απλές συμβουλές στη ντουλάπα σας με ψάθινα καλάθια από μπαστούνι

Απλές συμβουλές για να οργανώσετε την ντουλάπα σας πιο αποτελεσματικά

Σαφώς, η χαοτική ντουλάπα δεν θα έκανε κανέναν ευτυχισμένο. «Χώρος για τα πάντα και τα πάντα στη σωστή θέση» – αυτό περιμένουμε από τα ντουλάπια τοίχου. Εδώ είναι τα έξι βήματα που μπορείτε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο για να έχετε την ντουλάπα σας σε υπέροχη κατάσταση.

1. Πραγματοποιήστε μια απογραφή αποθεμάτων ντουλαπιών. Μπορεί να το έχετε ακούσει αρκετές φορές, αλλά στην πραγματικότητα είναι αλήθεια. Δεν μπορείτε να έχετε μια προσεγμένη ντουλάπα όταν είναι γεμάτη πράγματα που δεν έχετε αγγίξει εδώ και χρόνια.

Σίγουρα ακούγεται σαν αγγαρεία, αλλά θα πρέπει να τα βγάλεις όλα στην αρχή. Ταξινόμηση των αντικειμένων προς δωρεά και μεταχειρισμένων αντικειμένων.

Όταν γνωρίζετε ήδη τι χρειάζεστε, προσαρμόστε τα ράφια ανάλογα με αυτό, όπως σε αυτό το παράδειγμα από το San Francisco Organized Interiors. Οι ράγες πετσετών που είναι προσαρτημένες στην πόρτα (βλέπε βήμα 2) είναι πιο αποτελεσματικές. Τα μικρότερα πράγματα είναι πιο εύκολο να βρεθούν σε καλάθια.

2. Χρησιμοποιήστε τους γυμνούς τοίχους ή τις πόρτες. Οι άδειες κηλίδες στην πόρτα ή στους τοίχους είναι εξαιρετικές επιλογές για πετσέτες, γάντζους ή ξύλινους πείρους, όπως αυτή η καλλιτεχνική συλλογή από γραβάτες από την Cantoni Design.

Ευφάνταστο και πολύχρωμο

απλές συμβουλές η ντουλάπα σας δένει γυαλίζοντας σε μαύρο χρώμα

Σημείωση: Τα εξαρτήματα υλικού δεν πρέπει να είναι έξοδα για εσάς. Σως τα έχετε ήδη στο γκαράζ σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά ισχυρές για το προγραμματισμένο βάρος.

Λάμπα LOOX LED με μπαταρία Häfele

απλές συμβουλές η ντουλάπα σας με φωτισμό led

3. Συναρμολογήστε φώτα. Συχνά η ντουλάπα δεν είναι αρκετά φωτισμένη. Τα νεότερα σπίτια έχουν ένα μόνο φωτιστικό στην οροφή, το οποίο δεν είναι πολύ αποτελεσματικό. Τα παλαιότερα σπίτια μάλλον δεν είναι καθόλου φωτισμένα. Μπορείτε να προσλάβετε έναν ηλεκτρολόγο για να σας εγκαταστήσει φώτα γραφείου, αλλά χρειάζεται χρόνος και χάνετε την έμπνευσή σας. Διαφορετικά, τοποθετήστε φώτα με μπαταρία ή βιδωτά φώτα σε κάθε χώρο αποθήκευσης για το ίδιο αποτέλεσμα με χαμηλότερο κόστος.

4. Ταξινομήστε παρόμοια πράγματα μαζί. Οργανώστε την ντουλάπα σας ως χώρο εργασίας (ανάλογα με την ημερομηνία, το όνομα του πελάτη, την προτεραιότητα κ.λπ.).

Για μια προσεγμένη εμφάνιση, ομαδοποιήστε ανάλογα με το χρώμα, το στυλ, την εφαρμογή, την περίσταση

απλές συμβουλές ντουλάπα σας πολύχρωμο εκλεκτικό

5. Αγοράστε κρεμάστρες υψηλότερης ποιότητας. Εάν η ντουλάπα σας έχει τις ίδιες κρεμάστρες, θα είναι πιο εύκολο να βρείτε τα ρούχα σας επειδή κρέμονται στο ίδιο ύψος.

Η ντουλάπα φαίνεται επίσης πιο προσεγμένη με τις ίδιες κρεμάστρες

απλές συμβουλές η ντουλάπα σας στο δωμάτιο του αγοριού τοίχο με μπλε κοβάλτιο

Σημείωση: Πετάξτε τις μεταλλικές κρεμάστρες που συλλέξατε. Βλάπτουν τα ρούχα σας καθώς παραμορφώνουν τον ώμο. Εάν αυτές οι κρεμάστρες είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, μπορείτε να τις επιστρέψετε σε στεγνά καθαριστικά για περαιτέρω χρήση.

Οι κρεμάστρες υψηλότερης ποιότητας είναι κατασκευασμένες από πλαστικό, μέταλλο ή ξύλο. Ανεξάρτητα από το υλικό που θα επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι μπορούν να αντέξουν το βάρος του ρούχου. Φυσικά, τα ρούχα από χιόνι χρειάζονται πιο δυνατές κρεμάστρες από τις μπλούζες.

6. Χρησιμοποιήστε τα υψηλότερα ράφια αποθήκευσης. Δεν είναι όλοι ψηλοί, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλο το ύψος της ντουλάπας.

Αυτό το ντουλάπι της Josh Brown Design παρέχει μια λύση με μια σκάλα με τροχούς

απλές συμβουλές κάνουν την ντουλάπα σας ευρύχωρη με ατσάλινες σκάλες

Σκαμπό από ξύλινο σκαλοπάτι

απλές συμβουλές ντουλάπα σας στιβαρή σκάλα

Εάν δεν θέλετε να χτίσετε σε μια τέτοια κυλιόμενη σκάλα, αγοράστε ένα δροσερό σκαμπό. Είναι εύχρηστα, σχετικά φθηνά και σας επιτρέπουν να φτάσετε στα ψηλότερα κρεμαστά ρούχα στην ντουλάπα.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου; Με ποιο ντουλάπι ξεκινάτε?

απλές συμβουλές ντουλάπα μεταλλικές μπάρες σας και έντονο ροζ