Έπιπλα ως φορτιστές κινητών τηλεφώνων κουζίνα επάνω τραπέζι ανάγνωση βιβλίου κορυφή

Σύντομα – έπιπλα που θα φορτίσουν το κινητό σας

Η ασύρματη φόρτιση κινητών συσκευών είναι δυνατή εδώ και πολλά χρόνια και πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματά της.

Πως λειτουργεί αυτό? – Έπιπλα ως φορτιστές κινητών τηλεφώνων

Έπιπλα ως φορτιστές κινητών τηλεφώνων καλάθι πάγκου κουζίνας καινοτόμα ξύλινα έπιπλα

Ο σταθμός βάσης δημιουργεί ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Αυτό έρχεται μέσω της επιφάνειας του κινητού και δημιουργεί ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και έτσι το κινητό φορτίζεται.

Μπορείτε να αγοράσετε αυτήν την επιλογή ξεχωριστά για κάθε κινητό τηλέφωνο. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα εξωτερικό κουτί για ορισμένες συσκευές όπως τα τηλέφωνα Ι.

Ακόμα κι αν έχετε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, για παράδειγμα, μπορεί να φορτιστεί ασύρματα.

Στο μέλλον, δεν θα χρειάζεται πλέον να φορτίζουμε τα κινητά μας συνεχώς. Απλώς θα πρέπει να βάλετε το κινητό στην κουζίνα, στο πλάι ή στο τραπέζι του καφέ και θα φορτιστεί μόνο του εκεί.

Πρωτότυπη ιδέα σχεδιαστή

Έπιπλα ως ιδέα σχεδιαστή φορτιστή κινητού τηλεφώνου

Οι εταιρείες σημειώνουν συνεχή πρόοδο προς αυτή την κατεύθυνση και πλησιάζουν όλο και περισσότερο στο στόχο τους. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, τέτοια τραπέζια μπορούν να βρεθούν σε καφέδες Starbucks. Ο Mc Donalds δοκιμάζει επίσης τέτοιες λύσεις στην Ευρώπη.

Σας αρέσουν οι λάμπες και τα ρολόγια με διπλή λειτουργία ως ραδιόφωνα; Μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως σταθμοί φόρτισης. Μερικά μικρά βήματα έχουν γίνει επίσης προς τα μικρά τραπέζια που χρησιμεύουν ως χώροι φόρτωσης. Η General Motors, η Toyota και η Chrysler σχεδιάζουν να εισαγάγουν τη φόρτιση WiFi σε ορισμένα μοντέλα.

Η Du Pont σχεδιάζει να εισαγάγει τεχνολογίες ασύρματης φόρτισης. Αυτά ενσωματώνονται σε πολύ διαφορετικά μοντέλα σε τραπέζια, κουζίνα και επιφάνειες εργασίας.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα το έξυπνο τραπέζι Cegano

Έπιπλα ως φορτιστές κινητών τηλεφώνων που αναπαριστούν πάγκους κουζίνας με καινοτόμο τρόπο φορητό υπολογιστή

Αυτό χρησιμοποιεί ασύρματη τεχνολογία για τη φόρτιση του Qi. Υποστηρίζει επίσης επτά εισόδους HTMI.

Ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει με μία οθόνη ή προβολέα. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τις επιφάνειες αφής που είναι ενσωματωμένες στους πίνακες.

Η επιφάνεια του τραπεζιού σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε τα υγρά να μην μπορούν να βλάψουν τα ενσωματωμένα ηλεκτρονικά.

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στη λάμπα Tunto LED8

Έπιπλα ως φορτιστές κινητών τηλεφώνων κουζίνα επάνω τραπέζι ανάγνωση βιβλίου κορυφή

Μπορεί να είναι μια φαρδιά, επίπεδη βάση που φορτίζει τα ηλεκτρονικά που τοποθετούνται σε αυτό.

Η ίδια η λάμπα ανάβει όταν την αγγίζετε. Η λάμπα είναι μια υπέροχη λύση για ασύρματη φόρτιση. Το συνδέετε στον τοίχο και η λάμπα είναι σε ένα μέρος όπου θα θέλατε να φορτίσετε το κινητό σας ούτως ή άλλως.

55,63 ευρώ – clow deck

Έπιπλα ως φορτιστές κινητών τηλεφώνων κορυφαία φώτα ήχου κουζίνας

Αυτό εισήχθη από το Kickstarter. Το αξεσουάρ εφιστά την προσοχή σας στα μηνύματα που υπάρχουν στο κινητό σας τηλέφωνο.

Εάν χρησιμοποιείτε το Siri ή το Google Now στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να τα ελέγξετε με τη φωνή σας. Τα μεγάφωνα αυτού του συστήματος μπορούν να παίξουν τη μουσική πιο χλιαρή από ό, τι επιθυμούμε.

Νιώστε λοιπόν την προσέγγιση της φόρτισης WIFI! Τώρα μπορείτε να είστε ένας από τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να τους φέρετε πιο κοντά στο σπίτι. Μάθετε τώρα για τις άμεσα διαθέσιμες λύσεις!