δημιουργικά βιβλία αποθήκευσης ιδεών ράφια στυλ σχεδιασμού πρωτότυπο

Δημιουργικές ιδέες για αποθήκευση βιβλίων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποθήκευση βιβλίων; Υπάρχουν μερικοί δημιουργικοί τρόποι για να χωρέσετε τουλάχιστον τα αγαπημένα σας βιβλία σε ένα μικρό σπίτι. Τα βιβλία χρησιμοποιούνται συχνά σε στοίβες όπως έπιπλα, όπως βοηθητικό τραπέζι ή κομοδίνο. Είναι βολικό, αλλά αν θέλετε να προβάλλετε και να αποθηκεύσετε προσεκτικά τα βιβλία σας, ρίξτε μια ματιά στα δημιουργικά ράφια, στα περίπτερα και άλλες λύσεις σχεδιασμού στη συλλογή εικόνων μας.

Μινιμαλιστικά ράφια λευκού τοίχου

δημιουργική αποθήκευση βιβλίων ιδέα κρεμασμένη σχεδίαση μινιμαλιστική

Εξαιρετικός τρόπος να κρεμάσετε τα βιβλία στον τοίχο

δημιουργική βιβλιοθήκη ιδεών αποθήκευσης κρεμασμένη βιβλιοθήκη σχεδίου

Η κρεμάστρα βιβλίων του ποιητή Jakob Jørgensen είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα δημιουργικής αποθήκευσης βιβλίων. Αποτελείται από ένα πάνελ με ξύλινες κρεμάστρες στις οποίες μπορούν να κρεμαστούν τα βιβλία.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να φτιάξετε μια βιβλιοθήκη μόνοι σας. Υλικά όπως κλαδιά και σωλήνες μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο που ταιριάζει στο εσωτερικό και το στυλ σας.

Ελκυστικά ξύλινα ράφια βιβλίων στον τοίχο

δημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων κρεμασμένα ράφια σχεδίασης

Με μερικά αρχιτεκτονικά στοιχεία, μπορείτε να στεγάσετε μια καλή συλλογή βιβλίων. Σκεφτείτε τις σκάλες, το χώρο κάτω από την οροφή και τους τοίχους. Ενδέχεται να απαιτούνται ορισμένα πρόσθετα αντικείμενα, όπως ράφια, για παράδειγμα.

Τέλος, μπορείτε να δείτε τα έπιπλα που είναι φιλικά προς το βιβλίο, όπως πολυθρόνες, τραπέζια και κομοδίνα που έχουν επιπλέον χώρο για αποθήκευση ή σχεδιασμό φιλικό προς τη μνήμη.

    Κλασικές κορνίζες στον τοίχο και αποθήκη κάτω από τις σκάλες στο διάδρομοδημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων κρεμασμένη σκάλα διαδρόμου πλαισίου

Βιβλιοθήκη σπιτιού – ποικιλία βιβλίων ανάγνωσης

δημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων κρεμασμένη κορνίζα τοίχων ράφια μαύρα

Λευκά βαμμένα κλαδιά στον τοίχο – περίεργα και χρήσιμα ταυτόχρονα

Δημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων που κρέμεται σε κλαδιά βαμμένα λευκά

Πρωτότυπη ξύλινη κρεμάστρα προσαρτημένη για βιβλία  δημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων που κρέμεται στον τοίχοΆνετη, ευχάριστη γωνιά ανάγνωσης    γωνία ανάγνωσης πάγκου δημιουργικών βιβλίων αποθήκευσης δημιουργικών βιβλίων

Κρατήστε βιβλία σε μεταλλικό τροφοδότη πουλιών

Δημιουργική ιδέα αποθήκευσης ιδεών μεταλλικό τοίχο πουλιών που επισυνάπτεται

Δωμάτιο σοφίτας – συνδέστε τα βιβλία στην κορυφή της οροφής

Δημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων που κρέμεται στα ράφια