έπιπλα από διάσημους σχεδιαστές πολυελαίους επίπλωσης σαλονιού

Έπιπλα από διάσημους σχεδιαστές ή πώς επηρεάζει η οικονομία το σχεδιασμό επίπλων?

Τα έπιπλα διατίθενται δωρεάν. Γι ‘αυτό επηρεάζονται πολύ έντονα από την οικονομική ανάπτυξη. Αυτό ισχυρίζεται η Leslie Carothers. Είναι εκπρόσωπος της The Kaleidoscope Partnership. Πρόκειται για μια εταιρεία κοινωνικών μέσων και μάρκετινγκ που ειδικεύεται στη βιομηχανία επίπλων.

“Η καλή οικονομική κατάσταση είναι η προϋπόθεση για την αγορά επίπλων υψηλής ποιότητας, επειδή οι άνθρωποι έχουν στη συνέχεια περισσότερα χρήματα για τέτοιες επενδύσεις”, λέει. Και συνεχίζει: «Είτε η τοπική οικονομία είναι ισχυρή είτε αδύναμη κάπου, υπάρχουν κάποιες καθολικές αρχές επιτυχίας και ισχύουν τόσο για τους κατασκευαστές όσο και για τους διανομείς. Αυτές είναι οι αρχές που οδηγούν την οικονομία μπροστά σήμερα ».

Οι περιβαλλοντικά συνειδητές εταιρείες φέρνουν μπροστά τη βιομηχανία επίπλων

έπιπλα από διάσημους σχεδιαστές σαλόνι ακρυλικό τραπέζι δερμάτινο πάγκο

Η Carothers εξηγεί: «Το Διαδίκτυο βοηθά στην ευαισθητοποίηση του περιβάλλοντος και στην εκπαίδευση των καταναλωτών. Κατανοούν πλήρως τον αντίκτυπο της επιλογής τους στο περιβάλλον. Οι γονείς ιδίως γνωρίζουν τη σημασία της επαναχρησιμοποίησης. Οι κατασκευαστές αυθεντικών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων πρωτοστατούν πλέον. Αυτό ισχύει τόσο για τις αδύναμες όσο και για τις ισχυρές οικονομίες ».

Οι σπάνιες εταιρείες επίπλων αποτελούν επίσης τάση. Προσφέρουν μοναδικά στοιχεία στον ιστότοπό τους

έπιπλα από διάσημους σχεδιαστές σαλόνι καναπέ μαλακά μαξιλάρια

Παραδείγματα αυτού είναι εταιρείες όπως οι Joss and Main, One King’s Lane, Gilt. Αυτά είναι δημοφιλή σε πολλούς χρήστες για τον ακόλουθο λόγο: Εδώ μπορείτε να πάρετε κάποια καλή ποιότητα και μεγάλη αξία για τα σκληρά κερδισμένα χρήματά τους. Πολλοί άνθρωποι θέλουν απολύτως να έχουν ένα μοναδικό είδος και τα αναζητούν κυρίως σε τέτοιους ιστότοπους.

Οι έμποροι πραγματοποιούν επίσης πολύ κερδοφόρες συμφωνίες με τέτοιους πωλητές Διαδικτύου. Ως αποτέλεσμα, οι σταθεροί λιανοπωλητές προσεγγίζουν περισσότερα άτομα.

Όταν μια διοίκηση επιχειρήσεων γνωρίζει την καλύτερη εκπαίδευση και σοφία των σύγχρονων καταναλωτών, τότε η επιχείρηση θα είναι επιτυχής

έπιπλα από διάσημους σχεδιαστές επίπλωση σαλονιού βελούδο

Οι σημερινοί καταναλωτές αναζητούν μεμονωμένες λύσεις. Τα έπιπλα στο σπίτι σας πρέπει να ανταποκρίνονται στον προσωπικό σας τρόπο ζωής, τις προτιμήσεις και την ποιότητα.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν την τελική απόφαση. Όλα πρέπει να γίνουν μέσα σε έναν λογικό προϋπολογισμό.

Ο Carothers πιστεύει: «Οι bloggers έχουν πολύ μεγάλη επιρροή. Είχατε μεγάλη επιτυχία στην εκπαίδευση των πελατών “

Η νεότερη ομάδα καταναλωτών (μεταξύ 25 και 35 ετών) αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. Είστε ιδιαίτερα έμπειροι σε ζητήματα βιώσιμης ανάπτυξης.

«Η περιβαλλοντική εκπαίδευση αυτής της γενιάς ξεκίνησε πρακτικά στα παιδικά τους χρόνια. Ξέρετε πραγματικά τι σημαίνει προστασία του περιβάλλοντος. Για αυτούς αυτό είναι συνώνυμο της ποιότητας. Στην περίπτωσή τους, περιβαλλοντικά συνειδητή σημαίνει επίσης «ανοιχτόμυαλος». Τα μέλη αυτής της γενιάς είναι ανοιχτά στις εναλλακτικές μεθόδους αγοράς επίπλων. Απέχουν από την αναζήτηση ποιοτικών επίπλων, ακόμη και στα πιο παράξενα μέρη. Γνωρίζουν πολύ περισσότερο το ευρύ φάσμα επιλογών από τους ηλικιωμένους ».

Μια εταιρεία πρέπει να καταλάβει πώς οι άνθρωποι αναζητούν. Το μάρκετινγκ πρέπει να στοχεύει στο Διαδίκτυο

Έπιπλα από διάσημους σχεδιαστές σαλόνι λευκά ξύλινα πάνελ

Κάθε σύγχρονος καταναλωτής ερευνά διαδικτυακά πριν κάνει μια αγορά. Αγοράζετε τα αγαπημένα τους πράγματα με βάση λεπτομερείς πληροφορίες. Συγκρίνουν τις τιμές στο διαδίκτυο και αναζητούν απόψεις για την ποιότητα. Η μεταποίηση είναι επίσης σημαντική. Οι άνθρωποι προτιμούν να αγοράζουν από τη χώρα τους, κάτι που οφείλεται στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Σύμφωνα με την Carothers, οι νέοι καταναλωτές τα περιμένουν όλα αυτά από τους αγαπημένους τους κατασκευαστές.

Πώς συνέβαλε η οικονομία; Σύμφωνα με την Carothers, η ίδια έχει εκπαιδεύσει τους καταναλωτές να είναι πιο προσεκτικοί. Χάρη στο διαδίκτυο, η σύγκριση δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.

Η οικονομία, πρώτα στις ΗΠΑ και μετά σε όλο τον κόσμο, έχει εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να είναι πιο προσεκτικοί. Απαιτούν τα περισσότερα από αυτά που μπορούν να πάρουν για τα χρήματά τους.

Η ανάμειξη παλιού και νέου είναι μια κορυφαία στρατηγική

έπιπλα από διάσημους σχεδιαστές σαλόνι ζέβρα διασταύρωση χαλί

Εδώ τα κοινωνικά δίκτυα και το διαδίκτυο έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο.

Οι bloggers έκαναν τη μόδα την επαναχρησιμοποίηση, την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση των δικών τους vintage κομματιών. Συχνά αυτά είναι καλύτερης ποιότητας από τα κομμάτια στα μεταχειρισμένα καταστήματα. Χάρη στους bloggers, δεν είναι πλέον ταμπού να κατέχεις τέτοια κομμάτια. Αυτή η μόδα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη μεταξύ των νέων καταναλωτών.

Για να είναι επιτυχημένοι, οι κατασκευαστές και οι διανομείς πρέπει να είναι προσανατολισμένοι στις ανάγκες του καθολικού σχεδιαστή

έπιπλα από διάσημους σχεδιαστές σαλόνι ανατολίτικες προφορές κλασικά

Οι ηλικιωμένοι καταναλωτές άνω των 50 ετών έχουν διαφορετικές προτεραιότητες και ανάγκες. Σύμφωνα με την Carothers, προσπαθούν για μια ήσυχη συνταξιοδοτική ζωή και εγκατάσταση σε ένα μικρό σπίτι. Σκέφτονται επίσης την κληρονομιά για τους απογόνους τους. Βλέπουν τις ανάγκες ως κάτι άλλο εκτός από επιθυμία. Τα σημερινά αντικείμενα πρέπει να τα συνοδεύουν μέχρι το τέλος της ζωής τους. Σύμφωνα με την Carothers, αυτοί οι άνθρωποι ψωνίζουν ήδη, αλλά το κάνουν πολύ πιο επικριτικά από τους νέους. Αλλά σε πολλές περιοχές ελάχιστα επενδύονται στην κατασκευή επίπλων για αυτήν την ομάδα -στόχο.

Η υψηλή ποιότητα ως εγγύηση για διαρκή επιτυχία

έπιπλα από διάσημους σχεδιαστές σαλόνι με έπιπλα μαξιλάρια καναπέ

Τα άτομα με λιγότερη αγοραστική δύναμη αναζητούν επίσης καλύτερη ποιότητα και κάνουν εκτεταμένη έρευνα πριν πάνε για ψώνια. Οι παρορμητικές αγορές λόγω χαμηλών τιμών μειώνονται όλο και περισσότερο. Οι καταναλωτές βασίζονται στην ανθεκτικότητα.

Συμβουλεύεστε πολύ περισσότερο από ό, τι στο παρελθόν με τους φίλους και την οικογένειά σας αντί να πάρετε μια απόφαση μόνοι σας και γρήγορα. Σύμφωνα με την Carothers, οι καταναλωτές αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο την υψηλή αξία των εξεταζόμενων αποφάσεων και αναζητούν ενίσχυση. Αυτό οφείλεται επίσης στη βιομηχανία. Έχει εργαστεί σκληρά για να επιβάλει αυτές τις λογικές και υγιείς τάσεις.

Οι χαμηλές τιμές για μοντέρνα αξεσουάρ φέρνουν επιτυχία

Έπιπλα από διάσημους σχεδιαστές πολυθρόνα σαλονιού κλασικό κόκκινο πλαίσιο

Στη μόδα των επίπλων δεν φαίνεται πολύ διαφορετικό από ό, τι στη μόδα των ρούχων. Είναι καλύτερο να μην επενδύσετε πάρα πολύ εξαιτίας αυτού. Τα αξεσουάρ χρησιμοποιούνται για αυτό.

Μερικές φορές μπορείτε επίσης να είστε της μόδας μέσω ενός κραγιόν.

Κάποιος μπορεί επίσης να αγοράσει κραγιόν για το σπίτι με τη μορφή μικρότερων αντικειμένων, όπως μαξιλάρια κρεβατιών. Τέτοια αντικείμενα συχνά χαρίζονται ή δίνονται σε παιδιά. Μπορούν επίσης να καλυφθούν από νέα υφάσματα και να επαναχρησιμοποιηθούν. Σήμερα, τα αξεσουάρ πρέπει να παράγονται με αυτές τις επιθυμίες στο μυαλό. Δεν πρέπει να καταλήξετε στα σκουπίδια, καθώς αυτό είναι επιβλαβές για το περιβάλλον. Τα καλά κατασκευασμένα αξεσουάρ μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για πολλά χρόνια και να φέρουν τον δικό τους χαρακτήρα στο εσωτερικό.

Τα αξεσουάρ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να είναι μοντέρνα ακόμη και σε μια αδύναμη οικονομία

έπιπλα από διάσημους σχεδιαστές σαλόνι δερμάτινος καναπές

Η επιτυχία προέρχεται από τη συμμετοχή στο παγκόσμιο εμπόριο

Για να είναι μακροπρόθεσμα επιτυχημένοι, οι κατασκευαστές πρέπει να πάρουν την ακόλουθη θεμελιώδη απόφαση πριν από την ίδρυση της εταιρείας: Προτιμούν μια μεγάλη ή μια μικρή εταιρεία. Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε μεγάλες επιχειρήσεις τότε πρέπει να εξοικειωθείτε με τον παγκόσμιο χάρτη της λιανικής πώλησης επίπλων. Πρέπει να πας εκεί που είναι τα λεφτά. Χωρίς αυτές τις προσεκτικές σκέψεις, έχουν ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης.

Είναι απαραίτητο να εξοικειωθείτε με τα διάφορα κανάλια πωλήσεων. Πρέπει κανείς να εξετάσει προσεκτικά την καλύτερη στρατηγική για την αξιοποίηση των πόρων του Διαδικτύου. Δείτε πολλές διαφημιστικές σελίδες στην περιοχή σας πολλές φορές. Μόνο τότε σκέφτεστε ποια θα σας αποφέρει το μεγαλύτερο όφελος – οι οικογενειακές επιχειρήσεις είναι μια υπόθεση για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει πραγματικά να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τη γραμμή ανάπτυξης της εταιρείας. Αυτό σίγουρα θα ενισχύσει τη σχέση με τους σημερινούς πελάτες καθώς και θα κερδίσει νέους.

Εντυπωσιακά σχέδια – ξύλινα κουφώματα

Έπιπλα από διάσημους σχεδιαστές ξύλινη καρέκλα με σαλόνι

Η Carothers καταλήγει:

 «Οι κλασικοί κατασκευαστές εξακολουθούν να οδηγούν την οικονομία μπροστά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με μερικούς τρόπους. Επικοινωνείτε με τους πελάτες τους στα κοινωνικά δίκτυα και μέσω των εφαρμογών για κινητά. Φέρνουν τη διαφήμισή τους στα πιο ασυνήθιστα μέρη και εκδηλώσεις. Κατανοούν την ανάγκη των ανθρώπων για επικοινωνία εκτός σύνδεσης.

Τα καταστήματα κατανοούν την ανάγκη για δημιουργικότητα.

 Μέσω αυτών, τα καταστήματα πρέπει να μετατραπούν σε ασυνήθιστα και ελκυστικά μέρη. Πρέπει να γίνουν πόλος έλξης και έτσι είναι βέβαιο ότι θα επισκέπτονται συχνά και θα γίνονται ένα σημαντικό μέρος της κοινότητας ».

Στερεά, ελκυστικά έπιπλα καθισμάτων από δέρμα

Έπιπλα από διάσημους σχεδιαστές σαλόνι από μασίφ δέρμα καφέ