σχεδιαστής μπάνιου γκρι αποχρώσεις μοντέρνα

Εμπνεύσεις από το σχεδιαστικό μπάνιο 2015

Δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα μπάνιο σχεδιαστών αυτή τη στιγμή; Ή μήπως είναι? Ανεξάρτητα από το πώς απαντάτε στις δύο ερωτήσεις, μπορείτε ακόμα να αντλήσετε υπέροχη έμπνευση από εμάς. Επειδή τα μπάνια σχεδιαστών θέτουν τάσεις που είναι εύκολο να ενσωματωθούν. Εξετάσαμε πολλά διαφορετικά παραδείγματα και πήραμε μερικά τυπικά κοινά χαρακτηριστικά των νέων και μοντέρνων μπάνιων από αυτά.

Θα θέλατε να μάθετε τι είναι αυτά?

νέες τεχνολογίες

Οι νέες τεχνολογίες δεν μπορούν πλέον να σταματήσουν. Επίσης ενσωματώνονται ολοένα και περισσότερο σε μπάνια σχεδιαστών. Φαίνεται ότι θα κυριαρχήσουν εκεί σύντομα.

Οι καινοτομίες αφορούν κυρίως τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού και την ατμόσφαιρα. Αυτό μπορεί εύκολα να εξηγηθεί από τη γενική ισχυρή τάση για καλύτερη υγεία και αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος.

Τελευταίες τεχνολογίες και φυσικά υλικά

λουτρό σχεδιαστών μοντέρνο ντους βροχή πέτρες ντους ξύλινες σανίδες

Βιωσιμότητα στη διακόσμηση

Η φύση επίσης διεισδύει όλο και περισσότερο ως θέμα στη διακόσμηση. Μπαμπού, μπαστούνι, κάθετα σχέδια κήπου βρίσκουν μια θέση εκεί. Το ξύλο κυριαρχεί όλο και περισσότερο στα σχεδιαστικά μπάνια των σχεδιαστών. Οι τεχνολογίες για την επεξεργασία του, που το καθιστούν ανθεκτικό στο νερό και την υγρασία, συμβάλλουν σημαντικά σε αυτό. Αλλά όχι μόνο αυτές οι σκέψεις, αλλά και το γεγονός ότι το όλο πράγμα φαίνεται υπέροχο και αισθάνεται εξαιρετικά χαλαρωτικό παίζει σημαντικό ρόλο στην καθιέρωση αυτής της τάσης.

Η φύση στις εικόνες

Η φύση είναι επίσης μια μεγάλη έμπνευση με τη μορφή τέχνης. Οι λαχανικές και οι βιολογικές λεπτομέρειες γίνονται η βάση ειδικών σχεδίων για σχεδόν όλα τα στοιχεία που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί στο μπάνιο.

Εξαιρετικός συνδυασμός ιαπωνικής αίσθησης και συγκεκριμένης εμφάνισης

σχεδιαστής μπάνιου zen μπονσάι φύση

Ρετρό

Τα σχεδιαστικά μπάνια εμφανίζονται πάντα περισσότερο από τα άλλα δωμάτια. Μερικές φορές πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά για να δείτε το νεροχύτη. Γιατί μοιάζει με τραπέζι. Η ρετρό τάση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό. Επειδή ενσωματώνουν στοιχεία από εποχές κατά τις οποίες το μπάνιο ήταν αναπόσπαστο μέρος του χώρου διαβίωσης στα μπάνια μας.

Vintage στοιχεία στο μοντέρνο μπάνιο

λουτρό σχεδιαστής φυσικό χρώμα μάρμαρο

Οι ανεξάρτητες μπανιέρες

Αυτή η τάση δεν είναι καινούργια. Είχατε όμορφες ιδέες για μπανιέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι οποίες θα ήταν επίσης υπέροχα χαραγμένες σε ένα σαλόνι. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα που συχνά ανοίγει από εκεί!

Αλλά ακόμη και στο ίδιο το μπάνιο μπορείτε να εξοπλίσετε υπέροχα το δωμάτιο με μια ανεξάρτητη μπανιέρα. Τα απλά και απαλά σχήματά τους εξασφαλίζουν μια μεγάλη αίσθηση άνεσης.

Ανοιχτά σχέδια διαβίωσης στο υπνοδωμάτιο

Τα ανοιχτά σχέδια, που συνδέουν το σαλόνι με την κουζίνα, αντιπροσωπεύουν ένα πολύ μεγάλο θέμα στο σχεδιασμό του σπιτιού. Τώρα αυτή η τάση φαίνεται να χρησιμοποιείται και σε άλλα πλαίσια. Έτσι αρέσει στους ανθρώπους να συνδέουν το υπνοδωμάτιο με το μπάνιο. Αυτό δημιουργεί απλά θαύματα. Απλά σκεφτείτε τα υπέροχα αρώματα από το σαμπουάν και τα άλλα προϊόντα περιποίησης που θα γεμίσουν το υπνοδωμάτιο και αντίστροφα … Αν η προετοιμασία νωρίς το πρωί δεν ήταν επίσης πολύ πιο εύκολη?

Μεταβάσεις χωρίς κατώφλια και πιο φυσικό φως

σχεδιαστής λουτρού ενιαίας διαρρύθμισης μπαμπού μπανιέρα

Ανοιχτό σχέδιο διαβίωσης και περισσότερη άνεση

σχεδιαστής μπάνιου οβάλ μπανιέρα ανοιχτό σχέδιο

50 αποχρώσεις του γκρι

Με τις νέες ιδέες από μπάνια σχεδιαστών, πολλοί άνθρωποι ανακάλυψαν το γκρι για τον εαυτό τους. Το μπάνιο μπορεί να είναι πολύ ανοιχτό ή πολύ σκοτεινό και έτσι να σχεδιάζεται σε γκρι χρώμα για να ταιριάζει σε άνδρες, γυναίκες και ολόκληρες οικογένειες.

Το γκρι μπορεί να επιλεγεί ως η κύρια απόχρωση ή να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα χρώματα.

Η δημοτικότητα σίγουρα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι είναι ένα χρώμα που μπορεί να φαίνεται ουδέτερο και εκφραστικό ταυτόχρονα. Είναι επίσης κάτι νέο και επομένως μοντέρνο.

Πολύ ενημερωμένο σε σχέδιο και χρώματα

σχεδιαστής μπάνιου γκρι αποχρώσεις μοντέρνα

Η θέα

Υπάρχει επίσης μια αξιοσημείωτη τάση για να εξασφαλίσετε μια υπέροχη θέα από το μπάνιο. Αυτό συνδυάζεται με την εγκατάσταση παραθύρων από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Τα τελευταία συμβάλλουν επίσης στο γεγονός ότι αυτά τα δωμάτια φαίνονται πολύ μεγαλύτερα.

Εκλεπτυσμένες επιφάνειες και χοντρό φυσικό ξύλο

σχεδιαστής μπάνιου με θέα σε μπανιέρα από φυσικό ξύλο

Υψηλή γυαλάδα σε λευκές και ζεστές αποχρώσεις ξύλου

σχεδιαστής μπάνιου ανοιχτό ξύλο λευκό πάτωμα

Γραφικά στοιχεία και σχήματα

Τα γραφικά στοιχεία και τα σχήματα διακοσμούν όλο και πιο συχνά το μπάνιο του σχεδιαστή στο πάτωμα καθώς και στο σχέδιο του τοίχου. Εξασφαλίζουν ότι δεν έχετε στείρα ατμόσφαιρα.

Έξυπνες ιδέες

Φώτα που ανάβουν όταν περνάτε, και επίσης νερό που ανάβει όταν βάζετε τα χέρια σας εκεί. Αυτό σας εξοικονομεί τους υψηλούς λογαριασμούς και τη φύση, την υπερβολική σπατάλη.

Ευγενής ξύλινη μπανιέρα σε στρογγυλό σχήμα

σχεδιαστής μπάνιου στρογγυλή ξύλινη μπανιέρα

Έμπνευση από τη φύση και μοντέρνος σχεδιασμός

σχεδιαστής μπάνιου οβάλ νεροχύτες φυσικός

Σύγχρονος μινιμαλισμός σε λευκό

μίνιμαλ λευκό σχεδιαστικό μπάνιο

Πουρισμός του πιο σύγχρονου είδους

μίνιμαλ σχεδιασμός μπάνιου σχεδιασμός γκρι

Μια τέλεια συλλογή φυσικών στοιχείων

σχεδιαστικό μπάνιο εσωτερική πισίνα ξαπλώστρα τζάκι με αιθανόλη

Σύγχρονη ερμηνεία του μπαρόκ στυλ

σχεδιαστής μπάνιου ξύλινα ράφια ντουλάπια κηροπήγια χρυσές πινελιές

Τραχίες επιφάνειες και οβάλ σχήματα

σχεδιαστής μπάνιου γκρι πλακάκια τοίχου γρανίτη πράσινες πινελιές