Παρανοήσεις σχετικά με την επίπλωση μικρών διαμερισμάτων

η επίπλωση μικρών διαμερισμάτων σχεδιάζει φωτεινά χρώματα

Θεωρείτε την επίπλωση του μικρού δωματίου ως μεγάλη πρόκληση; Σας μπερδεύουν οι δημοφιλείς συμβουλές ρύθμισης αντί να σας βοηθήσουν; Δεν φταίτε απαραίτητα εσείς ή το διαμέρισμά σας. Απλώς υπάρχουν πάρα πολλοί μύθοι που συμβαίνουν για αυτό το θέμα που οδηγούν την εσωτερική διακόσμηση μικρών διαμερισμάτων προς την απολύτως λάθος κατεύθυνση.

Επιπλώνοντας ένα μικρό διαμέρισμα – Έχετε αφήσει τον εαυτό σας να καθοδηγείται από μια από τις επόμενες ψευδείς αντιλήψεις κατά την επίπλωση του σπιτιού σας;?

επίπλωση μικρών διαμερισμάτων, σχεδιασμός κρεμαστών λαμπτήρων

μύθος Αριθμός 1: Εξισώνοντας το φαρδύ πέλμα με άνεση

Σε μικρά διαμερίσματα, επενδύεται άπειρη προσπάθεια για τη δημιουργία περισσότερου χώρου. Ο χώρος αποθήκευσης και οι διαθέσιμοι χώροι για ρούχα, αξεσουάρ και πιάτα μειώνονται στο ελάχιστο. Ο καθορισμός προτεραιοτήτων είναι θεμελιωδώς σωστός. Αλλά μην το παρακάνετε: μερικά τετραγωνικά εκατοστά λιγότερο δεν είναι τόσο δραματικό αν εξυπηρετεί μια ουσιαστική λειτουργία.

Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, όλα στο σπίτι σας θα φαίνονται ακατάστατα. Αυτό είναι πολύ πιο άβολο από την έλλειψη χώρου.

Τα ντουλάπια τοίχου – ανεξάρτητα από το αν επιπλέουν ή τοποθετούνται στο πάτωμα – μπορούν να κατασκευαστούν στο χρώμα του τοίχου, έτσι ώστε το δωμάτιο να είναι οπτικά προετοιμασμένο.

μύθος Αριθμός 2: Επιπλώστε ένα μικρό διαμέρισμα – η πολυτέλεια δεν ταιριάζει 

επίπλωση ιδεών σχεδιασμού μικρών διαμερισμάτων

Το μικρό διαμέρισμα συνδέεται με εξοικονόμηση από όλες τις απόψεις. Θα το θέσουμε διαφορετικά: Το να ζεις σε μια μικρή περιοχή σημαίνει να συγκεντρώνεσαι στα βασικά. Αντί να ξοδέψετε πολλά χρήματα για περιττό χώρο διαβίωσης, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά περισσότερη πολυτέλεια στα λίγα τετραγωνικά μέτρα. Το μικρό διαμέρισμα είναι διακοσμημένο με μερικά αντικείμενα και αξεσουάρ. Λογικά, το ένα ή το άλλο θα μπορούσε να κοστίσει λίγο περισσότερο.

μύθος Αριθμός 3: Χρειάζεστε μόνο μερικά φώτα

επίπλωση μικρών διαμερισμάτων ιδέες σχεδιασμού

Πολλοί πιστεύουν ότι η μικρή περιοχή θα μπορούσε να φωτιστεί με μία μόνο καλή λάμπα. Αυτή η συμβουλή είναι ευρέως διαδεδομένη και επίσης παραπλανητική. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το φωτισμό περιβάλλοντος με τον φωτισμό εργασίας. Σε διαφορετικές ώρες της ημέρας χρειάζεστε είτε τη μία είτε την άλλη ή όλες οι πηγές φωτός πρέπει να είναι ενεργοποιημένες ταυτόχρονα. Εάν περιοριστείτε στον φωτισμό της οροφής, θα υπάρχουν σκιές σε πολλά μέρη το απόγευμα και το βράδυ. Αυτό επιδεινώνει την ποιότητα της ζωής σας και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ακόμη και να είναι επικίνδυνη. Ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι η κουζίνα ή η μικρή κουζίνα σας, η επιφάνεια εργασίας θα πρέπει να έχει ειδικό φωτισμό. Έτσι δουλεύετε για την υγεία σας.

μύθος Αριθμός 4: Δεν έχετε ελευθερία χρωμάτων

επίπλωση μικρών διαμερισμάτων ιδέες δημιουργία σχεδιασμού

Σε ένα μικρό διαμέρισμα, δεν επιτρέπεται να πειραματιστείτε με χρώματα – πολλοί κάτοικοι και σχεδιαστές είναι πεπεισμένοι για αυτό. Ούτε αυτό πρέπει να ισχύει. Το μικρό δωμάτιο κερδίζει άνεση χάρη στον εξατομικευμένο και τολμηρό σχεδιασμό. Τα χρώματα δεν χρειάζεται να είναι τα πιο σκούρα. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ούτε αυτό βλάπτει. Μπορείτε έτσι να δώσετε έμφαση στη μία διάσταση για την άλλη. Τα φανταχτερά χρώματα έχουν επίσης νόημα εάν έχετε υπέροχη θέα, για παράδειγμα. Ο τοίχος προφοράς απέναντι από το παράθυρο θα πρέπει στη συνέχεια να αντιστοιχεί στις αποχρώσεις του τοπίου. Έτσι θολώνετε τη γραμμή μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού.

Εάν εξακολουθείτε να αποφασίζετε για το σχεδιασμό του γυμνού τοίχου, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε μια όμορφη διακόσμηση. Με κόλπα αντισταθμίζετε το αίσθημα του κενού χωρίς να γεμίζετε το δωμάτιο με πολλά περιττά.

μύθος Αριθμός 5: Μόνο η απρόσκοπτη εμφάνιση είναι κατάλληλη

επίπλωση μικρών διαμερισμάτων ιδέες δημιουργία δημιουργία πολυτελούς διαμερίσματος

Η δημιουργία όλων από μια μόνο πηγή είναι μία από τις πολλές επιλογές για την άνετη επίπλωση μικρών διαμερισμάτων. Αντίθετα, εξαρτάται από την ομοιόμορφη έννοια στην οποία κάθε αντικείμενο πρέπει να βρίσκεται σωστά στη θέση του. Διαφορετικά θα νιώθετε περιορισμένοι.

Είναι ωραίο όταν τα διαθέσιμα έπιπλα έχουν κοινές ιδιότητες – μία και ίδια παλέτα χρωμάτων, που δείχνουν ομοιότητες σε σχήματα και υλικά. Η ομοιόμορφη εμφάνιση μπορεί επίσης να επιτευχθεί εισάγοντας ένα μεγαλύτερο έπιπλο, τέχνη ή διακόσμηση, δηλαδή κάτι που συνδυάζει τις διαφορετικές πτυχές και έτσι συγκολλά το σχέδιο μαζί.

Αφού ανακαλύψετε μύθους για την εσωτερική διακόσμηση, νιώθετε πιο ελεύθεροι. Σε ένα μικρό διαμέρισμα, ο σχεδιασμός μπορεί να λειτουργήσει γρήγορα και εύκολα. Πρέπει να το έχετε υπόψη σας και στη συνέχεια να επιπλώσετε το μικρό σας διαμέρισμα χωρίς προκαταλήψεις και με μεγάλη απόλαυση.

Η συντακτική ομάδα μας σας εύχεται καλή διασκέδαση!

Συνδυασμός πρακτικής επίπλωσης

επίπλωση μικρών διαμερισμάτων πρακτικές ιδέες επιλογές επίπλωσης

Κατά την επίπλωση μικρών διαμερισμάτων είναι πρακτικές ιδέες το κυριότερο

πρακτικές ιδέες επιπλώνοντας τη δημιουργία σχεδιασμού διαμερισμάτων

Ο σχεδιασμός συναντά την άνεση και αισθητική

πρακτικές ιδέες επιπλώνοντας τη δημιουργία σχεδιασμού διαμερισμάτων

Επίπλωση ενός μικρού διαμερίσματος – ζήτημα της φαντασίας σας ή του πορτοφολιού σας?

επίπλωση ιδεών σχεδιασμού μικρών διαμερισμάτων

Επίπλωση ενός μικρού διαμερίσματος – ενδιαφέρουσα λύση που εξοικονομεί πολύ χώρο και φαίνεται υπέροχη

επίπλωση μικρών διαμερισμάτων σχεδιασμός πρακτικής ρύθμισης

Μεγάλη πολυτέλεια σε μικρό χώρο

επίπλωση μικρών διαμερισμάτων σχεδιασμός πολυτέλειας

Επιπλώνοντας ένα μικρό διαμέρισμα – μια ασυνήθιστη παραλλαγή για γυναικεία γούστα

επίπλωση σχεδιασμού μικρών διαμερισμάτων πρακτικές ιδέες