κυβικό χρώμα πολύχρωμο

Cubit – το αρθρωτό σύστημα ραφιών με το έξυπνο σύστημα plug -in

Η τάξη είναι η μισή ζωή; Στη συνέχεια, απλά θέλουμε να περιβάλλουμε τον εαυτό μας με έπιπλα που μας υποστηρίζουν ενεργά στο τακτοποίηση και στοιβάζουμε και φαίνονται καλά ταυτόχρονα! Όλα όσα αξίζουν κάτι για εμάς αξίζουν μια κατάλληλη θέση. Για αυτό έχουμε ΠΗΧΗΣ σχεδιασμένο. Το CUBIT είναι ένα αρθρωτό σύστημα ραφιών που χαρακτηρίζεται κυρίως από την ποικιλία του Μορφές πεπεισμένος. Είτε ως βιβλιοθήκη για εικονογραφημένα βιβλία μεγάλης μορφής είτε για εύχρηστα χαρτόδετα χαρτάκια, ως ράφι CD ή για DVD: τα ράφια CUBIT προσφέρουν τα πάντα για όλους Ερώτηση διατήρησης τη σωστή, εξατομικευμένη απάντηση.

χαοτικός σχεδιασμός συστήματος ραφιών

Cubit PR φωτογραφίες 2009 06 05 Frontal PreviewΜε την πάροδο του χρόνου, ο καθένας μας συσσωρεύει αμέτρητα πράγματα που έχουν όμορφες αναμνήσεις. Θα θέλαμε να δείξουμε μερικά από αυτά, μερικά προτιμούν να μαζεύονται μυστικά. Οι ειδικές μονάδες CUBIT, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με συρτάρια και πόρτες, είναι φτιαγμένες για αυτό. Συμπληρώνουν το μεταβλητό σύστημα ραφιών.

Πετώντας ράφι βιβλίων

Λεπτομέρεια καρυδιάς

Μονάδα τοίχου αρθρωτής τηλεόρασης κυβίτη

ο CUBIT ράφια μπορεί να τοποθετηθεί, να στοιβάζεται ή να κλείσει και να επεκταθεί με ευελιξία με οποιαδήποτε επιθυμητή επέκταση. Τα σχήματα και τα χρώματα μπορούν να επιλεγούν ελεύθερα. Θα πρέπει να είναι το πλωτό κρεμαστό ράφι ή ένα μοντέρνο μπουφέ; Το ράφι τοίχου σε κίτρινο καναρίνι ή μάλλον σε βαθύ μοβ; Rather μάλλον καπλαμά σε ένα λεπτό μείγμα γκρι fango και καρυδιού? Σχέδιο Με το CUBIT μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο ραφιών! Το να είναι τακτοποιημένα τα πράγματα έρχεται στη συνέχεια φυσικά. Τα κυβικά διατίθενται για μόλις 22 ευρώ ανά μονάδα – ένα Πακέτο δείγματος μπορεί να παραγγελθεί εδώ!

CF031411

Προοπτική προεπισκόπηση καναπέ