Συνδυασμός εσωτερικών στυλ άνετου σαλονιού

Συνδυασμός εσωτερικών στυλ

Η ανάμειξη δύο ανόμοιων εμφανίσεων, όπως η σύγχρονη και η παραδοσιακή, μπορεί να δημιουργήσει σύγκρουση για πολλά ζευγάρια. Ο σχεδιαστικός συμβιβασμός που ικανοποιεί και τα δύο στυλ είναι επιδέξιος και οι αντίθετες δυνάμεις έχουν μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα και κυρίως ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Σας έχουμε μερικές συμβουλές παρακάτω για το πώς μπορείτε να το επιτύχετε.

Απλοποιήστε και συνδέστε

Συνδυασμός εσωτερικών στυλ τραπεζαρίας καναπές λευκό κλασικό

Σύγχρονα και παραδοσιακά στοιχεία είναι σε αρμονία σε αυτό το εκλεκτικό δωμάτιο (ελπίζω τόσο καλό όσο το ζευγάρι). Η σύγχρονη τέχνη και οι αντίκες στο στυλ του παλιού κόσμου μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά με λίγη επεξεργασία και πειθαρχία.

Η επιτυχία σε αυτό το δωμάτιο έρχεται ως αποτέλεσμα της χρήσης του Silhouette. Εάν έχετε ένα έπιπλο με καμπύλες, όπως ο καναπές στα δεξιά, απλοποιήστε το καλύπτοντάς το με ένα υλικό σε ένα χρώμα χωρίς μοτίβο. Σε αυτή την περίπτωση, προκύπτει το χρώμα του πίνακα. Το σχήμα του καναπέ ταιριάζει ιδανικά με τα σχήματα του έργου τέχνης και δίνει τον τόνο για άλλα παραδοσιακά σχήματα – όπως οι καρέκλες τραπεζαρίας.

Επιλέξτε κοινά στοιχεία, όπως οι καμπύλες γραμμές των επίπλων εδώ, για να δημιουργήσετε αρμονία.

Ενοποιώ

Συνδυασμός εσωτερικών βιβλιοθηκών σε στυλ εσωτερικής βιβλιοθήκης

Η αρχιτεκτονική εδώ, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής μούχλας και του τζακιού, αντιπροσωπεύει την καλλιεργητική περίοδο του σπιτιού.Για να ανακαινίσετε αυτό το αρχιτεκτονικό ραβδί με απλά έπιπλα με καθαρές γραμμές. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνετε μια μοντέρνα ατμόσφαιρα και δημιουργείτε αρμονία.

Οι απλοποιημένες φόρμες είναι εδώ σε ομοιόμορφο χρώμα. Τα γλυπτά σχήματα των επίπλων είναι ευπρόσδεκτα για εκείνους που τους αρέσουν οι δυνατές, καθαρές γραμμές και οι παραδοσιακοί θα απολάμβαναν τη γενική παραδοσιακή δομή.

Για να επεξεργαστείτε

Συνδυασμός εσωτερικών στυλ καθρέφτη τοίχου στρογγυλά λευκά λουλούδια τοίχου

Ναι, παραδοσιακό, αλλά όχι πολύπλοκο. Μερικές φορές η καλύτερη λύση είναι να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και των δύο μερών και να διατηρήσετε μόνο μερικά κομμάτια σε μια απλούστερη εγκατάσταση. Σε ένα καθαρά παραδοσιακό δωμάτιο υπάρχουν μοτίβα και διακοσμήσεις, η αυστηρή επεξεργασία μπορεί να επιτύχει τα πολύ ευχάριστα αποτελέσματα.

Αφήστε στην άκρη τα κομμάτια χωρίς τα οποία δεν μπορείτε να ζήσετε και δουλέψτε τα υπόλοιπα. Πάρτε δύο-τρία κομμάτια και σταματήστε εκεί. Έχετε λοιπόν τα αγαπημένα σας πράγματα και ένα μοντέρνο μινιμαλιστικό στυλ.

Ακραστείτε

Συνδυασμός εσωτερικών στυλ άνετο ενσωματωμένο τζάκι σαλόνι καυσόξυλα

Αυτό το υπέροχο παράδειγμα δείχνει περισσότερα από ένα εκλεκτικό μείγμα, αλλά τα έπιπλα είναι πολύ μοντέρνα, σε ένα μοντέρνο χαλί σε παραδοσιακό περιβάλλον. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε μερικές αρχές.

Ξεκινήστε με τα καρφιτσωμένα κομμάτια – σε αυτή την περίπτωση ο πολυέλαιος και ο καθρέφτης πάνω από το τζάκι – ως μέρος μιας δομής και κρατήστε τα παραδοσιακά. Επιλέγοντας τέτοια κομμάτια, επιλέγετε εξαιρετικά διαφορετικά στοιχεία, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι ένα χάος ιδεών. Το αποτέλεσμα θα ήταν ενδιαφέρον μόνο υπό ένταση.

Για παράδειγμα, δεν είναι μόνο ένας παραδοσιακός καθρέφτης με χρυσό πλαίσιο, αλλά το κομμάτι με τη μπαρόκ λεπτομέρεια. Ο πολυέλαιος είναι επίσης πολύ δραματικός. Οι καρέκλες είναι αναμφίβολα μοντέρνες. Μπορείτε να εφαρμόσετε με επιτυχία αυτό το μείγμα λαμβάνοντας υπόψη τον κανόνα της τοποθέτησης κάθε μοντέρνου επίπλου με παραδοσιακή δομή το ένα δίπλα στο άλλο. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επισκεφθείτε την επόμενη υπαίθρια αγορά και να βρείτε μερικούς νέους θησαυρούς εκεί.

 Απολαύστε τον ενθουσιασμό

Συνδυασμός εσωτερικών στυλ χαλί μπλε πολυθρόνα λευκή

Αντί να κρατήσετε την ένταση στο ζευγάρι σας, κατευθύνετε την ένταση στο έργο σας. Εδώ έχουμε το αντίθετο από τα προηγούμενα παραδείγματα: μια πολύ μοντέρνα δομή με παραδοσιακά έπιπλα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με απλά υφάσματα με προεξέχουσα εκτύπωση ή δύο. Πηγαίνετε για ένα έντονο χρώμα όπως το λαμπρό μπλε του χαλιού για να δώσετε τον τόνο και υπάρχει το καλό μείγμα. Τολμηρό και απλοποιημένο, με παραδοσιακό υπαινιγμό.

Πείτε μας αν υπάρχει ακόμα ένα καβγά στυλ στο ζευγάρι σας; Ποια είναι τα εμπόδια?

Συνδυασμός εσωτερικών στυλ άνετης τραπεζαρίας ρουστίκΈνας συνδυασμός ανατολίτικων, παραδοσιακών και vintage τόνων στο συμπαγές υπνοδωμάτιο

Συνδυασμός εσωτερικών στυλ άνετων υπνοδωματίων