Αναζητάτε νέες ιδέες για το σχεδιασμό των δικών σας τεσσάρων τοίχων; Τότε ήρθατε στο σωστό μέρος. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε έξυπνες ιδέες και πρακτικές συμβουλές για μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό. Στην πραγματικότητα, είναι πάντα από το συνδυασμό χρωμάτων και την επίπλωση έως τον φωτισμό και τη διακόσμηση στο σπίτι. Στο σημερινό άρθρο σας προσφέρουμε επίσης πολλή έμπνευση για να σχεδιάσετε ένα άνετο, εντυπωσιακό και πολύ κομψό σαλόνι σε μαύρο και άσπρο. Εάν έχετε το θάρρος να βασιστείτε στο κλασικό δίδυμο και να ζήσετε σε μια αντίθεση ατμόσφαιρα. Γιατί το ασπρόμαυρο σχεδόν σίγουρα δεν είναι για όλους. Πρόκειται για έναν τολμηρό συνδυασμό χρωμάτων που φαίνεται διαχρονικός και ταυτόχρονα μπορεί να είναι πολύ στιλάτος και μοντέρνος. Είναι εκλεπτυσμένο και υπέροχο και φέρνει μαζί του μια ισχυρή δόση κομψότητας. Αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγεί από αυτά τα χαρακτηριστικά κάθε σαλόνι σε μαύρο και άσπρο!

Η καθαρή κομψότητα βασιλεύει σε αυτό το ασπρόμαυρο σαλόνι.

Σαλόνι σε ασπρόμαυρους μαύρους τοίχους λευκό καναπέ μαύρο σατέν μαξιλάρια διακοσμητικά αντικείμενα τοιχογραφία

Εδώ κυριαρχεί το λευκό χρώμα και κάνει την ατμόσφαιρα να φαίνεται ελαφριά, ευάερη και ελκυστική.

Σαλόνι σε ασπρόμαυρο φωτεινό φιλόξενο περιβάλλον λευκό χρώμα

  • Γιατί να επιλέξετε ένα ασπρόμαυρο σαλόνι;?

Πριν αρχίσετε να σχεδιάζετε το σαλόνι σας, πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά το χρώμα σας. Είναι επίσης σημαντικό να καθορίσετε εκ των προτέρων ποιο από τα δύο μη χρώματα θα κυριαρχήσει στο δωμάτιο. Αν θέλετε ένα ευάερο και φωτεινό σαλόνι, τότε επιλέξτε το λευκό και επιτρέψτε στον εαυτό σας μόνο μερικές τόνους σε μαύρο. Από την άλλη πλευρά, τα σκοτεινά δωμάτια είναι προς το παρόν ιδιαίτερα δημοφιλή και μοντέρνα, γι ‘αυτό οι άνθρωποι επιλέγουν όλο και περισσότερο μαύρους τοίχους, μαύρα έπιπλα και αξεσουάρ στην πιο σκοτεινή απόχρωση. Εάν αυτή η προσέγγιση δεν σας φαίνεται πολύ ζοφερή ή μυστηριώδης, τότε είναι για εσάς. Δημιουργήστε ένα μαύρο φόντο και αφήστε μερικά λευκά αντικείμενα να βγουν μπροστά του. Και αν δεν μπορείτε να επιλέξετε είτε μαύρο είτε λευκό, χρησιμοποιήστε και τα δύο χρώματα στην ίδια αναλογία ή σε αναλογία 50:50. Τότε σίγουρα θα δημιουργήσετε ένα δροσερό σαλόνι σε ασπρόμαυρο, το οποίο είναι κλασικό και μοναδικό ταυτόχρονα.

Ένα ασπρόμαυρο σαλόνι είναι γεμάτο γοητεία και πολυπλοκότητα.

Σαλόνι σε ασπρόμαυρο χαμηλό κομψό έπιπλο ψηλά ταβάνια γυάλινα παράθυρα τζάκι τηλεόραση πολύ γοητεία πολυπλοκότητα

Όσον αφορά τον εσωτερικό σχεδιασμό, έχετε μεγάλη ελευθερία και πολλές επιλογές για την υλοποίηση των σχεδιαστικών σας ιδεών.

Σαλόνι σε ασπρόμαυρα λευκά έπιπλα λευκούς τοίχους χαλί

Εάν εξακολουθείτε να έχετε κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το συνδυασμό χρωμάτων, θα θέλαμε να προσθέσουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα να ζείτε ασπρόμαυρα. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων ταιριάζει σε κάθε στυλ επίπλωσης. Το δωμάτιό σας σε ασπρόμαυρο μπορεί να είναι κλασικά επιπλωμένο ή μπορεί να είναι σύγχρονο και πολύ μοντέρνο. Μπορείτε να διακοσμήσετε το σαλόνι με μινιμαλιστικό τρόπο, να το κάνετε στυλ Scandi ή να του δώσετε μια εκλεπτυσμένη αίγλη. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε στοιχεία από διαφορετικά στυλ επίπλωσης και με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο δωματίου που εκφράζει καλύτερα τον χαρακτήρα και το γούστο σας.

 Το μινιμαλιστικό στυλ είναι ιδανικό για αυτό το συνδυασμό χρωμάτων.

Σαλόνι σε ασπρόμαυρο μινιμαλιστικό στιλ

Αυτό το ασπρόμαυρο σαλόνι είναι εμπλουτισμένο με μερικά vintage στοιχεία.

Σαλόνι σε ασπρόμαυρα vintage ξύλινα κουτιά δύο ξύλινα τραπέζια μεγάλο μαύρο ρολόι τοίχου πολλά λουλούδια

  • Πρακτικές συμβουλές για ένα εντυπωσιακό σχέδιο σαλονιού σε ασπρόμαυρο

Εδώ σας δίνουμε μερικές πρακτικές συμβουλές και συγκεκριμένες ιδέες σχεδιασμού για ένα κομψό σαλόνι σε ασπρόμαυρο. Εάν ακολουθήσετε αυτά, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο χώρος σας θα φαίνεται όλα τα άλλα, αλλά σε καμία περίπτωση βαρετό.

  • Υπάρχουν υπέροχες αποχρώσεις στο κλασικό ασπρόμαυρο συνδυασμό χρωμάτων

Δεν μπορεί να είναι όλα μαύρα ή άσπρα. Μπορείτε να μείνετε πιστοί στο κλασικό δίδυμο εισάγοντας μερικές μεγάλες αποχρώσεις στο εσωτερικό. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε το γκρι χρώμα του τοίχου, το οποίο κάνει το κόλπο μεταξύ πολύ ανοιχτού και πολύ σκοτεινού. Ένα ανοιχτό γκρι χαλί και μερικά γκρι μαξιλάρια στον καναπέ θα κάνουν επίσης το σαλόνι σας να φαίνεται ευάερο. Με τους ενδιάμεσους τόνους αποφεύγετε ένα εσωτερικό που είναι πολύ σκοτεινό και εξακολουθεί να σχεδιάζει την ατμόσφαιρα κομψά και εκλεπτυσμένα σε ασπρόμαυρο.

Παίξτε με τις αποχρώσεις, κυρίως με διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι.

Σαλόνι σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις του γκρι, σκούρο εσωτερικό, λάμπα, ράφι, κουρτίνες, βοηθητικό τραπέζι

Προσθέστε λίγη ασημένια λάμψη σε αυτό το συνδυασμό χρωμάτων και γεμίστε το σαλόνι με αίγλη.

Σαλόνι σε ασπρόμαυρα μέρη γκρι λευκού καναπέ

  • Το ξύλο μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με ασπρόμαυρο.

Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό χωρίς το οποίο δεν μπορεί να φανταστεί κάθε σπίτι. Έχει επίσης τη θέση του σε ένα ασπρόμαυρο σαλόνι. Για παράδειγμα, μπορείτε να καθίσετε σε ξύλινο πάτωμα, αυτό είναι απολύτως κλασικό. Or κάποια έπιπλα σε χρώμα ξύλου δεν παρεμβαίνουν στο κυρίαρχο συνδυασμό χρωμάτων. Επειδή το ξύλο μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με αυτό, παρεμπιπτόντως, επίσης με όλες τις άλλες αποχρώσεις στο φάσμα χρωμάτων.

 Βάλτε σε ένα ξύλινο πάτωμα και άλλα ξύλινα στοιχεία στο δωμάτιο.

Σαλόνι σε μαύρο και άσπρο ξύλινο πάτωμα πιο ξύλινα στοιχεία καρέκλα κορνίζα

Το ξύλο μπορεί να γραφτεί τέλεια σε αυτό το μοντέρνο σαλόνι και συμβάλλει στην άνεση και τη φυσικότητα της ατμόσφαιρας.

Σαλόνι σε μαύρο και άσπρο ξύλινο πάτωμα ξύλινο τραπέζι

  • Ασυνήθιστα σχήματα, υπέροχα σχέδια και μικρές χρωματικές πινελιές ανανεώνουν το ασπρόμαυρο δίδυμο

Έχετε πραγματικά μεγάλη ελευθερία σχεδιασμού στο κλασικό δίδυμο χρωμάτων. Μπορείτε να βρείτε μοντέρνα έπιπλα σε φανταχτερά σχήματα και να τα χρησιμοποιήσετε για να αρωματίσετε το εσωτερικό. Στρογγυλά σκαμπό, πολλά μαξιλάρια και μοντέρνα φώτα φέρνουν την οπτική κομψότητα στο εσωτερικό και φρεσκάρουν ολόκληρη την εμφάνιση. Or προτιμάτε κομψά αξεσουάρ σπιτιού σε ρίγες; Αυτά είναι πραγματικά τραβηγμένα βλέμματα στο δωμάτιο. Επιπλέον, οι μικρές χρωματικές πινελιές σε κόκκινο κρασί, για παράδειγμα, φαίνονται πολύ κομψές σε σκούρο φόντο. Οι επόμενες εικόνες επιβεβαιώνουν και απεικονίζουν αυτή τη διατριβή.

 Τα σκούρα κόκκινα λουλούδια προσελκύουν την προσοχή όλων σε αυτό το λαμπερά σχεδιασμένο σαλόνι.

Το σαλόνι σε ασπρόμαυρο φαίνεται λίγο σκοτεινό Καθρέφτης τοίχου, πολυέλαιος, σκούρα κόκκινα λουλούδια

Τα ριγέ μαξιλάρια είναι υπέροχα, θα τα βρείτε και εσείς?

Σαλόνι σε ασπρόμαυρα ριγέ μαξιλάρια που τραβούν την προσοχή στρογγυλό σκαμπό δύο κηροπήγια λίγο πράσινο

Μην ξεχνάτε, έχετε ακόμα την επιλογή να προσθέσετε πράσινες πινελιές στο σαλόνι. Δύο έως τρία αειθαλή φυτά εσωτερικού χώρου ή ένα βάζο με κλαδιά είναι αρκετά για να σπάσουν το ασπρόμαυρο χρώμα και να φέρουν φυσική φρεσκάδα στο σαλόνι σας.

Ένα σαλόνι σε ασπρόμαυρο δεν πρέπει να είναι υπερφορτωμένο σε καμία περίπτωση.

Σαλόνι σε ασπρόμαυρη κομψή εσωτερική διακόσμηση, λίγα έπιπλα

Επιπλέον, τα μαλακά υφάσματα είναι δημοφιλή σε ένα τέτοιο εσωτερικό που φαίνεται λιτό με την πρώτη ματιά. Για παράδειγμα, κουβέρτες από γούνα και κομψές βελούδινες κουρτίνες σε γκρι, μαλακά μαξιλάρια με λεπτό μοτίβο στον καναπέ σας προσκαλούν σε υπέροχες ώρες αγκαλιάς. Μαλακώνουν τη δροσιά του σαλονιού σε ασπρόμαυρο και το κάνουν να φαίνεται σπιτικό. Μπορείτε να βρείτε αυτά και πολλά άλλα παραδείγματα στην παρακάτω συλλογή. Η συντακτική ομάδα του Freshideen σας εύχεται πολλή διασκέδαση κατά την προβολή!

 Τα μαλακά υφάσματα είναι απαραίτητα εδώ.

Σαλόνι με ασπρόμαυρα μαλακά υφάσματα, γούνινες κουβέρτες, κουβέρτες, μαξιλάρια, ωραία ατμόσφαιρα

Σαλόνι σε ασπρόμαυρα μαλακά υφάσματα μαξιλάρια σε λεοπάρ μοτίβο στρογγυλό τραπέζι γλυπτική εικόνα

Το σαλόνι σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις των γκρι μαξιλαριών ρίχνει τοιχογραφίες με κουβέρτα απαλές υφές

 Αυτό το παλιό τραπέζι στο στήθος κλέβει την παράσταση από όλα τα άλλα έπιπλα!

Σαλόνι σε ασπρόμαυρο, εντυπωσιακό εσωτερικό σχέδιο, κομψά έπιπλα, παλιό τραπέζι στο στήθος, μαξιλάρια με λεπτό μοτίβο

 Το μοντέρνο συναντά το vintage!

Σαλόνι σε ασπρόμαυρη μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση τοιχογραφίες δερμάτινο καναπέ φωτιστικό δαπέδου παλιό ξύλινο τραπέζι vintage

Λίγο μπεζ και εντυπωσιακά μοτίβα και το αυστηρό σχέδιο χρωμάτων σπάει! Κάνουν το σαλόνι άνετο και φυσικό.

Το σαλόνι σε ασπρόμαυρο λίγο μπεζ μοτίβα που τραβούν τα βλέμματα διαπερνούν το αυστηρό συνδυασμό χρωμάτων

Σαλόνι σε ασπρόμαυρο σκαμπό σε μπεζ σπιτική ατμόσφαιρα

Σαλόνι με ασπρόμαυρες ενδιαφέρουσες τοιχογραφίες μερικές πράσινες λάμπες

Σαλόνι σε ασπρόμαυρη μπεζ καρέκλα μαξιλάρια ψηλά παράθυρα γκρι δάπεδο πινελιές βιομηχανικού στυλ

Σαλόνι σε ασπρόμαυρο όμορφο εσωτερικό τζάκι βάζο με κρεμ χρώματα λουλούδια