεια και σωματική εργασία, απλώς η σκέψη της δημιουργεί πολύ άγχος για μερικούς. Ακόμα και όταν πρόκειται να ξεκινήσετε μια νέα ζωή, να ξεκινήσετε δουλειά σε μια νέα πόλη ή να βρείτε το πρώτο διαμέρισμα μαζί για δύο εραστές, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ιδρώσετε.

Ο σωστός και έγκαιρος προγραμματισμός είναι η πρώτη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη αλλαγή κατοικίας. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να το κάνετε χωρίς μετακινούμενη εταιρεία, μπορεί να κάνει πολλά εκ των προτέρων για να διασφαλίσει ότι όλα κυλούν ομαλά την ημέρα της μετακόμισης. Η οργάνωση είναι η μισή διαδικασία μετακόμισης σπιτιού. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με το πιο επίπονο μέρος, συσκευάζοντας τα κινούμενα κουτιά. Τα κατάλληλα κουτιά από χαρτόνι χρειάζονται στο Διαδίκτυο ή σε τοπικούς διαφημιστές και προσφέρονται με χαμηλό κόστος, και όσοι το επιθυμούν μπορούν επίσης να τα νοικιάσουν. Οι κουβέρτες συσκευασίας, οι κύλινδροι επίπλων, οι ιμάντες πρόσδεσης, οι ιμάντες μεταφοράς, τα φορτηγά χειρός, τα ρολά ταινιών και αρκετή ταινία πρέπει επίσης να οργανώνονται εγκαίρως.

λίστα ελέγχου μετακίνηση ερωτευμένων ζευγαριών μετακόμιση νέου διαμερίσματος

Έτσι λειτουργεί με τη συσκευασία

Μη χρησιμοποιείτε παλιά, λεπτά κουτιά συσκευασίας ή κουτιά μπανάνας, δεν είναι αρκετά σταθερά. Τα ειδικά κινούμενα κιβώτια μεταφέρονται εύκολα και είναι ελαστικά. Τα βαριά αντικείμενα είναι συσκευασμένα στα κουτιά στο κάτω μέρος, τα ελαφριά πράγματα ανεβαίνουν. Τα κουτιά φέρουν ετικέτα έτσι ώστε να μπορούν να μεταφερθούν στο σωστό μέρος στο νέο σπίτι. Ξεκινήστε να αποσυναρμολογείτε τα έπιπλα που δεν χρειάζονται ή δεν αφαιρούνται. Σε αυτήν την περίσταση, είναι καλύτερο να ταξινομήσετε παλιά σκεύη, έπιπλα και αποδόσεις και άκρα που δεν χρειάζεστε πλέον και να τα αφήνετε στην άκρη ξεχωριστά. Τα πράγματα που είναι απαραίτητα μέχρι το τέλος είναι συσκευασμένα την τελευταία μέρα. Ένα κατάλληλο κινούμενο όχημα είναι επίσης πολύ σημαντικό, οι ενεργοί κινούμενοι βοηθοί είναι επίσης ευπρόσδεκτοι. Είναι ωραίο όταν φίλοι και γνωστοί δίνουν ένα χέρι. Μην ξεχνάτε το φαγητό και το ποτό για τα χέρια βοήθειας!

λίστα ελέγχου μετακίνηση οργανώστε επαγγελματική βοήθεια

Ταξινόμηση και ενδιάμεση αποθήκευση

Η μετακίνηση είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσετε αντικείμενα, έπιπλα και άλλα σκεύη. Αλλά τα πράγματα δεν χρειάζεται να πάνε σε ογκώδη απόβλητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχουν πολλές πλατφόρμες όπου μπορούν ακόμα να μετατραπούν σε χρήμα. Perhapsσως δεν έχετε αρκετό χώρο αποθήκευσης στο νέο σας διαμέρισμα ή δεν μπορείτε καν να αποθηκεύσετε όλα τα βιβλία σας και άλλα, μερικές φορές απορριμμένα πράγματα εκεί; Μια εξαιρετική επιλογή είναι Αυτόματη αποθήκευση MyBox. Εκεί, προσφέρεται προς ενοικίαση αποθηκευτικός χώρος για την αποθήκευση επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, εργαλείων, αντίκες ή παλιά παιχνίδια. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε φθηνά κιβώτια μετακίνησης εκεί. Οι διαθέσιμες περιοχές κυμαίνονται από ένα έως 50 τετραγωνικά μέτρα. Τα κουτιά αποθήκευσης παρακολουθούνται με βίντεο και ασφαλίζονται με σύστημα συναγερμού. Κάθε ενοικιαστής έχει πρόσβαση στην αποθήκη του όλο το εικοσιτετράωρο. Αυτά τα κουτιά είναι επίσης ιδανικά για προσωρινή αποθήκευση επίπλων ή ηλεκτρικών ειδών, καθώς τα δωμάτια είναι στεγνά και καθαρά. Ο απαιτούμενος χώρος αποθήκευσης μπορεί να μειωθεί ή να επεκταθεί ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορείτε να ταξινομήσετε τα απορριμμένα αντικείμενά σας με την ησυχία σας και ίσως ακόμη και να τα μετατρέψετε σε χρήματα.

κινούμενη λίστα ελέγχου που συσκευάζει κινούμενα κουτιά

κινούμενο κιβώτιο λίστας ελέγχου συσκευασίας