το δικό σας γραφείο στο σπίτι απλά σε στυλ ikea

Το δικό σας γραφείο στο σπίτι

Λειτουργείτε καλύτερα στην καρδιά μιας ταραχώδους σκηνής ή σε μια ήσυχη και ήσυχη γωνιά; Είστε μινιμαλιστής ή ανεπιθύμητος φαν; Πιστεύετε καλύτερα μπροστά στο παράθυρο με πανοραμική θέα ή περπατάτε συνεχώς μπρος -πίσω; Η ρύθμιση του γραφείου στο σπίτι σας σύμφωνα με την οργάνωση και το στυλ εργασίας σας θα σας βοηθήσει να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά.

Τώρα ελέγξτε αν μία από τις ακόλουθες οκτώ ιδέες λειτουργεί για εσάς.

Καθώς προχωράτε μπροστά: οργανώστε μερικές επιλογές σε ένα δωμάτιο – ένα παραδοσιακό γραφείο κατά μήκος του τοίχου για το φορητό υπολογιστή σας, ένα στρογγυλό τραπέζι στη μέση του δωματίου για να καθίσετε και να διαβάσετε, να κρατήσετε σημειώσεις ή ένα εγκεφαλικό κύμα. Ένα όρθιο γραφείο είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή που είναι πιο υγιεινή και για εσάς.

Εάν θέλετε να εργαστείτε σε ένα πυρετώδες περιβάλλον, είναι καλύτερο να εργαστείτε σε ένα καφέ ή σε άλλο πυρετώδη χώρο; Στη συνέχεια, σκεφτείτε ένα μέρος εργασίας που μπορείτε να μοιραστείτε με τα παιδιά ή τους συγκάτοικους σας ή να δημιουργήσετε μια γωνιά στην κουζίνα όπου η καθημερινότητα συνεχίζεται γύρω σας. Συνδέστε ηχεία και ακούστε μουσική. Μπορείτε ακόμη να βρείτε διαφορετικούς θορύβους στο παρασκήνιο στο Διαδίκτυο, όπως αυτό ενός καφενείου.

Για τον χαλαρό, δημιουργικό τύπο

το δικό σας γραφείο στο σπίτι με πολλά μικρά πράγματα

Εάν δεν θέλετε στυλ γραφείου, δεν υπάρχει κανόνας ότι πρέπει οπωσδήποτε να εφοδιάσετε το γραφείο του σπιτιού σας με ένα γραφείο και μια καρέκλα. Ένα τραπέζι φαγητού μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα μεγάλο γραφείο και κάθε άνετη καρέκλα μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως καρέκλα γραφείου αν δεν σκοπεύετε να καθίσετε εκεί για πολλές ώρες.

Οι σχεδιαστές θα το λατρέψουν

το δικό σας γραφείο στο σπίτι μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων

Εάν χρησιμοποιείτε πραγματική καρέκλα γραφείου για εργονομικούς λόγους, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να κάνετε το γραφείο του σπιτιού πιο ελκυστικό – δοκιμάστε ένα άνετο χαλί, ταπετσαρία με έντονα χρώματα, ένα ωραίο επιτραπέζιο φωτιστικό και τεχνητά αξεσουάρ.

Αν είσαι ονειροπόλος, αντί να πολεμάς τα όνειρα, αγκάλιασέ τα. Τοποθετήστε το τραπέζι σας σε ένα σημείο με υπέροχη θέα – στον δεύτερο όροφο, μπροστά από το παράθυρο (αλλά αρκετά μακριά για καλύτερη θέα) μπορεί να είναι ιδανικό. Or βάλτε το τραπέζι σας μπροστά από ένα μεγάλο δωμάτιο, ώστε τα μάτια σας να ξεκουραστούν όταν δεν κοιτάτε κάτω. Σε ένα στενό χώρο, κρεμάστε έναν εμπνευσμένο πίνακα κιμωλίας, τοιχογραφία, έργο τέχνης ή καθρέφτη και χρησιμοποιήστε φυτά για να το κάνετε να φαίνεται βαθύτερο.

Κάθε τόσο μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μια μοναδική λεπτομέρεια ή απλά να κοιτάξετε έξω – έπιπλα της Forma Design

το δικό σας γραφείο στο σπίτι κομψό με φιλιγκράν κρυστάλλινους πολυελαίους

Εάν είστε οπτικός τύπος: Αυτά τα παιδιά απαιτούν από εσάς να παρακολουθείτε τα βασικά υλικά.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε το δικό σας ημερολόγιο με κιμωλία σε διαφορετικά χρώματα

το δικό σας γραφείο στο σπίτι πολύχρωμες πλατείες

Or έχετε έναν τεράστιο μαυροπίνακα με λίστες υποχρεώσεων, αποσπάσματα ημερολογίου και έμπνευση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μόνο τα απαραίτητα εκεί και ενημερώστε τα τακτικά – πάρα πολλά οπτικά ερεθίσματα και δεν μπορείτε πλέον να συγκεντρωθείτε.

Εάν σας αποσπούν εύκολα η προσοχή: Εάν ο παραμικρός θόρυβος ή άλλη δραστηριότητα ενοχλεί την προσοχή σας, πρέπει να δημιουργήσετε ένα ιδιωτικό δωμάτιο. Περιστασιακά στήνεις το δικό σου δωμάτιο. Εάν δεν μπορείτε, οργανώστε μια γωνιά στο πιο ήσυχο, λιγότερο χρησιμοποιημένο δωμάτιο.

Το γραφείο στην εικόνα μοιάζει με ένα θάλαμο εργασίας με την οθόνη

το δικό σας γραφείο στο σπίτι χαλί με πλακάκι

Αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να αποκλείσετε τις ενοχλήσεις στην εργασία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια διακοσμητική οθόνη ή ράφια για να χωρίσετε έναν χώρο εργασίας σε ένα μεγάλο δωμάτιο.

Εάν είστε μινιμαλιστής: λίγα μόνο πράγματα αρκούν για την επίπλωση του χώρου εργασίας – ίσως ένα ωραίο ξύλινο τραπέζι να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό για τις μινιμαλιστικές σας επιθυμίες.

Μεταβείτε σε ένα γραφείο χωρίς χαρτί και σχεδόν δεν χρειάζεστε πλέον συρτάρια και φακέλους

το δικό σας γραφείο στο σπίτι μοντέρνο με ένα γραφείο από ανθεκτικό ξύλο

Αν σας αρέσουν πολλά πράγματα: Αντίθετα, στους μινιμαλιστές στα γραφεία σας χωρίς χαρτί, αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται πιο άνετα με μια χαρούμενη ακαταστασία. Ένα τραπέζι σε σχήμα L με πολλά συρτάρια και ντουλάπια είναι μια εξαιρετική λύση για τον άντρα.

Πείτε μας: πότε και πού δουλεύετε καλύτερα?

το δικό σας γραφείο στο σπίτι vintage στυλ με πράσινες πινελιές