Το φθινόπωρο είναι εδώ και το τέλος του χρόνου πλησιάζει. Είναι ώρα για συνέπειες! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2020 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά. Σε οικολογικούς καθώς και σε κοινωνικούς και πολιτικούς όρους υπάρχουν συνεχείς διακυμάνσεις και έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο κατώφλι μιας καταστροφής. Από αστρολογική άποψη, αυτό δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη, γιατί φέτος καθορίζεται από τις αποδόσεις. Οι πλανήτες που ξαπλώνουν συνδέονται με μεγάλες κρίσεις. Είναι όμως αυτό πραγματικά κακό; Αν θέλετε να αναπτυχθείτε σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο, είναι κάτι θετικό! Γιατί οι επιστροφές σε αναγκάζουν να κοιτάξεις μέσα. Οδηγούν έτσι σε βαθύτερη αυτογνωσία και σημαντικές γνώσεις. Στη συνέχεια εξηγούμε τι σημαίνει στην πραγματικότητα ο όρος “επαναπατριζόμενοι” ή “ανάδρομοι πλανήτες”. Επιπλέον, το ερμηνεύουμε αποκλειστικά ως θετικό.

Οι αποδόσεις προάγουν την πνευματική μας ανάπτυξη

Επιστρέφει ιδέες για ωροσκόπια

Τι σημαίνει στην πραγματικότητα ο όρος «επιστροφή»?

Συχνά ακούμε για ανάδρομους ή ανάδρομους πλανήτες. Λόγω της αρνητικής ερμηνείας τους, αυτοί οι όροι ακούγονται αρκετά τρομακτικοί για πολλούς. Στην πραγματικότητα οι πλανήτες δεν αλλάζουν καθόλου την κατεύθυνση της κίνησής τους. Μοιάζει μόνο όταν το βλέπουμε από τη Γη.

Η αντίστροφη αντίληψη της τροχιάς τους αλλάζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο μας επηρεάζουν αυτοί οι πλανήτες. Σε γενικές γραμμές, η προοπτική στρέφεται προς τα μέσα. Εδώ είναι ένα συγκεκριμένο παράδειγμα για αυτό: Όταν ένας πλανήτης εξαπλώνει επιθετική ενέργεια και αυτή τη στιγμή υποχωρεί, καταστέλλεται ο θυμός και η σύγκρουση ή οδηγούν σε εσωτερικές αμφιβολίες και ενοχές. Ωστόσο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς. Μπορείτε να πανικοβληθείτε ή να χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία για να μεγαλώσετε πέρα ​​από τους δικούς σας φόβους.

Στην πραγματικότητα, οι πλανήτες ακολουθούν την κανονική τροχιά τους. Φαίνονται μόνο να κινούνται ανάδρομα από τη Γη.

Επιστρέφει οκτώ πλανήτες

Κοιτάξτε τις αποδόσεις από μια θετική σκοπιά

Τι φοβάστε περισσότερο στη ζωή; Δεν είναι οι αλλαγές και ο θάνατος με την ευρύτερη έννοια; Αυτό σημαίνει αντίο σε φίλους, κοινωνικούς κύκλους, μακροχρόνιες δουλειές, ασφάλεια. Οι άνθρωποι που ταυτίζονται με αυτήν και τους αρέσει η ρουτίνα βρίσκονται σε συνεχή πανικό σε χρόνια όπως το 2020. Αλλά χωρίς τις αλλαγές και τον θάνατο, δηλαδή το τελευταίο αντίο στα προηγούμενα γνωστά, δεν υπάρχει εξέλιξη. Συχνά δεν έχουμε το θάρρος να το κάνουμε και οι άνθρωποι που επιστρέφουν είναι εκεί για να το ξυπνήσουν. Άλλωστε, χρειαζόμαστε μεταμόρφωση, γιατί χωρίς αυτήν δεν υπάρχει ούτε εξέλιξη. Οι άνθρωποι που γενικά έχουν θετική στάση απέναντι στην αλλαγή τείνουν να αισθάνονται πιο απελευθερωμένοι το 2020. Οι άλλοι φοβούνται, αλλά τελικά βγαίνουν από το όλο θέμα πιο σοφοί και πιο θαρραλέοι.

Κάθε πλανήτης προκαλεί διαφορετικά συναισθήματα και συναισθήματα

Ωροσκόπιο επιστροφής 2020

Το κύριο μήνυμα του έτους επιστροφών: μάθετε να είστε μόνοι!

Η πανδημία δεν είναι τυχαία από αστρολογική άποψη. Οι παρακμάζοντες πλανήτες απαιτούν μια εσωτερική ματιά στα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις και τα κίνητρα. Φαίνεται ότι ένωσαν τις δυνάμεις τους φέτος και προκάλεσαν αυτήν την απομόνωση. Έτσι μένουμε μόνοι με τον εαυτό μας και δημιουργούμε διαύγεια στον εσωτερικό μας κόσμο. Για μερικούς ανθρώπους, αυτό σήμαινε πλήρη απομόνωση το 2020 χωρίς άλλα άτομα γύρω τους. Άλλοι με εμμονή περνούσαν περισσότερο χρόνο με τους στενούς φίλους και τις οικογένειές τους. Οι εσωτερικές συγκρούσεις δεν μπορούσαν να αποφευχθούν τρέχοντας. Το καλό με αυτό: Συχνά θα μπορούσαν να λυθούν μια για πάντα.

8 πλανήτες μπορούν να εμφανιστούν ανάδρομοι όταν τους δούμε από τη Γη

Επιστρέφει ιδέες πολλαπλών ζωδίων

Ερμής ανάδρομος σε συνδυασμό με Αφροδίτη – φόβος απώλειας

Υπάρχουν τρεις ανάδρομες περίοδοι του Ερμή το 2020. Τι σημαίνει αυτό? Υπάρχουν τόσα πολλά που δεν τολμάμε να πούμε γιατί θα μπορούσε να προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις. Μόλις φέτος ο ανάδρομος Ερμής επικαλύπτεται με έναν άλλο ανάδρομο – την Αφροδίτη. Αυτός ο συνδυασμός σημαίνει ο φόβος της απώλειας. Την άνοιξη, πολλοί άνθρωποι είχαν έναν τρομερό πανικό για να χάσουν κάτι ουσιαστικό ή κάποιο σημαντικό στη ζωή τους. Λόγω της οικονομικής κρίσης, ο φόβος της απώλειας θέσης εργασίας ενεργοποίησε επίσης εκείνους που δεν αντιμετώπισαν πραγματικά αυτόν τον κίνδυνο αυτή τη στιγμή.

Με τους πλανήτες να υποχωρούν, οι αστρολόγοι δεν εκπλήσσονται που φέτος είναι τόσο περίπλοκο

Επιστρέφει υπέροχες ιδέες για πλανήτες και ωροσκόπια

Ο Ερμής είναι ανάδρομος τρεις φορές και σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά το θετικό δυναμικό των συγκρούσεων 17.02 – 10.03, 18.06 – 12.07, 14.10 -03.11

Ο Ερμής ως απόδοση αντιπροσωπεύει επίσης την αναθεώρηση των συμβολαίων. Μπορείτε να είστε στον επιχειρηματικό χώρο. Αυτό σημαίνει συμβάσεις εργασίας και ενοικίασης, νόμοι, αλλά και συμβάσεις εντός οικογενειών, συμπεριλαμβανομένων των γάμων. Εάν υπάρχει κάτι που δεν αρέσει πλέον σε ένα από τα θιγόμενα μέρη, έρχεται στην επιφάνεια μέσω της ενέργειας του οπισθοδρόμησης του Ερμή. Δείτε το από θετική σκοπιά: όλες οι πιθανές πηγές πιθανών συγκρούσεων θα ανακαλυφθούν φέτος. Τώρα έχετε την ευκαιρία να βρείτε συναίνεση σε αυτό. Στο τέλος του 2020 ή στις αρχές του επόμενου έτους, θα μπορείτε στη συνέχεια να αναπτύξετε περαιτέρω τις συνεργασίες σας σε καλή βάση ή να συνάψετε νέες. Οι συγκρούσεις, με τη σειρά τους, είναι μια πρόκληση και μας κάνουν να σκεφτόμαστε. It’sρθε η ώρα για νέες ιδέες που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οι απαντήσεις μας άλλαξαν όλο αυτό το έτος

Επιστρέφει υπέροχους πλανήτες

Αφροδίτη – φόβος αγάπης 13.05 – 22.06

Η Αφροδίτη δεν σημαίνει μόνο αγάπη, αλλά και χρήματα και αξίες. Ενώ η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, αισθάνεται κανείς ιδιαίτερα έντονα πώς αυτές οι τρεις πτυχές της ζωής μας είναι συνυφασμένες. Άνθρωποι από το παρελθόν μας που αγαπήσαμε και χάσαμε μπορεί να εμφανιστούν ξανά. Η δουλειά σας είναι να μας βοηθήσετε να καθορίσουμε το τρέχον επίπεδο ανάπτυξης. Το κάνουν αυτό κάνοντας δυνατή μια σύγκριση με το παρελθόν. Τι μας άρεσε νωρίτερα; Με ποια κριτήρια επιλέξαμε τους συνεργάτες μας στο παρελθόν; Έχουμε αναπτυχθεί από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε; Αυτά είναι τα βασικά ερωτήματα αυτής της περιόδου. Οδηγούν στην αυτογνωσία και λειτουργούν ως κίνητρο για το μέλλον. Επιπλέον, στην εποχή αυτή αναδύονται συμπλέγματα και φόβοι. Σας προκαλεί να αντιληφθείτε τον εαυτό σας για αυτό που πραγματικά είστε.

Σε γενικές γραμμές, οι απαντήσεις μας δείχνουν ότι κάθε αλλαγή ξεκινά από εμάς 

πολύ καλοί πλανήτες - επιστροφές

Παρακμιακός Κρόνος 2020 05/11 – 29/09

Σε μια τέτοια χρονιά, κάποιος συχνά αισθάνεται χαμένος και αβοήθητος. Συχνά ακούμε δηλώσεις όπως αυτές ότι κάποιος άλλος θα καθορίσει τη μοίρα μας μέσω του κορωνοϊού και των αντίστοιχων μέτρων. Σε κάποιον αρέσει να βλέπει τον εαυτό του ως θύμα εξουσιών. Ο ανάδρομος Κρόνος στρέφει αυτό το μοτίβο ενέργειας και σκέψης εναντίον του εαυτού μας. Άλλοι μας προκαλούν να αναλάβουμε την ευθύνη για τον εαυτό μας και για τους άλλους. Αυτό μπορεί να φαίνεται άδικο και ακόμη και σκληρό για άτομα με έντονη στάση θυματοποίησης. Εάν έχετε προσπαθήσει ούτως ή άλλως ή προσπαθείτε να είστε πιο δραστήριοι, θα ξεκινήσετε μερικές πολύ θετικές διαδικασίες φέτος. Θα αναγνωρίσετε την εσωτερική σας δύναμη και θα μάθετε να τη χρησιμοποιείτε.

Φέτος θα πρέπει να δημιουργήσετε τάξη και να συλλέξετε ιδέες. Τα νέα έργα πρέπει να ξεκινήσουν το 2021. 

Υπέροχες ιδέες Ο Jupter επιστρέφει

Ανάδρομος Πλούτωνας – 9/9 – 11/14

Ο Πλούτωνας φέρνει μαζί του την ιδέα για κοινωνική αλλαγή. Όταν είναι ανάδρομος, αναγνωρίζεται η σύνδεση μεταξύ της προσωπικής μας μεταμόρφωσης και της ανθρωπότητας γενικότερα. Μια πιο δίκαιη και πιο ελεύθερη κοινωνική τάξη έρχεται όταν είμαστε έτοιμοι για αυτήν. Πολλοί άνθρωποι το νιώθουν αυτό πολύ καθαρά αυτή τη στιγμή. Τους τρομάζει τους περισσότερους. Εξάλλου, η αλλαγή στάσης των ανθρώπων φαίνεται συχνά πιο δύσκολη από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Πολλοί βιώνουν μεγάλες κρίσεις ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτή η επιστροφή μας κάνει να γνωρίζουμε τις βαθύτερες αρνητικές στάσεις και πεποιθήσεις. Η ριζική αλλαγή του μπορεί να συγκριθεί με μια επέμβαση. Είναι επώδυνο ή τουλάχιστον άβολο, αλλά πραγματικά θεραπεύετε.

Μερικές φορές βλέπετε τους πλανήτες στον ουρανό σαν αστέρια 

διαφορετικές ιδέες για μεγάλες αποδόσεις

Ανάδρομος Άρης 09/10 – 11/14

Αυτή τη στιγμή είμαστε υπό την επίδραση του ανάδρομου Άρη. Πολλοί αστρολόγοι έχουν προβλέψει παγκόσμιες καταστροφές και κοινωνικές επαναστάσεις για αυτό το διάστημα. Ο Άρης αντιπροσωπεύει την επιθετικότητα και στην ανάδρομη εκδοχή του την εμφάνιση κατασταλμένων συγκρούσεων. Εάν αυτά κρύβονται κάπου, θα γίνουν μεγαλύτερα και ισχυρότερα με την πάροδο του χρόνου. Πράγματι, η δύναμή τους μπορεί να είναι καταστροφική. Ωστόσο, οι σοφοί άνθρωποι που διατηρούν την ηρεμία μπορούν να κάνουν κάτι πραγματικά καλό από αυτό. Σε αυτές τις εποχές έχετε γενικά περισσότερο θάρρος να είστε ανοιχτοί με τους άλλους και έτσι δημιουργείτε μια υγιή βάση για την επακόλουθη επικοινωνία. Η δημιουργικότητα στην επίλυση συγκρούσεων και περίπλοκων καταστάσεων θα μπορούσε να βελτιώσει τη διάθεση σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς.

Για πολλούς, το 2020 είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά στην πραγματικότητα όλα αλλάζουν προς το καλύτερο

Επιστρέφει το υπέροχο ουράνιο σώμα

Παρακμιακός Δίας – ώρα για να προλάβετε παλιά έργα 14.05 – 13.09

Ανάδρομος Άρης σημαίνει: καθαρισμός με τη μεταφορική και άμεση έννοια της λέξης! Τα άλυτα παλιά καθήκοντα θα σταθούν εμπόδιο στα νέα έργα. Επομένως, είναι καλύτερο να αναβάλλετε κάθε νέα αρχή και να δημιουργήσετε τάξη. Έτσι, μια για πάντα, θα καταλήξετε σε όλες τις δουλειές. Οτιδήποτε ξεκινήσετε από τότε θα είναι απαλλαγμένο από αυτό το βάρος. Έτσι το έκανες;?

Οι μήνες Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι πιο ήσυχοι και μας επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε παλιά σχέδια 

ανάδρομος πλανήτες ωροσκόπιο 2020

Παρακμιακός Ουρανός – πραγματοποίηση παλιών ιδεών 15/08 – 01/14

Καθώς λύνατε παλιά προβλήματα, μπορεί να ανακαλύψετε ξανά σημειώσεις για παλιές ιδέες. Για μερικούς από αυτούς, χρόνια ή μήνες πριν, ο χρόνος μπορεί να μην ήταν τόσο ώριμος, αλλά τώρα είναι ακριβώς σωστοί! Την εποχή του ανάδρομου Ουρανού, θα μπορούσατε να τα επαναλάβετε και οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πραγματικά καλές!

Οι επιστροφές είναι μια πρόκληση, αλλά και μια ευκαιρία για συνεργασίες 

οι φθίνουσες προοπτικές του πλανήτη για υγιή ζωή

Οπισθοδρομικός Ποσειδώνας – χρόνος για θεραπεία και μυστικισμό 23.06 – 29.11

Για τους λάτρεις του εσωτερικού, η τελευταία περίοδος του έτους θα είναι σαν ανταμοιβή για την προσπάθεια και τα βάσανα που προηγήθηκαν. Ο Ποσειδώνας σημαίνει την αποκάλυψη των υπερδυνάμεών μας. Όλοι έχουμε πολύ ισχυρή διαίσθηση. Το θυμόμαστε μέσα από τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Μπορούμε να πάρουμε απόλυτα διαισθητικές αποφάσεις, να κατανοήσουμε καλύτερα τα ωροσκόπια και άλλες εσωτερικές προβλέψεις και διαβουλεύσεις. Αυτή είναι επίσης η τέλεια στιγμή για ψυχοθεραπεία, επειδή προχωράτε με τον θεραπευτή σε βαθύτερο επίπεδο.

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ενέργεια των αποδόσεων

σπουδαία χοπροσκόπια για παρακμή των πλανητών