μοντέρνο κρεβάτι πατάρι ντουλάπα παιδικό δωμάτιο καινοτόμο

 7 μοντέρνα σχέδια κρεβατιών σοφίτας για αγόρια από το Timidey Spa

Σε άλλα άρθρα εδώ στον ιστότοπό μας, σας έχουμε δείξει ήδη μερικές ιδέες για κρεβάτια σοφίτας στο παιδικό υπνοδωμάτιο. Τώρα θέλουμε να τονίσουμε ξανά: ναι, τα κρεβάτια σοφίτας είναι κάτι πολύ πρακτικό για ένα μικρό παιδικό δωμάτιο, καθώς ταιριάζουν τέλεια σε ένα μικρό χώρο.

Τα κρεβάτια στη σοφίτα προσφέρουν καταρχήν μεγάλη λειτουργικότητα, αλλά ταυτόχρονα σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε πολύ χώρο. Το Timidey Spa διαθέτει μεγάλη ποικιλία κρεβατιών σοφίτας για παιδικό δωμάτιο μοντέρνου αγοριού, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε μια εργονομική ζώνη για τα παιδιά σας στο υπνοδωμάτιό τους. Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή εικόνων μας, εκεί θα βρείτε μερικές δροσερές λύσεις για ένα δωμάτιο αγοριών με φωτεινό και φιλικό σχεδιασμό.

Αστική και σύγχρονη διακόσμηση εφήβων δωματίων

μοντέρνο κρεβάτι σοφίτας σχεδιάζει παιδικό δωμάτιο μαλακό χαλί

Αυτά τα μοντέρνα σχέδια δωματίων είναι σίγουρο ότι θα μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες των νέων όσον αφορά την επίπλωση του δωματίου. Πολλά από αυτά είναι φτιαγμένα για δύο παιδιά, με έξυπνη ζώνη μεταξύ τους. Τα παιδικά έπιπλα από το Timidey Spa μας εκπλήσσουν με έξυπνες και δημιουργικές ιδέες. Οι σχεδιαστές έχουν τοποθετήσει τα κρεβάτια σε ντουλάπια και συρταριέρες, τα γραφεία βρίσκονται σε πολύ ασυνήθιστα μέρη, αλλά είναι όλα άνετα τόσο για ύπνο όσο και για μελέτη. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας αξιολάτρευτος σχεδιασμός που θα δημιουργούσε μια υπέροχη ατμόσφαιρα οπουδήποτε σε οποιοδήποτε φυτώριο! Εάν είστε ακόμα περισσότερο μετά από τα προϊόντα της Timidey  Spa μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους! Αυτό θέλουμε μόνο να σας το προτείνουμε!

Κίτρινες ντουλάπες – χαμηλά μονά κρεβάτια

μοντέρνο κρεβάτι σοφίτας ντουλάπα παιδικό δωμάτιο κίτρινοΔύο ψηλά μονά κρεβάτια με ντουλάπες από κάτω μοντέρνο κρεβάτι σοφίτας σχεδιάζει φορέματα ντουλάπας παιδικού δωματίου

Συμπαγές παιδικό δωμάτιο με άφθονο αποθηκευτικό χώρο

μοντέρνο κρεβάτι σοφίτας σχεδιάζει παιδικό δωμάτιο ντουλάπα ρίγες στρώμα

Φωτεινή ατμόσφαιρα δωματίου

μοντέρνο κρεβάτι σοφίτας σχεδιάζει παιδικό δωμάτιο ντουλάπα σκάλες

Δύο κρεβάτια σοφίτας με στιλ

μοντέρνο κρεβάτι πατάρι ντουλάπα παιδικό δωμάτιο λευκό