Σας ενδιαφέρει η ιστορία του σχεδιασμού του 20ού αιώνα; Θα θέλατε καν να φέρετε μερικά κλασικά έπιπλα στο σπίτι σας; Χαιρετίζουμε αυτήν την ιδέα, ειδικά επειδή υπάρχουν διάφορες έννοιες μοντέρνου εσωτερικού σχεδιασμού ως μοντέλα. Τι πραγματικά πρέπει να λάβουμε υπόψη όταν αποφασίζουμε για κλασικά σχέδια για τον δικό μας σχεδιασμό διαμερισμάτων; Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να έχετε μια επισκόπηση αυτών. Στη συνέχεια, πρέπει να μάθουμε πώς να επιλέγουμε αντίγραφα υψηλής ποιότητας. Τέλος, θα πρέπει να γίνει η κατάλληλη επιλογή ως προς το στυλ.

σούπερ μοντέρνος καναπές κλασικός εσωτερικός σχεδιασμός

Κλασικά σχεδιασμού του 20ού αιώνα

Σως η ευκολότερη εισαγωγή στο θέμα "Κλασικά σχεδιασμού του 20ού αιώνα" θα ήταν μέσω ορισμένων ιστότοπων διαδικτύου όπως αυτός από Steeldomus, που προσφέρουν τέτοια. Εκεί μπορείτε πρώτα να δείτε πολλά διαφορετικά έπιπλα. Μπορείτε επίσης να απομνημονεύσετε γρήγορα ορισμένα διακριτικά ονόματα σχεδιαστών. Για παράδειγμα, ακούτε συνέχεια τους Le Corbusier, Charles Eames, Mies van der Rohe. Μπορείτε να τα ερευνήσετε στο Διαδίκτυο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πιο σημαντικά στυλ. Μετά από αυτό, θα μπορείτε να ταιριάξετε με τη δουλειά άλλων κλασικών σχεδιαστών πολύ εύκολα.

κλασικός καναπές κρεβάτι σε καφέ χρώμα

Λάβετε αντίγραφο υψηλής ποιότητας

Κατά κανόνα, φυσικά, τα αρχικά έπιπλα δεν είναι διαθέσιμα. Ανήκουν σε συλλέκτες ή μουσεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές εταιρείες προσφέρουν αντίγραφα που είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Μια πιθανή εγγύηση καλής ποιότητας είναι η άδεια: Αγοράζετε προϊόντα που διαθέτουν πιστοποιητικό γνησιότητας. Η απόκτηση ενός, ωστόσο, έχει πολλά πρόσθετα κόστη. Ως αποτέλεσμα, η τιμή πώλησης αυξάνεται σημαντικά. Υπάρχουν φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις – άλλες εταιρείες που μιμούνται επίσης τα πρωτότυπα σε πολύ καλή ποιότητα και κάνουν χωρίς διατυπώσεις όπως η άδεια. Είναι πολύ φθηνότερα και η ποιότητα είναι εγγυημένη με διαφορετικό τρόπο. Όταν ψωνίζετε από ένα ηλεκτρονικό περιοδικό – και αυτή είναι συχνά η πιο βολική επιλογή – ζητάτε εγγύηση επιστροφής. Οι προμηθευτές που είναι σίγουροι για τη δική τους ποιότητα προσφέρουν πάντα ένα. Τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν συνήθως τον πωλητή. Η προθεσμία για την επιστροφή πρέπει να είναι μεταξύ δύο έως τριών εβδομάδων.

καφέ καναπές σχεδιασμός κλασικός

Συνδυασμός με διαφορετικά στυλ

Τα κλασικά έπιπλα σχεδιασμού είναι κυρίως έπιπλα καθισμάτων ή τραπέζια. Υπάρχουν ακόμα πολλοί λαμπτήρες και άλλα αξεσουάρ. Έχουν γίνει συχνά κλασικά επειδή έχουν σαφείς σχεδιαστικές γραμμές παρά την εντυπωσιακή τους εμφάνιση. Έτσι, ταιριάζουν απόλυτα σε πολλά διαφορετικά στυλ επίπλωσης. Σε κλασικά επιπλωμένα διαμερίσματα γίνονται ένα απρόσκοπτο μέρος της ατμόσφαιρας. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να σας αρέσει να μοιάζει με τα άλλα έπιπλα όσον αφορά το χρώμα και την υφή. Αν επιλέξετε ένα μοντέρνο ή φουτουριστικό σχέδιο, το κλασικό έπιπλο σχεδιασμού θα μπορούσε να γίνει έμφαση ή να τραβήξει τα βλέμματα. Τα κλασικά σχέδια μπορούν να συνδυαστούν με πολλά άλλα στυλ με βάση την ίδια αρχή.

κομψό γκρι εσωτερικό σπιτιού

Εσωτερικός σχεδιασμός με κλασικά σχέδια: μια συναρπαστική πρόκληση

Εμπλουτίστε τη δική σας εσωτερική διακόσμηση με κλασικά σχέδια, δώστε του μια καλλιτεχνική πινελιά. Τέτοια έπιπλα έρχονται από μόνα τους με διαφορετικό τρόπο σε κάθε ατμόσφαιρα. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν ξεχωριστά. Τα κλασικά σχέδια αμφισβητούν τη δημιουργικότητά σας και τη δυνατότητα δημιουργίας ενός ατομικού περιβάλλοντος διαβίωσης. Τέτοια έπιπλα σκορπίζουν μια αίσθηση άνεσης και υψηλής ποιότητας στο περιβάλλον διαβίωσης. Αλλά είναι επίσης μια συναρπαστική ευκαιρία να βρείτε τον καλλιτέχνη στον εαυτό σας. Μια επένδυση που αξίζει από κάθε άποψη.

κλασικό σχέδιο επίπλων καλυμμένο με δέρμα

κλασικό εσωτερικό σχέδιο μαύρο λευκό γκρι

μαύρο κομψό τοπίο σπιτιού

καναπές σχεδιασμός κλασικό σκούρο χρώμα - εσωτερική διακόσμηση

σούπερ μοντέρνος σχεδιασμός σε τρία χρώματα

λευκός καναπές designkalssiker